Steeds een leuk en waardevolle betrokkenheid met de klant! Zelfs de meest delicate bestellingen (keramieken voorraadpot) worden met de grootste zorg ingepakt, zodanig het veilig toekomt. Geen vraag i... Se mer
Företaget har svarat
Service geweldig alleen de bezorging duurde wat lang maar dat lag aan de bezorger
Företaget har svarat
De leukste spullen voor jouw uitzonderlijke hond! Van natuurlijke (kauw)snacks, naar schattige knuffels, lekkere likmatten, hersenbrekende intelligentiespellen en nog veel meer. Alles om jouw hond de mentale uitdaging te geven die hij of zij verdient!
Arenbergstraat 10, 3560, Lummen, Belgien
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle en correcte service. Ik kan nu ook leuke spulletjes en lekkere dingen kopen voor Gandalf, de assistentiehond van mijn dochter. Ik weet dat hij , en zij, er heel blij mee zijn!

Svar från Extradoginary
5 sterren voor Extradoginary.
De bestelling is zeer goed ingepakt en op de doos zitten coole stickers.
Snelle verwerking van de bestelling.
Leuke kortingsacties.
Vooral het handgeschreven kaartje waardeer ik zeer.

Svar från Extradoginary
Goede natuurlijke snacks, goede klantenservice en snelle levering... Top!

Svar från Extradoginary
Steeds een leuk en waardevolle betrokkenheid met de klant!
Zelfs de meest delicate bestellingen (keramieken voorraadpot) worden met de grootste zorg ingepakt, zodanig het veilig toekomt. Geen vraag is te veel, en opdracht te groot. We zijn fan! Ook zo dankbaar om het fantastische concept van de kerstkalender. Onze viervoeter is een kieskeurige eter, en dit was een leuke manier om samen te ontdekken welke nieuwe snacks in de smaak gingen vallen. En de grootste verassing, was weleens waar dat onze viervoeter verkocht was voor bijna elke snack!

Svar från Extradoginary
correcte afhandeling van de bestelling. En altijd een extra-tje :)

Svar från Extradoginary
Super leuke webshop voor honden! Leren kennen met de adventkalender via via en bijgevolg al 3 jaar op rij blije honden in december. Hierdoor leer je ook andere snacks kennen dan degene die je altijd koopt. Fijne acties met bijvoorbeeld pasen en halloween om onze puppers te verwennen :-)
Snelle levering en af en toe zit er wel eens een extra'tje bij.
Kortom, mijn honden en ik zijn fan en kopen terug bij Extradoginary!!

Svar från Extradoginary
Wij hadden dit jaar voor de eerste keer de adventskalender gekocht van Extradoginary! Woooow wat een ervaring. Onze hond werd helemaal gek als we de doosjes bovenhaalde. En elke dag zaten er weer toppers van snacks in. We hebben op deze manier veel nieuwe snacks leren kennen die we zeker nog gaan bestellen nadien. Een echte aanrader!

Svar från Extradoginary
Leuke producten en snelle service! Heel tevreden van en de hondjes nog meer!!

Svar från Extradoginary
Onlangs mogen genieten van een hele mooie adventskalender vol met lekkere snacks voor de hond! Altijd hele fijne ervaringen en snelle verzending. Onze hond staat er zot van de natuurlijke snacks. Aanrader!

Svar från Extradoginary
Alles werd vlot geleverd en in goeie staat

Svar från Extradoginary
Een superleuke gevarieerde webshop met een variatie aan speelgoed en allerlei lekkers voor de hondjes.
Snelle reactie op vragen en steeds bereidt om je te helpen als je iets bepaald zoekt.

Svar från Extradoginary
Als start de adventkalender gekocht voor ons Lilo (wat een mega gevulde super toffe advent kalender bleek te zijn!!), nu al een 2de bestelling geplaatst en een nieuwe favoriete shop gevonden voor gezonde snacks voor Lilo! Wij zijn dikke fan!

Svar från Extradoginary
Hele leuke adventskalender gehad vol lekkere snoepjes. Ook vele leuke/ lekkere andere producten op de webshop te koop. Vragen worden via Instagram heel snel beantwoord en heel leuk profiel om te volgen.

Svar från Extradoginary
Supervriendelijk en altijd mogelijk om een manier van leveren af te spreken 🤗

Svar från Extradoginary
truly exceptional, personalised and very fast service, 100 % recommended!

Svar från Extradoginary
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.