Zojuist teruggekeerd van een 20 daagse (privé)rondreis door de Filipijnen. Mede dankzij Undiscovered hebben wij zorgeloos van onze vakantie kunnen genieten. Alle transfers, vluchten en ferry’s waren g... Se mer

Företaget har svarat
Mijn vrouw en ik komen net terug van onze huwelijksreis naar de Filipijnen. Undiscovered heeft alles tot in de puntjes geregeld, waardoor wij alleen maar moesten genieten. Aanpak is enorm persoonlijk... Se mer
Företaget har svarat
Anouk van Schip van Undiscovered heeft op basis van onze wensen een prachtige individuele rondreis met 4x4 door Namibië en Botswana samengesteld. Er is veel persoonlijke aandacht en géén moeite is te... Se mer
Företaget har svarat
We hebben al veel reizen gemaakt via verschillende reisorganisaties. Undiscovered steekt daar echt bovenuit. Wat voor ons het verschil maakt: • Je krijgt een eigen webpagina met al je reisb... Se mer
Skrivet av företaget
Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we dagelijks met een hecht team en volle passie aan het realiseren van unieke verre reizen.
Ontdek onze reizen
Huwelijksreizen
Doe reisinspiratie op
Bekijk alle reizen
Lees onze blogs & reisgidsen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Skrivet av företaget
Binckhorstlaan 36 - M305, 2516 BE , Den Haag, Nederländerna

We wilden een unieke ervaring met een combinatie van cultuur, rust en natuur op plaatsen waar weinig of geen andere toeristen kwamen. Vrij kort op voorhand ne ondanks enkele administratieve vertragingen aan onze kant, slaagde Undiscovered erin om ons een reisvoorstel te bezorgen dat al onze wensen waar maakte. De communicatie vooraf, tijdens én na de reis verliep vlot, vriendelijk en correct. Elke zorg werd besproken, diverse aanpassingen doorgevoerd op onze vraag, zelfs nog ter plaatse.
Uiteraard loopt niet altijd alles vlekkeloos, maar elk issue dat we tegenkwamen werd snel, professioneel en volledig naar onze wens opgelost. Een absolute aanrader voor een individuele, unieke reis.

Svar från Undiscovered
We waren opzoek naar een reisbestemming waar nog niet zoveel toeristen heen gaan en we hadden al mooie verhalen gehoord over de Filipijnen. Zo kwamen we uit bij Undiscovered en een aanvraag gedaan voor een reis. Snel kwamen we in contact met Léonie, ze heeft ons super geholpen met het samenstellen van de reis. Zo veel mogelijk rustige plekken bezoeken maar ook langs de iets drukkere plekken die je toch een keer gezien moet hebben.
We zijn 4 weken naar de Filipijnen gegaan en deze reis vloog voorbij. Zo veel mooie ervaringen, lieve mensen en bijzondere natuur.
We hadden goede ondersteuning ter plekke en er werd snel geschakeld in onverziene situaties.
Als tip/verbeterpunt hebben we nog het advies gegeven om te investeren in contacten met locale gidsen voor vogel of natuur excursies, Léonie gaf aan dat ze daar druk mee bezig waren.

Svar från Undiscovered
Alle transfers top geregeld wat heel aangenaam is bij aankomt of vertrek voor activiteit, geen stress!!! Top locaties en overnachtingen op wat minder drukke plaatsen zoals gevraagd. Er wordt gepland naar je eigen wensen en duur per verblijf!!!
Echte aanrader!!!

Svar från Undiscovered
Onze derde reis alweer met jullie. Alles tot in de puntjes verzorgd zodat je je nergens druk om hoeft te maken. Jullie weten mooie accommodaties te vinden.
Als er onverhoopt toch iets is helpen jullie goed.

Svar från Undiscovered
Tot in de puntjes verzorgde reis. Zeer goed contact gehad om tot een mooie rondreis in de Filipijnen te komen, tickets en geheel unieke reispapieren map voorafgaand aan reis ontvangen. Ook nog een telefoontje gehad van Undiscovered dag voor vertrek voor evt laatste vragen. Tijdens de reis bleek de lokale partner zeer betrouwbaar en professioneel. Geweldige rondreis gehad.

Svar från Undiscovered
Een geweldig mooie rondreis gedaan door de Filipijnen. Mede dankzij de goede begeleiding van Undiscovered: persoonlijk contact, geluisterd naar onze wensen, een prachtig boek met reisbescheiden, afwisselende route en activiteiten en weg van de massa. Alles was keurig geregeld: we hoefden zelf nergens voor te zorgen : alleen op tijd klaar staan en veel genieten van dit schitterende ongerepte land met erg vriendelijke mensen en heel veel natuurschoon. De mooie plekjes zijn erg goed gekozen door Undiscovered: vooral de 2 dagen kajakken en slapen in een tent op een onbewoond eiland was super!
De binnenlandse vluchten en overtochten met de boten waren prima te doen: alles ging heel relaxed en overal stond weer iemand klaar om ons verder te brengen.
Kortom: echt vakantie!

Svar från Undiscovered
Na 20+ jaar reizen zelf geregeld te hebben wegens moverende reden onze reis naar Namibië via Undiscovered geboekt. Totaal geen spijt van! Denken met je mee en passen aan naar je wensen. De reis wordt volledig op je wensen samen gesteld.
Bij problemen tijdens de reis zijn ze perfect te bereiken en lossen het ook op! Hierdoor heeft het onze reis zeker niet beïnvloed. Wij hebben bij andere reisbureaus anders mee gemaakt. Undiscovered is een persoonlijke reisadviseur. Sterke aanrader!

