TransMission B.V. Omdömen

TrustScore 2 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gezien de vele slechte reviews van dit bedrijf maakte ik me toch zorgen om de bezorging van een duur apparaat. Ik was dan ook aangenaam verrast toen binnen het gegeven tijdvenster het apparaat netjes... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meest slechte transportbedrijf ooit meegemaakt. Al zeker vijf keer een levering niet of weken te laat ontvangen omdat mijn adres niet zou bestaan. Het is inderdaad een nieuw adres dat pas anderhalf ja... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Si je pouvais mettre zéro étoile je le ferais ! Service déplorable, colis pris en charge chez le vendeur le 6 août, annoncé par SMS pour le 13 août et finalement livré le 18 août soit 12 jours pour... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

3 weken wachten op een pakket besteld via winparts, status van verzending staat op “bezorging verhinderd’ 0.0 contact kunnen leggen met het bedrijf dit is geen service. Had ik 0 sterren kunnen aanduid... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

283 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Niet komen op dagen

Niet komen op dagen. Ze zouden leveren tussen 01.00-01.00 u ???
Wat betekent dat? Zijn dan de hele dag thuisgebleven, rara, niet komen opdagen. Dan ons de schuld geven, er staat “ Bezorging mislukt, adres is gesloten.“ vuile leugenaars.
Toen ze twee dagen later eindelijk leverden zonder op voorhand te verwittigen, niet moeten tekenen. Ze hadden het pakket met batterij van een ander geleverd. We hadden dat niet gezien, dus hadden we het pakket al open gedaan, en na een kwartier stond koerier terug aan de deur.
Gelukkig was de installatie van de batterij direct gefixt en was ze al 45% opgeladen zodat we direct konden zien dat ze werkte

10 december 2025

Wat een boel onzin

Wat een boel onzin. Al verschillende keren door jullie laten leveren, en iedere keer hetzelfde...de vervoerder heeft je gemist...puur onzin..heb deurcamera en er is niemand aan de deur geweest. Klachten gaan nu naar bedrijf waar ik besteld heb. Als jullie bestelling niet lukt, alle respect, maar niet die onzin van "we hebben je gemist" dit is degoutant. Trouwens heel jullie reviews staan er vol van.

11 december 2025

Afspraak niet nagekomen

Ze zouden op een bepaalde dag komen tussen 16u en 18u. Niemand gezien. Krijg een nieuwe datum de dag erna levering tussen 13:30 en 15:30, maar se leverancier staat aan de deur 10u15.
Je moet de track en trace laten openstaan in je browser want je krijgt maar een keer de link.

9 december 2025

Niet erg betrouwbaar

Trans-mission is op 8 december totaal niet komen opdagen nadat het leveringstijdstip eerst al verschoven was naar een later moment op de avond van 8 december. Ik heb bewakingscamera’s als bewijs. En dan doodleuk vermelden dat levering mislukt is omdat IK niet aanwezig was. Het moet niet gekker worden. Ik ben nota bene voor deze levering de hele dag en avond thuis gebleven. Teleurstellend dat Trans-mission zo de feiten verdraait.

8 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

***NOOIT GEWEEST EN PAKKETTEN NOOIT…

***NOOIT GEWEEST EN PAKKETTEN NOOIT GELEVERD***

Op vrijdag 5 december heb ik bij AQ Living een salontafel en een eettafel besteld, bestaande uit in totaal vier dozen (twee van circa 20 kg en twee van circa 11 kg). De levering zou vandaag, 8 december, plaatsvinden binnen het door TransMission gecommuniceerde tijdvak 11:30–14:00.

