Frisør Træholt Omdömen 47

3,7

Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service. Bestilte nogle lækre Murad produkter på deres fine webshop, og de blev afsendt allerede samme dag. Desværre var en af flaskerne gået i stykker, selv om varerne var pakket godt ind... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

02-11-2021 Jeg har været mange frisører rundt i Aarhus, for at finde MIN frisør, og den har jeg i dag fundet. For 195 kr modtog jeg den bedste service jeg nogensinde har fået ved en frisør, af... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Frisör

Informationen kommer från olika externa källor

Frisør Træholt er to professionelle skønhedssaloner beliggende i Århus og Viby. Vi tilbyder alt indenfor frisør- og kosmetologbehandlinger samt eyelash extensions. Vores dygtige personale er altid up to date med de seneste trends, stilarter og nye teknikker og står altid klar til at levere den bedste service. Vi går aldrig på kompromis med vores faglige kvalitet og arbejder derfor også udelukkende med markedets bedste produkter.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ingen krøl efter permanent

I fredags fik jeg permanent og rullet mit hår op som jeg plejer, men denne gang kom der ingen krøller. Jeg sagde til jer at jeg synes ikke at det så særligt krøllet ud. I sagde at I havde fulgt "opskriften" og at det nok ville blive bedre, når jeg selv fik vasket og sat det søndag.
Det er desværre ikke tilfældet og jeg har derfor bedt om mine penge retur, hvilket I har nægtet.
Faktum er at permanentet slet ikke har virket. Hverken der hvor der var store curlers eller der hvor der var små.

Jeg har emailet jer en lang uddybnde forklaring samt fotos, og har talt med jer i Tlf.
I siger at da I har udført arbejdet og fulgt opskriften, mener I ikke at I har gjort noget forkert og vil derfor ikke give mig en refundering.

I vil gerne gøre det om. Men eftersom I ikke ved hvad der er gået galt, vil jeg selvfølgelig ikke det. Man kan ikke gøre det samme og forvente et andet resultat.

I implicerer at det manglende krøl er min egen skyld pga, nogle af de store curlere jeg har valgt. Men hvis det var curlernes skyld, ville der jo være krøller de steder hvor mindre curlere var blevet brugt.

Jeg er fuldstændig lamslået over jeres afskrivning af ansvar at og jeg vil overveje at indgive en sag ved forbrugerklagenævnet

14 november 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

En træls (men forhåbentlig engangs) oplevelse

Vi havde booket tid til en børneklipning kl 17.00 og da vi kom kl. 16.55 blev vi "tjekket ind" og fik plads i "venteværelset".

Cirka 15 min senere kom der en medarbejder hen til os og sagde de var forsinket og der ville gå minimum 20 min. Vi valgte at blive da vi heldigvis havde god tid.

25 min senere blev det vores tur, og klipningen kunne begynde.

Sidste gang vi var her blev vi tilbudt en kop kaffe eller en kop vand, men ikke denne gang. Værsgo at vente i venteværelset med en udendørs temperatur på 25 grader.

Der er flere ting i denne oplevelse, som godt kunne blive bedre.

Hvis man godt ved man er forsinket, så ring da ud til de kunder som har booket tid og informer dem på forhånd. Som det mindste burde man få det at vide når man "tjekkede ind" ved aftalt tid.

Derudover så byd da kunderne på en kop et eller andet mens de venter. Både i forhold til når man kommer generelt og især når man ved man er forsinket (som et plaster på såret).

Og det var ikke fordi der var mangel på personale i butikken, så kollegaerne kunne sagtens enten tage klipningen eller i det mindste hente noget at drikke.

Andre kunder havde både fået kaffe og vingummier, men den fornøjelse fik vi desværre ikke.

---------- UPDATE ----------

Vi er sidenhen blevet kontaktet af ejeren af salonen som beklagede dybt for den oplevelse vi havde fået hos dem.

Der var ingen dårlige undskyldninger eller forsøg på at skyde skylden på andre, men blot ren og skær selvindsigt og refleksion over at en af deres kunder havde fået en dårlig kundeoplevelse hos dem.

Min datter har fået et tilgodebevis på en ny klipning når tiden er til det, og så bliver det spændende at se om tingene har ændret sig.

Frisør Træholt skal i hvert fald have point for at tage deres Trustpilot anmeldelser seriøst, og gøre hvad de kan for at rette op på en dårlig kundeoplevelse.

