JÀtte trevlig sÀljare vid namn Serli Àven kallad "flygvÀrdinnan" ,hon hade allt Ä lite till med att ge bra ingÄende information om skyddet och hur det fungerar. Hur du anvÀnder det vÀldigt enkelt oc... Se mer
Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen
I över ett decennium har Tryggsam varit en pÄlitlig partner som kompletterar försÀkringar med innovativa sÀkerhetstjÀnster.
VĂ„rt mĂ„l Ă€r att du aldrig ska behöva anvĂ€nda din försĂ€kring â och i de fall dĂ€r försĂ€kringen inte tĂ€cker allt, finns vi hĂ€r för att hjĂ€lpa till.
Tryggsam erbjuder smarta tjÀnster som skyddar dig, din familj och ditt hem redan innan nÄgot hÀnder.
VÄra 30 medarbetare i Stockholm hjÀlper dagligen över 70 000 anvÀndare.
LÀs mer om hur vi kan hjÀlpa dig till en sÀkrare vardag pÄ vÄr hemsida! VÀlkommen!
HÀstholmsvÀgen 28 10tr, 13130, Stockholm, Sverige
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
Har besvarat 38 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Han förklarade bra och jÀttetrevlig

Svar frÄn Tryggsam
Det va vÀldigt bra info och man kÀnner sig trygg att ha er, och han jag pratade med Thewa Bengtsson Orosz va super trevlig han förklarade lungt och sansat och man kÀnde sig trygg med honom att prata med. Personligen tycker jag att han va super bra pÄ det han gör och han Àr pÄ rÀtt stÀlle. Vill ha han som kontakt nÀr det gÀller mig

Svar frÄn Tryggsam
Informativt och enkelt att förstÄ. Bra tjÀnst för mig just nu dÄ jag Àr litet utsatt

Svar frÄn Tryggsam
Fantastiskt tjÀnst. Enkelt att förstÄ. Grym service.

Svar frÄn Tryggsam
Trevligt bemötande trots att jag var irriterad, inget krÄngel att rÀtta till felet och hon sÄlde snabbt in en ny deal med sÀnkt pris ;-)

Svar frÄn Tryggsam
Underbar tjej vid namn bianka fixade mitt "abonnemang " helt klart rÀtt person pÄ rÀtt plats.

Svar frÄn Tryggsam
Bemötandet frÄn personen i samtalet var mycket tillmötesgÄende.

Svar frÄn Tryggsam
Trevlig och glad i samtalet. Gav mig jÀttebra information. KÀnde mig sÀker att teckna avtalet.

Svar frÄn Tryggsam
Hade ett trevligt samtal med Georgios, kÀnns bra sÄ hÀr lÄngt

Abdullah Mahawi- Tack f jÀttebra kommunikation och service

Svar frÄn Tryggsam
Sigge var trevlig och kunnig och engagerad och rolig đ
Tecknade avtal idag för ett Är.

Omdöme om Albert
Albert var mycket trevlig och hade en vÀldigt positiv energi. Samtalet kÀndes mer som att prata med en vÀn eller bekant, vilket gjorde hela upplevelsen behaglig och avslappnad. Han var inte pÄstridig kring det han ringde om, utan presenterade tydligt varför den lösning han erbjöd kunde vara relevant för mig.
Jag brukar sĂ€llan svara pĂ„ den hĂ€r typen av telefonnummer, och om jag vĂ€l gör det brukar jag ofta lĂ€gga pĂ„ direkt. Men Albert fick mig faktiskt att vilja lyssna. Han var karismatisk och charmig i sitt sĂ€tt att prata, och vĂ€ldigt lĂ€tt att ha ett samtal med. Han lĂ€t dessutom ganska ung â kanske runt 19 Ă„r â men trots sin unga Ă„lder hanterade han samtalet imponerande professionellt.
Med den energin och instÀllningen han har passar han utmÀrkt för det hÀr jobbet. Om fler som Albert ringde, tror jag att betydligt fÀrre personer hade lagt pÄ luren.

Svar frÄn Tryggsam
Trevlig kvinna som kontakta mig vid namn Bianca

Svar frÄn Tryggsam
Bra upplevelse bra framförande bra kundkontakt.Bianca en bra försÀljare

Svar frÄn Tryggsam
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.