De chauffeur is echter niet verschenen binnen dit tijdvak. Om 14:15 uur heb ik telefonisch contact opgenomen met AQ Living om dit te melden. Ik werd vervolgens teruggebeld met de mededeling dat TransMission zou hebben aangegeven dat de chauffeur “voorbij mijn route is geweest”, zonder verdere toelichting. Ook AQ Living had op dat moment geen verklaring voor het uitblijven van de levering. Ik heb toen aangegeven dat indien de levering vandaag niet plaats zou vinden dat ik af zou zien van de koop dit omdat er niet gecommuniceerd wordt met mij en ik niet weer een hele dag thuis zal zitten om vervolgens niets te ontvangen

Later op de dag zag ik tot mijn verbazing dat in de track-and-trace link de levering als “bezorgd om 18:47” is geregistreerd. Deze informatie is feitelijk onjuist.

Er is niet aangebeld, ik ben niet gebeld, en er is geen chauffeur bij mijn adres geweest en ik heb nergens getekend voor ontvangst.

Daarnaast blijkt uit de camerabeelden van het trapportaal dat er op geen enkel moment pakketten zijn afgeleverd. De vier dozen zijn dus niet geleverd.

Ik heb dit direct opnieuw gemeld bij AQ Living, maar kreeg te horen dat TransMission inmiddels gesloten was en dat ik morgen teruggebeld word. Gezien de ernst van de situatie vind ik dat onvoldoende. Ik heb de uitgaande en ontvangen gesprekken met AQ living bijgesloten

Hierbij stel ik formeel vast dat de goederen niet zijn geleverd.

8 december 2025

Onbetrouwbaar en inconsequent

Niet langs geweest ondanks mailtje van aankondiging. Wel mailtje dat we er niet waren. Ze staan niet op de deurbelcam opnames. Mailtje van ons of we het kunnen ophalen. Nee. Vervolgens via link nieuwe afspraak maken en dan zien dat we wel kunnen ophalen. Vaag bedrijf.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer correcte en vriendelijke chauffeur…

Zeer correcte en vriendelijke chauffeur belde eerst aan of we wel thuis waren anders mocht hij de bestelling niet afleveren. Vervolgens bracht hij het pakket 25 kg met een steekwagen keurig op de plek van bestemming in ons appartementencomplex.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Keuze voor dag, twee dagen later voor de deur

Week geleden dag afgesproken, niets vernomen tot gisteravond dat ze vandaag voor de deur staan...... Telefoonnummer opgehangen, buurvrouw ingeschakeld... Binnen 2 minuten chauffeur weer weg... Nu maar weer dag zien te vinden en hopen dat ze dan wel op de afgesproken dag willen verschijnen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

3 verschillende telefoonnummers gebeld…

3 verschillende telefoonnummers gebeld omdat ze telkens niet werkte en of wanneer ik mijn postcode insprak, het gelijk ophing.

Uiteindelijk had ik iemand aan de lijn die me doorverbond.
Toen ik met de juiste persoon sprak vroeg ik hoelaat mijn pakket aankwam. De track and trace gaf dat namelijk niet aan. Tussen 11 en 2 zeiden ze, prima dank! Kan de bezorger mij aub even een half uur van te voren bellen dan zorg ik dat ik klaar sta. Ja dat is goed.

Ik bel om 12 uur nog eens voor de zekerheid, graag de bezorger mij laten bellen! ja is goed.

Staat de bezorger blijkbaar voor de deur met 4000 euro aan gereedschap. Pallet midden op de stoep, gelukkig was mijn huisgenoot thuis. Niet gebeld niks, in gesprek op zijn telefoon maar we moesten even krabbelen en hij reed weer door. Zou u hem even naar binnen kunnen rijden? nee want er is een drempel.

Wonderbaarlijk slecht, echt waar wat een schijt bedrijf.

Reeds 3 dagen blijven wij thuis

Reeds 3 dagen blijven wij thuis, en krijg ik een melding dat het huis "gesloten" was. Maar niemand op de camera en niemand aangebeld. Laatste keer zou er een kaartje in de bus zitten. Maar geen kaartje!
Ik heb ondertussen 5 keer contact gezocht via het contactformulier, maar er is niemand die antwoord. Heel frustrerend.

4 december 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.