Nooit problemen gehad tot nu toe bij Unibet. Maar vandaag wilde ik in de avond een pokertoernooi spelen dus had me ingeschreven. 10 minuten voor start open ik de app en staat er dat ik mijn sessielimi... Se mer
Det här tycker kunderna
3 sterren ivm snelle uitbetaling en goede bonussen. Wat ik mis bij Unibet is geld stortingsbonus. Ze bieden alleen maar gratis draaien (met of zonder storting en verspeelbedrag). Extra bets op slots... Se mer
Leuke casino, al vind ik de rtp soms wat minder leuk :-) maar hey, dat is casino, soms geluk, en vaak zit het tegen, ondanks dat speel ik hier altijd wel met plezier en daar gaat t om.
Gewoon een top site. Werkt snel, eerlijke quoteringen en snelle uitbetalingen. Niks te klagen over hoe ze werken.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Unibet is sinds 1997 een gevestigde en internationaal erkende aanbieder van online sportweddenschappen en gaming. In Nederland opereren wij onder vergunning van de Kansspelautoriteit. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, transparantie en verantwoord spelen, zodat spelers kunnen rekenen op een gereguleerde en betrouwbare speelomgeving. Wij bieden een gebruiksvriendelijk online platform voor sportweddenschappen, online casino en live casino, met competitieve odds, een uitgebreid live aanbod en moderne apps die tot de meest gewaardeerde in de markt behoren. Spelers profiteren van snelle en veilige betaalmethoden, efficiënte uitbetalingen en zorgvuldige bescherming van persoonsgegevens. Met bijna drie decennia ervaring combineren wij innovatie, betrouwbaarheid en strikte naleving van wet- en regelgeving. Zo bieden wij een veilige, legale en transparante manier om online te wedden in Nederland, met focus op kwaliteit, snelheid en vertrouwen.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- unibet.nl
Har besvarat 22 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Legaal oplichters hoe die kaarten uit…
Legaal oplichters hoe die kaarten uit komen op bj of baccarat of poker klopt niet speel op kansino of toto mensen unibet steelt je geld ik begrijp ook dat het gokken is 1x verlies ok 2x verlies ok 3x vraag ik me af hoe dat kan beperkt live tafels slots is en drama op 1€ 100spins en je krijg nog niet eens de helf van je geld terug en als je aan medewerker vraag HET IS ROMDOM jajaaaa

Svar från Unibet
ik speel er nog steeds met erg veel…
ik speel er nog steeds met erg veel plezier
Everything good
Naar mijn mening prima casino
Je kan je spel spelen op ieder moment…
Je kan je spel spelen op ieder moment en de winkans is ook redelijk.
Unibet is het beste online casino
Unibet is het beste casino van Nederland. 100%. Als je zoekt naar de leukste games en snelle uitbetaling, moet je hier zijn. Top casino!
Goede en snelle ervaring
Ondersteunen geen betalingen met openbank nederland
Verder goede website laad snel en veel keuze met daarbij goede bonussen al had ik graag meer no deposit bonussen gewilt
Top casino ik raad iedereen hier aan…
Top casino ik raad iedereen hier aan bij hun lekker te spelen ben super blij
Leuke winsten behaald de app werkt…
Leuke winsten behaald de app werkt altijd goed en snelle uitbetaling.
goed maar kan tijd beter
Uitgebreid aanbod en goede…
Uitgebreid aanbod en goede klantenservice
Omdat unibet transparant is ...
Omdat unibet transparant is in hun bonussen. Omdat Unibet snel de financiën regelt en omdat Unibet een fijn spel aanbod heeft
Omdat unibet gewoon eerlijk is met zijn…
Omdat unibet gewoon eerlijk is met zijn mededelingen
Fijne online casino
Fijne online casino, goede service en groot aanbod gokkasten of andere spellen zoals bingo.
Snel uitbetaling
Snel uitbetaling, af en toe val je weg in een game, Starburst zit vaak vast, online voetbal voorspellen goed,
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.