Svar från Undiscovered
We hebben een reis geboekt naar de Filipijnen via Undiscovered. Van begin tot eind was alles tot in de puntjes geregeld. Contact gehad met Edwin Qualm. Vooraf wordt er goed geluisterd naar wat jij persoonlijk uit je reis wilt halen en wordt de reis, op basis van jouw wensen, in elkaar gezet. Normaal doen we dit vaak zelf, maar omdat de Filipijnen bestaat uit zoveel eilanden en er ook boottochten en vluchten geregeld moeten worden was het heerlijk dit uit handen te geven. Zo’n reis is niet goedkoop, maar je wordt letterlijk ontzorgd en van begin tot eind gaf dat een enorm luxe gevoel. Alle papieren krijg je in handen en je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je overal op tijd bent en dan staat er iemand voor je klaar om je van hot naar her te brengen. Dat was zalig!
We hebben een mooie variatie van eilanden gehad wat er ook voor zorgde dat elk eiland een totaal andere ervaring met zich meebracht. Wisselend tussen avontuur, actief zijn en luxe relaxen in een mooi resort.
Geëindigd op Dimakya, privé eiland waar maar een resort is waar we echt alleen maar geluierd en gesnorkeld hebben. Prachtige afronding van de reis! We kregen nummers van contactpersonen ter plaatse waar we terecht konden indien we vragen hadden, maar niet nodig gehad 😁
Edwin en Undiscovered bedankt voor deze prachtige reis, is er een die we niet gauw zullen vergeten

Svar från Undiscovered
Mooie reis via Guatemala naar Belize gemaakt via Undiscovered.
Prachtige locaties met dito onderkomens.
Verschillende locaties gehad en daar stond steeds iemand ons op te wachten op de opgegeven tijden.
Ook bij vliegveld de grens en boot.
Mocht er dan toch nog een klein puntje van kritiek zijn dan was het de overstap van 14uur in Atlanta.

Svar från Undiscovered
Wij zijn ruim twee weken naar verschillende eilanden geweest op de Filipijnen. Het was een individuele rondreis, op maat gemaakt naar onze wensen. Alles is perfect verlopen. Na elke vlucht of ferry stond er keurig iemand op ons te wachten met de namen van ons paspoort op het bordje. Ik kan iedereen Undiscovered aanbevelen. Zeer fijne communicatie en erg betrokken.

Svar från Undiscovered
Wanneer je geheel zorgeloos op vakantie wilt, kijk niet verder.
We zijn op een 3 wekelijkse reis naar de Filipijnen geweest en op ontzettend mooie plekken geweest waar we, wanneer we het zelf hadden moeten kiezen, nooit zouden zijn gekomen.
Eric en team luisteren goed naar je wensen, nemen vervolgens alles uit handen en regelen alles tot in de puntjes, in 1 woord; perfect!

Svar från Undiscovered
Ze nemen ruim de tijd voor je en denken mee. De reisbescheiden zijn zeer uitgebreid en luxe. Een dag voor vertrek nemen ze nog contact met je op. En tijdens de reis was alles perfect geregeld.

Svar från Undiscovered
Gewoon goed op alle gebieden. Organisatie, persoonlijk contact en een onvergetelijke reis. Dik tevreden

Svar från Undiscovered
Op korte termijn heeft Undiscovered een fantastische reis voor ons verzorgd naar de Filipijnen. Ze hebben echt veel kennis van het land en we kregen goed en persoonlijk advies. Alles was perfect geregeld. Accommodaties waren geweldig, excursies en gidsen top, handige tips gekregen vooraf én in de reisbescheiden. En de plaatselijke agent heeft ons snel en goed geholpen toen onze dochter onverwachts invloog. Kortom: wij zijn ontzettend tevreden.

Svar från Undiscovered
We hebben erg genoten van onze reis! Het was goed geregeld, de locaties waren mooi gelegen, er was vriendelijk personeel en de juiste combinatie tussen luxe en sfeervol. De chauffeurs waren altijd ruim op tijd, de gidsen bij de excursies waren erg vriendelijk en kundig. Absoluut een aanrader!

Svar från Undiscovered
Geweldige vakantie ! Echt een paradijs, aanrader. Alles goed geregeld en fijn gevoel dat je altijd back up ter plaatse beschikbaar hebt. Voor ons veel waard gelet op niet meer piepjonge leeftijd.

Svar från Undiscovered
De verwachtingen die werden geschetst werden ruimschoots overtroffen. Wij hebben een magische vakantie gehad die wij nooit zullen vergeten. De service was fantastisch. Echt een aanrader!
Nick en Nadja

Svar från Undiscovered
We hebben een rondreis gemaakt door de Visayas in de Filipijnen en alles was perfect geregeld door Undiscovered. De accommodaties, het vervoer en de excursies, alles klopte. De lokale vertegenwoordiging staat via WhatsApp altijd voor je klaar in geval van vragen. De Filipijnen hebben ons zeer positief verrast. Het is een prachtig land met uitzonderlijk lieve en gastvrije mensen wat zich uitstekend leent voor een rondreis. Zeker ook met kinderen is dit een absolute aanrader.

Svar från Undiscovered
Net terug van een heerlijke rondreis door de Filipijnen. Eric heeft bij het samenstellen van de reis goed rekening gehouden met onze 3 tieners. Wij hebben genoten van diverse, gevarieerde, actieve excursies. De accomodaties, het vervoer, de gidsen....alles was fantastisch geregeld!

Svar från Undiscovered
Het geheel vast goed verzorgd en ingevuld zoals wij het verwacht zouden kunnen hebben.
Alle onderkomens waren perfect en de begeleiding was punctueel en ging goed in onze kleine wensen mee.

Svar från Undiscovered
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.