heel blij met de traprenovatie, ook de lastige hoekjes hebben ze mooi gemaak
Det här tycker kunderna
ze zouden er drie dagen over doen maar stonden al op da twee klaar met de renovatie de trap as sneller af dan verwacht
Goed bedrijf. Werd snel gebeld over me aanvraag. Het bedrijf is zeer betaalbaar en leveren prima werk.
Goed bedrijf. Belde meteen op nadat ik het offerte formulier had ingevuld. Netjes alle wensen doorgenomen en inmiddels is het project succesvol voltooid.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Traprenovatie Rotterdam zijn we gespecialiseerd in het transformeren van uw trap tot een prachtig middelpunt van uw huis. Wij begrijpen dat een trap niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een belangrijk element van uw interieur vormt. Ons team van ervaren professionals biedt maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en de stijl van uw woning. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, van klassiek hout tot modern staal en glas, om ervoor te zorgen dat uw gerenoveerde trap jarenlang mooi blijft. Onze service omvat een gedetailleerde consultatie om uw specifieke behoeften te begrijpen en een ontwerp dat naadloos integreert met uw bestaande interieur. Klanttevredenheid staat bij ons voorop en we zijn trots op onze persoonlijke benadering. Elk project wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd. Wij nodigen u uit om de beoordelingen van onze tevreden klanten te lezen en te ontdekken waarom Traprenovatie Rotterdam de beste keuze is voor uw traprenovatie. Vertrouw op ons om uw trap te transformeren in een verbluffend nieuw element van uw huis.
Kontaktuppgifter
Weena 290, 3012 NJ, Rotterdam Zuid Holland, Nederländerna
- +31103602542
- contact@traprenovatierotterdam.com
- traprenovatierotterdam.com
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Blij Traprenovatie
heel blij met de traprenovatie, ook de lastige hoekjes hebben ze mooi gemaak
in de gang werkte ze goed ondanks…
in de gang werkte ze goed ondanks smalle ruimte netjes gedaan
Ze hebben alles twee keer nagemeten…
Ze hebben alles twee keer nagemeten voordat ze begonnen met zagen wat vertrouwen gaf
De treden lopen nu overal gelijk en…
De treden lopen nu overal gelijk en comfortabel ik merk het meteen als ik omhoog ga zonder rare hoogte verschillen.
ze dekten eerst alle muren en vloeren…
ze dekten eerst alle muren en vloeren of voordat ze begonnen geen krassen geen stof dat vond ik echt netjes
hij liet zien dat we niet hele trap…
hij liet zien dat we niet hele trap hoefde te vervangen beetje krom gezegd maar scheelde flink
Ze Hielden Rekening Met Onze Katten Tijdens T Werk Echt
ze hielden rekening met onze katten tijdens t werk echt lief
hij hielp ons kiezen welke antislip het…
hij hielp ons kiezen welke antislip het beste past bij onze trap
vroeger kraakte elke trede maar nu is…
vroeger kraakte elke trede maar nu is het helemaal sits als je omhoog loopt
ze zouden er drie dagen over doen maar…
Het vakmanschap springt er echt uit
Het vakmanschap springt er echt uit, mijn vader zei dat meteen toen hij de trap zag.
elk opstapje werd op maat gemaakt en…
elk opstapje werd op maat gemaakt en past perfect
ze kwamen met kleurcombinaties waar we…
ze kwamen met kleurcombinaties waar we zelf nooit aan gedacht hadden
de trap voelt weer helemaal als nieuw…
de trap voelt weer helemaal als nieuw aan strak afgewerkt en piept niet meer zoals vroeger echt top werk geleverd
onze krakende trap van boven naar…
onze krakende trap van boven naar beneden is vorige week helemaal aangepakt, hij werkte rustig en precies zonder iets te beschadigen
vanaf het eerste contact liep alles…
vanaf het eerste contact liep alles soepel en duidelijk, geen ruis of vaagheid over de renovatie van onze trap
kleur van de trap perfect laten…
kleur van de trap perfect laten aansluiten op de houten wandpanelen, ziet er nu echt als een geheel uit
Netjes op tijd en volgens prijs opgeleverd
trap werd netjes binnen de afgesproken tijd en prijs opgeleverd, zonder verrassingen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.