13 augusti 2025

Kære Michael.
Tak endnu en gang for din konstruktive anmeldelse. Din/jeres oplevelse hos os er meget vigtig for os og jeg er glad for du tog dig tid til at tale med mig i dag.
Vi ser frem til at hjælpe jer fremover og vise vores service niveau.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har fået mange behandlinger her…

Har fået mange behandlinger her inklusiv dameklip, børneklip, babylights. Hjemmesiden specificerer deres behandlinger. Har altid været tilfreds.

7 juni 2025

Svar från Frisør Træholt

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft mange gode oplevelser hos os.
Vi sætter stor pris på dine ord.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk resultat – tak Frederik!

Jeg var hos Frederik i dag for at få farvet mit hår – og jeg er helt overvældet over, hvor fantastisk resultatet blev! Mine forventninger blev ikke bare indfriet, de blev overgået. Frederik er ikke bare dygtig, han har også en ro og en perfektionisme, der virkelig får en til at føle sig i trygge hænder. Jeg gik derfra med det smukkeste hår og et kæmpe smil på læben. 10 ud af 10 – jeg kan varmt anbefale ham, hvis du vil forkæle dig selv med en frisøroplevelse i topklasse!

11 juni 2025

Super flot resultat

Jeg havde en super oplevelse i lørdags hos Line. Mit hår var noget for sig selv og var blevet for gråt i enderne. Det blev fikset uden problemer super, med et flot resultat. Ros for rigtig god rådgivning i sammenhæng, med de forskellige måder at lave Balayage - så vi fik tilpasset det til mine ønsker.

Glæder mig allerede til at komme igen :)

4 januari 2025

Svar från Frisør Træholt

Mange tak for din flotte anmeldelse og de mange stjerne :-) Det glæder os, du er super tilfreds med dit hår, det er den bedste anderkendelse du kan give os, mange tak. :-)
De bedste hilsner

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anmeldelse af Frisør Træholt by (Park)

Anmeldelse af Frisør Træholt by (Park), Viby ringvej 5, Aarhus 8260

Alle burde bestille tid her – og her er hvorfor. Jeg kommer normalt ikke fra Aarhus og kender derfor ikke meget til frisørsaloner i området. Men jeg kan fortælle, at jeg elsker hår og altid har gjort det, så jeg ved og kan genkende en dygtig frisørs arbejde, når jeg ser det.

Jeg gik herfra den 16. december 2024 med noget smukt og velplejet hår. Jeg havde bestilt tid Lørdag den 14 december – en sen tid, fordi jeg kommer langvejs fra. Allerede da jeg ankom, blev jeg taget rigtig godt imod som ny kunde. Stor tommelfinger op herfra. Der var julemusik, fint julepynt og en hyggelig stemning.

Jeg kom med en idé om at få lavet en mørk-til-lys balayage. Uha, tænkte jeg, for mit hår er meget mørkt. Men min søde frisør, Monique tog det i stiv arm og gik i gang. Hun udførte et rigtig godt stykke arbejde, men jeg var ikke helt tilfreds endnu. Derfor aftalte vi, at jeg kunne komme tilbage mandag for at få det sidste på plads. Jeg gik hjem og legede lidt med håret, og mandag formiddag ringede jeg ind til de søde piger i salonen.

Monique ville endda selv ringe og høre, om jeg var tilfreds. Vi aftalte kort over telefonen, hvad der skulle justeres, og afsted med mig igen. Igen blev jeg mødt af smilende piger – både Signe, som er elev, og Monique, min frisør. Og denne gang kunne jeg ikke være gladere! Resultatet blev fantastisk, og det kostede mig 0 kr. for anden omgang. Det er da mega cool – ingen sure miner, kun et smukt og professionelt stykke arbejde.

Jeg hopper rundt af glæde bare ved at se resultatet. 5 stjerner til jer fra Emilie, 26 år. Jeg glæder mig allerede til at komme igen, næste gang jeg besøger Aarhus. You got the job done! 💪

16 december 2024

Kære Emilie.
Tusind tak for dine mange stjerner og ikke mindst din beskrivelse af din oplevelse.
Vi bestræber os hver dag på at gå den extra mil, for at skabe smukke resultater og opfylde de ønsker vores gæster har.

Det var en fornøjelse at have dit besøg i salonen og vi takker så mange gange og ønsker dig en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Vi ses i 2025.

