Jeg har taget grundlæggende vagt i Odense og det har været en virkelig lærerigt kursus med en meget erfaren og god underviser. Kan varmt anbefale at man tager dette kursus på UCPlus
Företaget har svarat
Har netop lige afsluttet vagtuddannelsen på UCplus Skovlunde 🥳 (6 uger ) Må bare sige TAK til skolens chef Rune, lærerene Mathilde, Rolf, Tommy og ikke mindst Benny ✔️🙏😊 Sikke et team og de kan... Se mer
Företaget har svarat
Vagtkurset i Odense er virkelig et godt kursus, som jeg kun kan anbefale andre at tage. Man får et enormt godt kendskab til faget, og værktøjer til at begå sig som vagt via en sindsyg dygtig, enga... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har været på vagt kursus i Odense. Og haft Alexander boe Steen. Hele vejen igennem god og sjov undervisning. Du får alt med du behøver og der sørges for god og støttende stemning under kursus
Företaget har svarat
UCplus er et landsdækkende uddannelsescenter, der tilbyder Den officielle Danskuddannelse, transportkurser (lastbil, bus, taxa, vogntog, EU bevis, mm.) og vagtkurser (grundlæggende vagtuddannelse, tryghedsvagt efteruddannelseskurser mm.). UCplus er specialister i at hjælpe ledige med at finde beskæftigelse, især inden for vagtbranchen og transportbranchen, hvor de årligt assisterer flere hundrede i job som chauffører i bus-, taxa-, flextrafik- og lastbilsektoren. UCplus tilbyder alle tre danskuddannelser: Danskuddannelse 1 – for kursister med ingen eller ringe skolebaggrund. Danskuddannelse 2 – for kursister med kort skole- og uddannelsesbaggrund. Danskuddannelse 3 – for kursister med mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund. Disse programmer er designet til at imødekomme forskellige målgruppers behov og understøtte deres integration på arbejdsmarkedet. For jobcentre og a-kasser fungerer UCplus som en stærk samarbejdspartner med fokus på at få ledige i job. De tilbyder blandt andet 6 ugers jobrettet uddannelse, personlig vejledning, afklaringsforløb med jobaftale og jobgaranti. Derudover arrangerer de informationsmøder og forberedende forløb, der hjælper ledige med at skifte branche eller blive omskolet. UCplus lægger vægt på kvalitet i undervisningen og gennemfører halvårlige tilfredshedsundersøgelser blandt kursisterne for at sikre en høj standard og kontinuerlig forbedring af deres uddannelsestilbud.
Mileparken 12a, 2740, Skovlunde, Danmark
Har besvarat 77 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Grundlæggende vagt kursus Odense
Super oplevelse. Dygtige undervisere.
Spændende program hverdag.
Anbefalses værdi 👌

Svar från UCplus
jeg har lært meget ting på kursus .
Jeg vil sige tusind tak til Aleksandar , han var rigtig godt til at undervise og at forklare det

Svar från UCplus
Tog Grundlæggende vagtuddannelse i Odense..
Kan klart anbefales..

Svar från UCplus
Det har været en helt speciel oplevelse at tag kurset som vagt under Alexander Steen Boe i Odense. Han formår virkelig at gøre undervisningen spændende, og interessant, med både teori og praksis øvelser. Han har formået at rykke mig som person og professionel. Uden tvivl den bedste underviser jeg har haft.

Svar från UCplus
Jeg tog grundlæggende vagtkursus i Odense, og havde Alexander Boe som underviser. Efter endt kursusforløb kan jeg kigge meget tilfredsstilende tilbage og kan i den grad anbefale alle der ønsker at tage grundlæggende vagtkursus, at tilmelde sig i Odense. Alexander sætter undervisningen til nye standarter, og viser et kæmpe engagement for undervisningen, og sine kursister. Ikke nok med det, så er han en utrolig rar og ordentlig person, og har en god balance imellem seriøsitet og humor.
Kæmpe kæmpe anbefaling, og et kæmpe tak til Alexander for at udvise utroligt højt niveau, engagement, og medmenneskelighed.

Svar från UCplus
Tag kurset i Odense, hvis du ønsker fremgang, positivitet og lærere der giver dig lige præcis det du skal bruge. Forberedte lærere, med engagement i kursisterne og forløbet. Alexander som klasse lærer har gjort lige præcis alt for holdet og jeg kunne ikke være mere tilfreds 👍

Svar från UCplus
alexander er en fantastisk vagt lære tag kurset i odense i ville ikke fortryde

Svar från UCplus
Fremragende professionelle med fantastisk karisma. Hvis du er interesseret i dette kursus, er Ucplus det bedste sted.😊

Svar från UCplus
Grundlæggend vagt var en positiv oplevelse

Svar från UCplus
God klasse god mennesker sjovt og hyggeligt , lærigt, spændende lærer Rolf god og sjov, Matilde forstående og spændende emner, Benny god til praktiske, Tommy går hurtigt igennem emner får en til at forstå det god pauser

Svar från UCplus
Gode faste undervisere. Tommy, Rolf, Benny og Mathilde. Virkelig en positiv oplevelse. Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er pga de vikar og ekstra undervisere der kommer er lidt underlige. Rasmus og Jonas kunne jeg godt lide, men Patrik og Chris er nogle specielle typer

Svar från UCplus
“Synes Rolf han er sjov og god til forklare diverse forskellige ting. Og sammensat synes jeg det gik godt

Svar från UCplus
Fantastisk kursus på grundlæggende vagt, med fantastiske og kompetente undervisere. Kan klart anbefales (Hvis du møder til tiden og IKKE har fravær) ;-D

Svar från UCplus
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.