Tuinkussenstore Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Product was prima en naar verwachtingen goed!! Juiste kleur en goede kwaliteit. Alleen was de bezorging erg laat en lang onderweg. Werd na 1.5 week pas afgeleverd. Verder keurig.

Wij hebben 2 parasolhoezen Madison besteld. Wij kenden het merk Madison, heel de tuin straalt Madison uit, van kussens voor tuinstoelen tot kussens voor ligbedden. Prachtige kwaliteit. Na een 6-tal j... Se mer

Het product voldeed aan de verwachting. Was makkelijk te vinden op de website. De communicatie over de werkelijke levertijd had wel via de mail een keer extra benoemd mogen worden die was wat langer... Se mer

Jammer genoeg heb ik het verkeerde product geleverd gekregen. Het was ook een rugzak, in dezelfde kleur, maar een verkeerd model. De code op de plastic verpakking, kwam wel overeen met het gewenste p... Se mer

1. Trädgård
  2. Utemöbler

Om Tuinkussenstore

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Tuinkussenstore.nl vindt u één van de grootste collecties tuinkussens van Nederland. Van hoge en lage rugkussens tot zitkussens in alle gangbare maten – wij hebben het allemaal. Ook voor loungekussens, tuinbankkussens, ligbedkussens, lendekussens en sierkussens bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Ga naar Tuinkussenstore.nl

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

68 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goede klantenservice

Er werd in de mail aangeven dat de bestelling tussen 3-5 verstuurd zou worden. Na 5 dagen toch maar even bellen en vragen waar mijn bestelling bleef. Een zeer vriendelijke dame legde uit dat er nog 1 kussen miste en dat daardoor de hele bestelling op hold stond. Echter, zij kon dit direct voor mij oplossen door een alternatief voor het kussen aan te bieden en dan alles direct die dag nog te verzenden. Uiteraard hiervoor gekozen en inderdaad alles de volgende dag in huis! Heel blij mee😄

4 juni 2025

verkeerde inhoud bij verpakking

Al 2x zending ontvangen met verkeerde inhoud, juiste verpakkingsnummer.
Wel vriendelijke klantenservice en wacht op hopelijk juiste zending met wel bestelde product.

Ondertussen de juiste zending ontvangen, en keurig geregeld. Goede reacties van klantenservice met antwoorden. Zo kan het dus ook.

14 mars 2025
Logotyp för Tuinkussenstore

Svar från Tuinkussenstore

Beste Peter,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u 2x een verkeerde zending heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Aangezien het verpakkingsnummer wel juist is, zijn we aan het onderzoeken waar het fout is gegaan. Wij hopen u snel de juiste zending te kunnen sturen.
Wanneer u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Met vriendelijke groet,
Etrias klantenservice

Order verkeerd geleverd

Order verkeerd geleverd, moet een formulier ingevuld worden om te "kijken" wat er aan gedaan kon worden. Inmiddels goed contact gehad met de klantenservice, alles tot volle tevredenheid hersteld inmiddels, mocht zelfs het verkeerd geleverde product zonder kosten houden, keurig opgelost!

5 mars 2025
Logotyp för Tuinkussenstore

Svar från Tuinkussenstore

Beste Carola,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u een verkeerde levering heeft ontvangen. Bij het ontvangen van een verkeerde levering vragen wij enkel om foto's van het product om even uit te zoeken waar het is misgegaan, zodat we u hierna zo snel mogelijk verder kunnen helpen.

Enkel als u een incomplete levering heeft ontvangen zullen we u vragen om een formulier in te vullen. Dit in verband met klanten die wel eens aangaven iets niet te hebben ontvangen, terwijl dit wel het geval was. Om dit te voorkomen dient de klant te verklaren dat hij of zij daadwerkelijk desbetreffend product mist.

Als u een verkeerde levering heeft ontvangen, dan willen we u vragen opnieuw contact met ons op te nemen, zodat we u van de juist informatie kunnen voorzien.

Met vriendelijke groet,
Etrias klantenservice