Tryggsam Omdömen 1 714

‱
TrustScore 4 av 5

4,2

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen

UtvÀrderar man 527 recensioner, recensenterna hade en utmÀrkt upplevelse med det hÀr företaget. Kunderna berömmer personalen för deras hjÀlpsamhet och positiva attityd, vilket gör interaktionerna trevliga och produktiva. KundtjÀnsten lyfts ofta fram som exceptionell, och mÄnga uppskattar det personliga och förstÄende bemötandet. TjÀnsten beskrivs ofta som utmÀrkt, och konsumenter framhÄller effektiviteten och hur smidigt helhetsupplevelsen fungerar. OmdömeslÀmnarna Àr sÀrskilt imponerade av de snabba svarstiderna och den smidiga anvÀndarupplevelsen. Vissa mÀnniskor var dock missnöjda med kontakten, och nÀmner att de upplevt otrevliga sÀljare som lagt pÄ luren eller varit pÄstridiga. En del har Àven haft problem med fakturering och uppsÀgningstider, dÀr de inte fÄtt fakturor i tid eller blivit debiterade trots att tjÀnsten skulle avslutas automatiskt.

Ämnen som oftast nĂ€mns

Staff

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med personalen. MÄnga uppskattar det trevliga, kunniga och... Se mer

Customer service

Kunder hade positiva upplevelser med kundservice. MÄnga uppskattar det vÀnliga och hjÀlpsamma bemötandet, dÀr... Se mer

Service

Konsumenter tycker service Àr positiv. MÄnga uppskattar det tÄlmodiga, hjÀlpsamma och professionella... Se mer

Customer communications

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av kontakt. MÄnga kunder rapporterar att de blir uppringda upprepade... Se mer

User experience

AnvÀndare beskriver positiva interaktioner med anvÀndarupplevelsen. Konsumenter upplever ett mycket trevligt... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

JÀtte trevlig sÀljare vid namn Serli Àven kallad "flygvÀrdinnan" ,hon hade allt Ä lite till med att ge bra ingÄende information om skyddet och hur det fungerar. Hur du anvÀnder det vÀldigt enkelt oc... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag pratade med David, jÀttetrevlig kille och dessutom vÀldigt bra pÄ sÀlja. Han lyckades Àndra pÄ mina tankar trots att jag var fast vid min tanke. Han var lyhörd, svarade pÄ alla mina frÄgor och kÀn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag vill verkligen ge ett stort tack till Serli pÄ Tryggsam. Hon var vÀldigt professionell, tydlig och hjÀlpsam genom hela processen nÀr jag skaffade ID-skydd. Hon tog sig tid att förklara allt pÄ e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Det var ett ytterst trevligt och roligt samtal frÄn er för en liten stund sedan,tack sÄ vÀldigt mycket,detta samtal kommer jag med glÀdje komma ihÄg för lÄng tid framöver,(sedan undrar jag ju hur... Se mer

1. Nr. 12 av de 16 bÀsta företagen i Programvaruföretag
  2. Nr. 2 av de 2 bÀsta företagen i Kreditinformation
  3. Nr. 5 av de 5 bÀsta företagen i BrandskyddstjÀnster
  4. Nr. 6 av de 7 bÀsta företagen i Juridisk rÄdgivning

Om Tryggsam

Vi kompletterar försÀkringar med
smarta sÀkerhetstjÀnster

I över ett decennium har Tryggsam varit en pÄlitlig partner som kompletterar försÀkringar med innovativa sÀkerhetstjÀnster.

VĂ„rt mĂ„l Ă€r att du aldrig ska behöva anvĂ€nda din försĂ€kring – och i de fall dĂ€r försĂ€kringen inte tĂ€cker allt, finns vi hĂ€r för att hjĂ€lpa till.

Tryggsam erbjuder smarta tjÀnster som skyddar dig, din familj och ditt hem redan innan nÄgot hÀnder.

VÄra 30 medarbetare i Stockholm hjÀlper dagligen över 70 000 anvÀndare.

LÀs mer om hur vi kan hjÀlpa dig till en sÀkrare vardag pÄ vÄr hemsida! VÀlkommen!

