Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har taget grundlæggende vagt i Odense og det har været en virkelig lærerigt kursus med en meget erfaren og god underviser. Kan varmt anbefale at man tager dette kursus på UCPlus

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har netop lige afsluttet vagtuddannelsen på UCplus Skovlunde 🥳 (6 uger ) Må bare sige TAK til skolens chef Rune, lærerene Mathilde, Rolf, Tommy og ikke mindst Benny ✔️🙏😊 Sikke et team og de kan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vagtkurset i Odense er virkelig et godt kursus, som jeg kun kan anbefale andre at tage. Man får et enormt godt kendskab til faget, og værktøjer til at begå sig som vagt via en sindsyg dygtig, enga... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været på vagt kursus i Odense. Og haft Alexander boe Steen. Hele vejen igennem god og sjov undervisning. Du får alt med du behøver og der sørges for god og støttende stemning under kursus

Företagsinformation

1. Klass
  2. Språkutbildning
  3. Yrkesskola
  4. Yrkeshögskola

Skrivet av företaget

​UCplus er et landsdækkende uddannelsescenter, der tilbyder Den officielle Danskuddannelse, transportkurser (lastbil, bus, taxa, vogntog, EU bevis, mm.) og vagtkurser (grundlæggende vagtuddannelse, tryghedsvagt efteruddannelseskurser mm.). UCplus er specialister i at hjælpe ledige med at finde beskæftigelse, især inden for vagtbranchen og transportbranchen, hvor de årligt assisterer flere hundrede i job som chauffører i bus-, taxa-, flextrafik- og lastbilsektoren. ​ UCplus tilbyder alle tre danskuddannelser:​ Danskuddannelse 1 – for kursister med ingen eller ringe skolebaggrund.​ Danskuddannelse 2 – for kursister med kort skole- og uddannelsesbaggrund.​ Danskuddannelse 3 – for kursister med mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund.​ Disse programmer er designet til at imødekomme forskellige målgruppers behov og understøtte deres integration på arbejdsmarkedet. ​ For jobcentre og a-kasser fungerer UCplus som en stærk samarbejdspartner med fokus på at få ledige i job. De tilbyder blandt andet 6 ugers jobrettet uddannelse, personlig vejledning, afklaringsforløb med jobaftale og jobgaranti. Derudover arrangerer de informationsmøder og forberedende forløb, der hjælper ledige med at skifte branche eller blive omskolet. ​ UCplus lægger vægt på kvalitet i undervisningen og gennemfører halvårlige tilfredshedsundersøgelser blandt kursisterne for at sikre en høj standard og kontinuerlig forbedring af deres uddannelsestilbud.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 77 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Grundlæggende vagt kursus Odense

Grundlæggende vagt kursus Odense
Super oplevelse. Dygtige undervisere.
Spændende program hverdag.
Anbefalses værdi 👌

Kære Kamil,

Mange tak for din fine anmeldelse af UCplus og tak for anbefalingen!

Vi håber at se dig igen til efteruddannelse.

God undervisning i Odense

Kære Jonas,

Mange tak for din anmeldelse af UCplus her på Trustpilot.

Vi håber at se dig igen til efteruddannelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

jeg har lært meget ting på kursus

jeg har lært meget ting på kursus .
Jeg vil sige tusind tak til Aleksandar , han var rigtig godt til at undervise og at forklare det

Kære Mohamed,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har lært meget på kurset, og at du har været glad for undervisningen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tog Grundlæggende vagtuddannelse i…

Tog Grundlæggende vagtuddannelse i Odense..

Kan klart anbefales..

Kære Ricko,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse på grundlæggende vagtuddannelse i Odense.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det har været en helt speciel oplevelse

Det har været en helt speciel oplevelse at tag kurset som vagt under Alexander Steen Boe i Odense. Han formår virkelig at gøre undervisningen spændende, og interessant, med både teori og praksis øvelser. Han har formået at rykke mig som person og professionel. Uden tvivl den bedste underviser jeg har haft.

Kære Kristoffer,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god og udviklende oplevelse på vagtkurset i Odense.

Vi er også meget glade for at høre din ros af vores underviser og hans engagerede undervisning med både teori og praksis.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg tog grundlæggende vagtkursus i Odense

Jeg tog grundlæggende vagtkursus i Odense, og havde Alexander Boe som underviser. Efter endt kursusforløb kan jeg kigge meget tilfredsstilende tilbage og kan i den grad anbefale alle der ønsker at tage grundlæggende vagtkursus, at tilmelde sig i Odense. Alexander sætter undervisningen til nye standarter, og viser et kæmpe engagement for undervisningen, og sine kursister. Ikke nok med det, så er han en utrolig rar og ordentlig person, og har en god balance imellem seriøsitet og humor.
Kæmpe kæmpe anbefaling, og et kæmpe tak til Alexander for at udvise utroligt højt niveau, engagement, og medmenneskelighed.

Kære Jonas,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og for din flotte feedback. Det glæder os meget at høre, at du har haft et så godt og tilfredsstillende forløb på grundlæggende vagtkursus i Odense.

Vi er også meget glade for at høre din ros af vores underviser og hans engagement i undervisningen og kursisterne.

Tag kurset i Odense

Tag kurset i Odense, hvis du ønsker fremgang, positivitet og lærere der giver dig lige præcis det du skal bruge. Forberedte lærere, med engagement i kursisterne og forløbet. Alexander som klasse lærer har gjort lige præcis alt for holdet og jeg kunne ikke være mere tilfreds 👍

Kære SoWeQ

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft et positivt og lærerigt forløb i Odense, og at du har oplevet engagerede og forberedte undervisere.

Vi er også meget glade for at høre din ros af vores underviser og hans indsats for holdet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

alexander er en fantastisk vagt lære…

alexander er en fantastisk vagt lære tag kurset i odense i ville ikke fortryde

Kære Christian

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse på kurset i Odense, og at du er tilfreds med vores underviser.

Forstående lærer

Forstående lærer. Fed undervisning
God kantine.

Kære Jeannette,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med undervisningen, vores undervisere og kantinen.

Grundlæggende vagt kursus

Fremragende professionelle med fantastisk karisma. Hvis du er interesseret i dette kursus, er Ucplus det bedste sted.😊

Kære Jeannette,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du oplevede vores undervisere som professionelle og engagerede.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grundlæggend vagt var en positiv…

Grundlæggend vagt var en positiv oplevelse

Kære Sven

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at grundlæggende vagt var en positiv oplevelse for dig.

Anmeldelse af Uc Plus

God klasse god mennesker sjovt og hyggeligt , lærigt, spændende lærer Rolf god og sjov, Matilde forstående og spændende emner, Benny god til praktiske, Tommy går hurtigt igennem emner får en til at forstå det god pauser

Kære Ali,

Mange tak for din anmeldelse og din feedback. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god og lærerig oplevelse, og at du har været glad for både undervisningen, emnerne og vores undervisere.

Gode faste undervisere

Gode faste undervisere. Tommy, Rolf, Benny og Mathilde. Virkelig en positiv oplevelse. Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er pga de vikar og ekstra undervisere der kommer er lidt underlige. Rasmus og Jonas kunne jeg godt lide, men Patrik og Chris er nogle specielle typer

Kære Hans,

Mange tak for din anmeldelse og for din feedback. Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse, og at du har været tilfreds med vores faste undervisere.

Tak også for din ærlige kommentar om vikarer og ekstra undervisere. Den feedback tager vi med videre i vores arbejde med hele tiden at forbedre undervisningen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget lærerigt og mega gode lærere

Kære Sameer,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft et lærerigt forløb, og at du er tilfreds med vores undervisere.

Vagt og sekkerheg

Kære Per,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse på kurset inden for vagt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

“Synes Rolf han er sjov og god til…

“Synes Rolf han er sjov og god til forklare diverse forskellige ting. Og sammensat synes jeg det gik godt

Kære Sakindar,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores underviser har været både sjov og god til at forklare undervisningen.

Fantastisk kursus

Fantastisk kursus på grundlæggende vagt, med fantastiske og kompetente undervisere. Kan klart anbefales (Hvis du møder til tiden og IKKE har fravær) ;-D

Kære Hannah,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse på kurset i grundlæggende vagt, og at du oplevede vores undervisere som kompetente.

UCplus

Super gode effektive lærere, rigtig god underviser!😎

Kære Abudii,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med vores effektive lærere og undervisningen.

Good

Good, Easy to book

19 januari 2026

Kære Varma,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede bookingprocessen som nem og overskuelig.

Det er meget fedt

Det er god service

19 januari 2026

Kære Mohammed,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord om vores service. Det sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at se dig til efteruddannelse.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.