Bra produkter men framför allt - Oerhört snabb och tillmötesgående kundservice, som blixtsnabb hjälper till och löser det som behöver lösas. Rekommenderas starkt!
Philip hjälpte mig på alla sätt så jag fick lämna tillbaka varan som jag inte kunde använda till mitt korta hår! Jag är supernöjd! Tack för snabbt svar! // Helene
Köp inget från detta företag Beställde en locktång och efter en månads väntan fick jag hem en annan locktång. Inte sådan jag beställde. Kontakten med dem är svår och de lovade att skicka en ny. Me... Se mer
Jag har beställt min PRO Airstyler den 8 januari och har fortfarande inte fått någon. Att det går att spåra leveransen stämmer inte, det står bara att den är på väg.... Jag har sänt mejl... Se mer
We are TravX, the beauty expert company that creates the opportunity for every woman to experience the benefits of an Airstyler. With our beauty experts full of passion for beauty and technology, we have created the accessible solution for every hair type to money and time wasted on loose hair tools. Our affordable all-in-one Airstyler offers the same quality and effect of the expensive Airstyler for every woman.
Nederländerna
Har inte besvarat negativa omdömen
Bluff, de skickade en produkt som inte fungerade. Vägrade göra återbetalning efter jag gjort retur.
VARNING BLUFF.
Beställde 2024-11-29.
Har inte fått min vara, de har svarat på 3 av mina 20 mail att de ska skicka nytt och allt är ok.
Nu har det gått 3 månader till. De svarar inte längre på mina mail, ignorerar och sänder inte mina pengar tillbaka.
Köptes som julklapp. Användes 2 gånger sen lossnade någon del i enheten. Har kontaktat kundtjänst men får inga svar.
Köp INTE från detta företag! Jag fick aldrig någon vara och får inte heller pengarna tillbaka. Har åtskilliga gånger försökt maila dem men får bara till svar att allt är i sin ordning.
Köp inte något från detta "Företag"!!
Sååå Jäkla Dåligt!
Om man har ångrat sig, vill inte ha varan så kostar spårbar retur till China ca 560:-. "Luddiga" mail svar från kundtjänst. På paketet står en adress-avsändare i Tyskland.
Eftersom jag av misstag beställde två omgångar samma vara, avbeställde jag omgående min andra beställning. Detta gick inte informerades jag. Tyvärr fanns ingen retursedel och en återsändning skulle kosta dryt 300 kr ( halva varans belopp). Jag kontaktade då TravX och fick då frågan varför jag inte ville behålla varan något som jag redan informerat om i mitt mail. Jag fick i stället länkar till hårtips vilket inte var min fråga. Jag avråder alla att ha med detta företag att göra som saknar hederlighet. Dessutom bryter dom mot lagen som ger mig ångerrätt inom 14 dagar.
Ulla Kullenberg
Har hört blandade känslor om travX produkt. Men var ändå tvungen att testa själv. Det har dragit mer hår än den har gjort nytta. Håret var frissigt och såg sliten ut. Tänkte i början att kanske jag gjorde något fel. Nej det gjorde jag inte, eftersom när jag stylade mitt hår med min gammal varmborste så håret blev så som jag förväntade mig. Dessutom denna företag är en bluff! Har skrivit e-mail angående retur, då man hade tydligen 14 dagar ångerrätt. Men istället att få ett svår tillbaka så får jag massa spam e-mail från travX… :)
Jag beställde en hårfön av detta bluffföretag, jag använde den ett fåtal gånger innan det plötsligt slutade funka. Jag har kontaktat dom via mail och dom har gång på gång utlovat en ersättnings produkt men än idag, flera månader senare har jag inte fått någon ersättningsvara. Så jag har nu en hårfön för ungefär 1000 kr som inte går att använda. Jag skulle anmäla ärendet men jag hittar ingen adress till företaget så det går inte att göra en anmälan. Vet nån hur man kan göra?

Svar från TravX
Jag köpte en airstyler som var jättedålig. Själva fönen blåser knappt när du sätter på ett munstycke. Försökte reklamera den men var tvungen att sända dem en film när jag fönade för att de skulle godkänna reklamationen! Så här står jag med en produkt för 1000kr som jag inte kan använda fullt ut!!
Nu har jag fått upprättelse och de var väldigt trevliga och tillmötesgående vid kontakt med dem! De skickade genast en ny och den funkar hur bra som helst 👍🏻

Svar från TravX
Urdålig service. Gjorde ett köp och försökte returnera, i god tid enligt deras returpolicy. Jag kontaktade kundservice för att få en adress eftersom den inte framgick på paketet. Jag fick dock inget svar och vände mig då till Klarna, som jag trodde skulle vara en garant i ett sånt här läge. Klarna försökte kontakta TravX men fick inte heller ngt svar och tillslut blev ärendet avskrivet eftersom jg inte returnerat i tid, trots att det inte fanns en adress. Jag fick betala ändå. Det här är ett företag som lever på att lura folk.

// Helene

Svar från TravX
Köp inte något därifrån! Jag köpte en airstyler i julklapp till min dotter. Efter 2 gånger börjar det lukta och ryka om den. Har varit i kontakt med kundtjänst ett flertal gånger. De har lovat mig en ny eller pengarna tillbaka. Men inget händer. Har nu hållt på med detta ett par månader. Är så slitsamt, känner mig
lurad.

Svar från TravX
Köp inte därifrån. Längre leveranstid än de utlovar.
Går inte att retunera trots den infon i deras reklam. Förhalar ärendet så att prövotiden gått ut. Fruktansvärt bolag att ha att göra med

Svar från TravX
Köp inget från detta företag
Beställde en locktång och efter en månads väntan fick jag hem en annan locktång. Inte sådan jag beställde. Kontakten med dem är svår och de lovade att skicka en ny. Men det har inte hänt något. Har kontaktat dem och de säger att de ska ta det med avdelningen.
Nu går det inte att kontakta dem. Mejladressen fungerar inte
Riktigt lurendrejeri företag. !!!!

Svar från TravX
Köp inget härifrån, fruktansvärd lång leveranstid om du ens få den väntat i drygt 3månader, vart i kontakt med typ 7 olika i kundsupport.

Rekommenderas starkt!

Svar från TravX
Känslav av att ha en professionell hemmafrisör. Det känns som att jag har varit hos frisören varje dag.

Svar från TravX
Jag är förvånad över hur snabbt TravX PRO stylar mitt hår. Den kraftfulla montorn minskar min stylingtid avsevärt, vilket gör den perfekt för stressiga morgnar

Svar från TravX
Jag har sänt mejl till dem ett antal gånger utan att få svar.
Nu har jag kontaktat Klarna för att stoppa betalningen.
Svagt! Usel kundservice!
28 januari och jag har fortfarande inte fått något paket eller besked.

Svar från TravX
Blivit lurad!!!!! Beställde den 18 dec och fortfarande inte fått någon! Jag har mejlat företaget flera gånger utan svar!!!! Bluff företag!!! Köp ej!!! Är nu i kontakt med klarna för att den ska hjälpa mig att slippa betala