Jeg har taget grundlæggende vagt i Odense og det har været en virkelig lærerigt kursus med en meget erfaren og god underviser. Kan varmt anbefale at man tager dette kursus på UCPlus
Företaget har svarat
Har netop lige afsluttet vagtuddannelsen på UCplus Skovlunde 🥳 (6 uger ) Må bare sige TAK til skolens chef Rune, lærerene Mathilde, Rolf, Tommy og ikke mindst Benny ✔️🙏😊 Sikke et team og de kan... Se mer
Företaget har svarat
Vagtkurset i Odense er virkelig et godt kursus, som jeg kun kan anbefale andre at tage. Man får et enormt godt kendskab til faget, og værktøjer til at begå sig som vagt via en sindsyg dygtig, enga... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har været på vagt kursus i Odense. Og haft Alexander boe Steen. Hele vejen igennem god og sjov undervisning. Du får alt med du behøver og der sørges for god og støttende stemning under kursus
Företaget har svarat
UCplus er et landsdækkende uddannelsescenter, der tilbyder Den officielle Danskuddannelse, transportkurser (lastbil, bus, taxa, vogntog, EU bevis, mm.) og vagtkurser (grundlæggende vagtuddannelse, tryghedsvagt efteruddannelseskurser mm.). UCplus er specialister i at hjælpe ledige med at finde beskæftigelse, især inden for vagtbranchen og transportbranchen, hvor de årligt assisterer flere hundrede i job som chauffører i bus-, taxa-, flextrafik- og lastbilsektoren. UCplus tilbyder alle tre danskuddannelser: Danskuddannelse 1 – for kursister med ingen eller ringe skolebaggrund. Danskuddannelse 2 – for kursister med kort skole- og uddannelsesbaggrund. Danskuddannelse 3 – for kursister med mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund. Disse programmer er designet til at imødekomme forskellige målgruppers behov og understøtte deres integration på arbejdsmarkedet. For jobcentre og a-kasser fungerer UCplus som en stærk samarbejdspartner med fokus på at få ledige i job. De tilbyder blandt andet 6 ugers jobrettet uddannelse, personlig vejledning, afklaringsforløb med jobaftale og jobgaranti. Derudover arrangerer de informationsmøder og forberedende forløb, der hjælper ledige med at skifte branche eller blive omskolet. UCplus lægger vægt på kvalitet i undervisningen og gennemfører halvårlige tilfredshedsundersøgelser blandt kursisterne for at sikre en høj standard og kontinuerlig forbedring af deres uddannelsestilbud.
Mileparken 12a, 2740, Skovlunde, Danmark
Har besvarat 77 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hvis i er startet på grundlæggende vagt uddannelsen og i ikke har fået Chris og Thomas som undervisere så går i glip af to RIGTIG gode undervisere.

Svar från UCplus
I really liked the way you handed my queries professionally and provided all required information in a timely manner, leading to my enrolment.

Svar från UCplus
Jeg har haft et rigtigt godt forløb hos UCPlus. Lærerene var velduddannede, engagerede og gode til at løfte niveauet i klassen. Mathilde, Tommy, Benny og Rolf gjorde undervisningen både lærerig og sjov og de havde masser af humor samtidig med at de holdt et højt fagligt niveau. Jeg har lært meget og føler mig godt rustet til vagtbranchen efter forløbet.

Svar från UCplus
Skal man have et AMU-bevis? Så anbefaler jeg kraftigt UCplus, fordi lærerne er knivskarpe til at fortælle om teori, praksis og hvordan det fungere i den virkelige verden. Matilde er god til at introducere og give rundvisning. Rolf er militær-indstillet og køre hårdt på, men det er i sidste ende det værd, fordi det sætter sin spor i hukommelsen.

Svar från UCplus
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse med at lære dansk. Alle mine lærere har været meget venlige, og det har været rigtig sjovt at lære nye ord gennem spil, gruppearbejde og sange.

Svar från UCplus
Meget tilfreds. Fremragende organisation. Jeg lærer online, og både Teams og appen er lette at forstå. Lærerne er venlige og hjælpsomme. Lektionerne er velstrukturerede. Jeg anbefaler UCplus.

Svar från UCplus
Netop afsluttet grundlæggende vagt på UCplus i Odense.
Alexander er super fantastisk og kompetent lære til Vagt uddannelsen. 👍💪

Svar från UCplus
Vagtkurset Odense er et fantastisk formidlingskursus der kalder en på til at varetage arbejdet som vagt.

Alexander B. Er en fantastisk underviser til grundlæggende vagtuddannelsen

Svar från UCplus
Det var en rigtig godt kursus i Odense, på grundlæggende vagt.
Aleksander er en super god underviser der tager sig tid til at hjælpe med alle spørgsmål og tager sig også tid til at få en til at føle sig tilpas og tage en god snak med en hvis han kan se der er noget der trykker en.

Svar från UCplus
Super god undervisning og underviser. Rigtig godt kursus. Klart anbefale det. Ucplus odense spiller max

Svar från UCplus
Det var et helt igennem godt kursus. Jeg tog kurset i Odense, og læreren var god til at undervise, forklare og svare på spørgsmål.

Svar från UCplus
Super undervisning med fuld forståelse for forskelligheder hos deltagerne. Hele vejen igennem blev der hjulpet med svagheder og andet så alle fik en god oplevelse. Jeg har intet at sætte på kurset som ikke er positivt.
Odenseskolen betyder rigtig meget for os i det fynske da det ligger centralt.

Svar från UCplus
Gode og indlevende undervisere, har gjort de 10 dages undervisning til en ren fornøjelse. Varm anbefaling herfra

Svar från UCplus
Trygheds vagt i skovlunde, godt kursus god oplevelse og hvis man skal være vagt så tag det på ucplus😎

Svar från UCplus
Skolen i Ringsted (Vagtkursus) har været super god!
Jeg har været meget glade for vores vagtlærer (Jonas) Han var altid venlig, skabte ro og gjorde undervisningen tydelig og let at følge.

Svar från UCplus
Jeg var på det grundlæggende vagt kursus på Ucplus i Ringsted.
Jonas Urgaard, som der er lære i Ringsted er venlig, skide sjov og tålmodig.
Sindssyg god lære!

Svar från UCplus
Jonas er en dygtig og kompetent underviser. Han formår at gøre undervisning spændende. Han skal opleves😁

Ucplus i Ringsted.
Den bedste skole til vagt kurser, bedste lærer, med jonas i fronten som lære så kommer i godt i gang.

Svar från UCplus
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.