4,2

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 38 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

BÀsta info och trygghet för alltid

Det va vÀldigt bra info och man kÀnner sig trygg att ha er, och han jag pratade med Thewa Bengtsson Orosz va super trevlig han förklarade lungt och sansat och man kÀnde sig trygg med honom att prata med. Personligen tycker jag att han va super bra pÄ det han gör och han Àr pÄ rÀtt stÀlle. Vill ha han som kontakt nÀr det gÀller mig

Hej Annsofie
Tack för er feedback! Det glÀdjer oss att ni Àr nöjd med bemötandet ni fick av Thewa!

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Informativt och enkelt att förstÄ

Informativt och enkelt att förstÄ. Bra tjÀnst för mig just nu dÄ jag Àr litet utsatt

Hej Michael
Tack för er feedback! Vad bra att ni Àr nöjd med tjÀnsten!

Fantastiskt tjÀnst

Fantastiskt tjÀnst. Enkelt att förstÄ. Grym service.

Hej Lejonet
Tack för er feedback! Vad fantastiskt att ni Àr nöjd med tjÀnsten och servicen!

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Trevligt bemötande trots att jag var

Trevligt bemötande trots att jag var irriterad, inget krÄngel att rÀtta till felet och hon sÄlde snabbt in en ny deal med sÀnkt pris ;-)

Hej Nickis
Tack för er feedback! Vad skönt vi kunde hitta en lösning som passade er!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Underbar tjej vid namn bianka fixade

Underbar tjej vid namn bianka fixade mitt "abonnemang " helt klart rÀtt person pÄ rÀtt plats.

Hej Janeth
Tack för er feedback! Vad kul att ni Àr nöjd med bemötandet ni fick av Bianca!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Trevlig och glad i samtalet

Trevlig och glad i samtalet. Gav mig jÀttebra information. KÀnde mig sÀker att teckna avtalet.

Hej Eleonora
Tack för er feedback! Vad trevligt att ni Àr nöjd med servicen!

Trevligt bemötande

Hej Conny
Tack för er feedback! Vad bra att ni Àr nöjd med bemötandet!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hade ett trevligt samtal med Georgios

Hade ett trevligt samtal med Georgios, kÀnns bra sÄ hÀr lÄngt

22 november 2025

Hej Liselott
Tack för er feedback! Vad trevligt att ni Àr nöjd med bemötandet ni fick av Georgios!

Bra service av Sigge

Sigge var trevlig och kunnig och engagerad och rolig 😀
Tecknade avtal idag för ett Är.

22 november 2025

Hej Margit
Tack för er feedback! Vad kul att ni Àr nöjd med bemötandet ni fick av Sigge!

Omdöme om Albert

Omdöme om Albert

Albert var mycket trevlig och hade en vÀldigt positiv energi. Samtalet kÀndes mer som att prata med en vÀn eller bekant, vilket gjorde hela upplevelsen behaglig och avslappnad. Han var inte pÄstridig kring det han ringde om, utan presenterade tydligt varför den lösning han erbjöd kunde vara relevant för mig.

Jag brukar sĂ€llan svara pĂ„ den hĂ€r typen av telefonnummer, och om jag vĂ€l gör det brukar jag ofta lĂ€gga pĂ„ direkt. Men Albert fick mig faktiskt att vilja lyssna. Han var karismatisk och charmig i sitt sĂ€tt att prata, och vĂ€ldigt lĂ€tt att ha ett samtal med. Han lĂ€t dessutom ganska ung — kanske runt 19 Ă„r — men trots sin unga Ă„lder hanterade han samtalet imponerande professionellt.

Med den energin och instÀllningen han har passar han utmÀrkt för det hÀr jobbet. Om fler som Albert ringde, tror jag att betydligt fÀrre personer hade lagt pÄ luren.

Hej Teresa
Tack för er feedback! Vad kul att höra om er upplevelse och hur nöjd ni Àr med bemötandet ni fick av Albert!

Thewa trevlig

Thewa trevlig, informativ Ă„ glad. Tack!

Hej Yenny
Tack för er feedback! Vad trevligt att ni Àr nöjd med bemötandet ni fic kav Thewa!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Trevlig kvinna som kontakta mig vid

Trevlig kvinna som kontakta mig vid namn Bianca

Hej Bettan
Tack för er feedback! Vad kul att ni Àr nöjd med bemötandet ni fick av Bianca!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bra upplevelse bra framförande bra

Bra upplevelse bra framförande bra kundkontakt.Bianca en bra försÀljare

Hej Eva
Tack för er feedback! Vad bra att ni Àr nöjd med servicen ni fick av Bianca!

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer