Värsta kundtjänst upplevelsen någonsin!
Efter att för första gången ha tvättat min långa dunjacka från Tuxer enligt instruktioner blev dunet helt ojämnt. Mailade dom och fick förslaget att tumla om den enligt instruktioner igen. Gjorde det men det gav inget. Kontaktade dom och det är där problemen började. Personliga påhopp om att jag skulle ljuga och säkert inte tumlat den enligt instruktion och att det jag säger inte kan stämma för de har inte haft klagomål på den modellen jackor. Fastän jag erbjöd flera gånger att jag kan skicka tillbaka den så de kunde se själva att jag inte hittade på då besvarades detta att jag föreslagit det flera gånger först och under premiss att jag betalar portot. Konsumentköplagen säger att företaget man reklamerar till är skyldiga att stå för porto. Det vägrade dom. Sen insisterar dom på att de erbjudit mig en likvärdig jacka när de föreslagit en ljusgrå modell (min är svart) eller att jag skulle välja en själv från deras hemsida, dock fanns det inga andra långa modeller i min storlek i svart, men i deras tycke räckte det med att jackan kan hålla mig varm, ingen annan egenskap behöver vara likvärdig. Det andra alternativet var att ersätta en del av kostnaden för jackan istället för hela kostnaden. Även här säger lagen att man har rätt till full återbetalning vid ekonomisk kompensation för reklamation. Så förutom att dom inte är samarbetsvilliga så finns det inget som heter service hos dom. Otroligt oprofessionella och aggressiva. Personattacker är också det sista man förväntar sig i kontakt med kundservice på ett företag. Allt medan jag verkligen försökt få dom att ta emot jackan så de själva kan se vad jag menar och att jag inte hittar på. Rekommenderar absolut INGEN Att köpa något från dom.