Gezien de vele slechte reviews van dit bedrijf maakte ik me toch zorgen om de bezorging van een duur apparaat. Ik was dan ook aangenaam verrast toen binnen het gegeven tijdvenster het apparaat netjes... Se mer
Det här tycker kunderna
Meest slechte transportbedrijf ooit meegemaakt. Al zeker vijf keer een levering niet of weken te laat ontvangen omdat mijn adres niet zou bestaan. Het is inderdaad een nieuw adres dat pas anderhalf ja... Se mer
Si je pouvais mettre zéro étoile je le ferais ! Service déplorable, colis pris en charge chez le vendeur le 6 août, annoncé par SMS pour le 13 août et finalement livré le 18 août soit 12 jours pour... Se mer
3 weken wachten op een pakket besteld via winparts, status van verzending staat op “bezorging verhinderd’ 0.0 contact kunnen leggen met het bedrijf dit is geen service. Had ik 0 sterren kunnen aanduid... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Storkstraat 14, 2722 NN, Zoetermeer, Nederländerna
- trans-mission.nl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
ONBETROUWBAAR…
Mijn fitnesstoestel zou geleverd worden deze voormiddag. Ik blijf al de hele dag thuis. Geen communicatie omttrent vertraging. Status levering.... bezorger is onderweg.
Zeer slechte ervaring!!!
Geen communicatie als pakket vertraagt…
Geen communicatie als pakket vertraagt is.
Track en tracé blijft staan op de tijd dat de bezorger er zou zijn.
Ondertussen maar andere afspraken afgezegd aangezien ik nergens heen kan,zit al vanaf vanochtend te wachten op me kleed
Waardeloos bedrijf
Ze zouden 2 pakketten bezorgen, er kwam er maar één, op e-mail reageren ze gewoon niet, kortom, waardeloos!
Pakket in regen op stoep
Transmission heeft het pakket in de regen achter gelaten op de stoep aan de drukke straat. Heel het karton was doorweekt. Het pakket kon door iedereen zo meegenomen worden.
Bizar!
Zeer slechte transporteur
Houtkloofmachine besteld, leverancier liet deze bezorgen met TransMission, chauffeur zette de zware machine aan de kant van de weg naast de klep en was ondanks vriendelijk verzoek niet bereid om hem in ieder geval iets verder op het erf te zetten uit het zicht. Opmerking was er zitten wieltjes onder, dus mijn vrouw moest hem zelf van de pallet af sjorren en wegrijden van de weg, als ik thuis was geweest had ik gezegd dat hij hem wel weer mee kon nemen, wat een hork van een chauffeur, auto was verder leeg dus ook geen druk van andere leveringen, daar betaal je dan € 50,- bezorgkosten voor.
Prima bezorging en heel goede…
Prima bezorging en heel goede informatie over bezorging via track en trace
Mijn voorbumper van Winparts via…
Mijn voorbumper van Winparts via transmission was op tijd & veilig aangekomen. Na het lezen van de reviews was ik bang dat ik hetzelfde ging meemaken maar gelukkig veilig ontvangen. Heel tevreden!
Keurig binnen de afgesproken tijd…
Keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger.
(Omgeving Heerlen.)
Ik wacht al 6 weken op mijn…
Ik wacht al 6 weken op mijn thuisbatterij van Homewizard. Vandaag heb ik Homewizard laten weten mijn geld terug te willen.
Motorkap gemeld als geleverd bij mijn…
Motorkap gemeld als geleverd bij mijn schoonzoon, maar het is een kat in de doos, goed bezig daar 🖕🏻🖕🏻 ,en een motorkap steekt ge niet zomaar ergens achter. Wees gerust er is al een onderzoek naar gestart.als die morgen misschien nog geleverd wordt,dan trek ik mijn woorden terug. Hopend op een goede oplossing!!
Bij deze toch geleverd 1 dag later, gelukkig goed afgelopen 😮💨🙋🏼♂️
Waardeloze…
Waardeloze koerierdienst/transportfirma. Afspraken of tijdsloten worden totaal niet nagekomen, zelfs tot 3 maal toe voor zelfde pakket op 2 dagen,
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf
2 januari iets bestelt en 20 januari nog niet geleverd even gemaild 14 januari stond niet goed in systeem komt goed 20 januari gemaild pakket kwijt wat een drama bedrijf
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel.
Pakkett niet op de afgesproken tijd/dag gekomen, zelfs na 2 x opnieuw ingepland ,laatste moment verhinderd.
Belachelijk!
Vreselijk
Vreselijk. Nu tweemaal na elkaar is mijn pakje 'verhinderd' bij levering. Geen pakje, geen verdere uitleg.
Pallet met zakken biologische potgrond bezorgd
Vanmorgen is er bij mij een pallet biologische potgrond geleverd, besteld via Bustotaal.nl.
Woensdag besteld en Vrijdag geleverd.
Vrijdag ook een tijdsblok doorgekregen van 2 uur.
Een vriendelijke man bezorgde de pallet. Matias, als ik de naam maar goed onthouden heb 🙈
Omdat de pallet met de zakken aarde niet over de drempel mijn tuin in konden, hebben we samen alle zakken in de tuin gelegd. Daar was ik erg blij mee! Ook al het losse plastic en de pallet mee genomen. Top!
Vriendelijke dank!
Edith
wij zijn wel altijd thuis Dus dat we…
wij zijn wel altijd thuis Dus dat we gesloten zijn is niet waar We laten zelfs het licht branden als het donker is speciaal voor jullie Ik denk dat de bezorger altijd bij een buurhuis kijkt dat onbewoond is mvg pol maertens sintjansstraat 159 staden 8840 tel 0475558808
Ik heb al 2 weken een link maar geen…
Ik heb al 2 weken een link maar geen datum. Levering onderweg en nu staat er levering word opgehaald? Wil dat zeggen dat ze eerst komen leveren en dan het gaan halen bij de handel?
Heel de dag wachten op een levering
Heel de dag wachten op een levering , krijg dan een bericht dat ze me gemist hebben . Direct zicht op de straat en er is niemand aan de deur geweest .
Dit noem ik geen transport bedrijf , maar amateurs
Niet aanbellen
Niet aanbellen, maar meteen een kaartje in de bus dat er niemand thuis was.
Erg slechte bezorgdienst
Erg slechte bezorgdienst. Een fiets besteld en was veel later bezorgd (week later). Nu wachtende op mijn accu die ik heb besteld voor mijn auto en daardoor een auto moeten huren door uitblijven van levering. Wacht al een week op de accu (tot op heden)!
Hun boos opgebeld en verteld over de vele slechte reviews en mijn eerdere ervaring met hun als bezorgdienst. Hij zei nergens aansprakelijk voor te zijn maar vergeet dat ze een verplichting hebben tegenover mij namelijk LEVEREN!
Hij gaf het weer de schuld wat natuurlijk kul is nu DHL en PostNl al meerdere pakketjes bij ons hebben afgeleverd in tussentijd.
Een waardeloze vervoersdienst en het is de vraag of je überhaupt je pakket wel krijgt, want daar twijfel ik inmiddels aan.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.