Dårlig service

Jeg bestilte en tid for hårfarvning og klipning for et par uger siden. Det er rigtigt, at mit hår ikke tidligere blev farvet hos denne salon i Viby. Da jeg forklarede, hvad jeg ønskede, fortalte frisøren, at det kunne hun ikke gøre, fordi jeg havde booket en forkert behandling, og der ikke var tid til både farvning og klipning. Jeg forstår det faktisk ikke helt, for en person uden frisøruddannelse kan ikke selv vælge den mest passende løsning eller kende forskellen mellem balayage, refleksbehandling eller en almindelig farvebehandling.

Jeg forstår heller ikke, hvorfor salonen ikke tog kontakt med mig, når de i systemet kunne se, at jeg var en ny kunde, for at sikre, at jeg havde booket den rette behandling. En anden løsning kunne være, at man kun kan booke tid til disse behandlinger efter en obligatorisk konsultation. Jeg troede, jeg ville forlade salonen med smukt, nyklippet og farvet hår, men i stedet blev jeg afvist. Det er rigtigt, at de tilbød mig en ny tid, men det vil jeg ikke benytte mig af. Indtil nu har min familie og mine børn fået klippet hår i denne salon, men det vil ikke ske i fremtiden. Jeg er dybt skuffet over Frisør Træholt.

Tak for dit svar.

Ja, det står godt nok på jeres hjemmeside, men hvordan skulle jeg vide, hvad der er godt for mit hår? Jeg ville bare have en hårfarvning, og I kan ikke forvente, at jeg ved, hvilken teknik der skal bruges til det. Jeg har fået en tid hos en anden frisør i Aarhus, og der bestilte jeg præcis på samme måde som hos jer, og de kunne uden problemer farve mit hår, selvom de brugte en anden teknik end den, jeg havde booket. Det kaldes kundeservice. I kan ikke forvente, at jeg ved, hvilken teknik der skal bruges til en hårfarvning – eller skal jeg også medbringe farvekoder, når jeg kommer til jer?

Og desuden: jeg bookede denne tid for tre uger siden, og I har spildt min tid. Undskyld mig, men jeg vidste ikke, at man skal tage en frisøruddannelse for at kunne bestille tid hos jer. Det er en joke!

13 december 2024

Hej Tûnde.
Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse hos os. Vi bestræber os hver eneste dag på at imødekomme vores kunders ønsker og give en god serviceoplevelse.
Under vores konsultation i går, kunne vi høre at dit ønske var anderledes end den behandlingstid du havde booket tid til. For at kunne opfylde dit ønske havde vi brug for mere tid til behandlingen og det var os ikke muligt at skabe i går, da vores kalender var booket med andre kundeaftaler. Derfor var det eneste rigtige, for at yde dig den rigtige behandling, at finde en anden tid, hvor vi har tid nok til at lave den farvebehandling som du ønsker.

Vi har forståelse for, at det som kunde kan være svært at finde ud af de forskellige farvebehandlinger som tilbydes. Derfor har vi på vores hjemmeside, under behandlinger, en beskrivelse på forskellene.
Vi har under farvekonsultation også beskrevet at ønsker man en stor forandring såsom gå fra mørk til lys, tilbyder vi en gratis farvekonsultation inden behandling, da denne proces kan variere fra hår til hår.
Vi kontakter ofte vores kunder når de booker tid, hvis vi kan se at kundens bookning ikke stemmer overens med deres tidligere behandlingshistorik, eller hvis kunden har skrevet en notits om sit ønske.
Vi kontaktede dig ikke forud din behandling, da intet indikerede, at dit ønske var anderledes end den behandling du havde booket til.

Vi er kede af, at vi i går ikke kunne opfylde dit ønske, så du kunne gå herfra med smukt nyt hår. Det var også vores ønske.

Vi kan se, du har aflyst din nye tid, vi lavede sammen i går. Det er vi kede af.
Vi er meget taknemlige for jeres mange besøg forud i går og kan kun forklare at vores vejledning i går handlede om at yde dig den bedste behandling så dine ønsker kan indfries.

Tilfreds kunde…

Nu har jeg brugt frisør Træholt siden de åbnede i Storcenter Nord.Og jeg må sige at jeg har været ovenud tilfreds.De kan virkelig noget med kundepleje, hold da op hvor nogle dedikerede medarbejdere,der kunne andre forretninger virkelig lære noget.Selvom jeg siden er flyttet på Djursland og min mand bliver ved og sige om jeg ikke vil vælge nogle tættere på men nej kører gerne efter det.Eeeelsker god kundeservice. Mvh Lisbeth Eriksen

22 november 2024

Svar från Frisør Træholt

Kære Lisbeth. Af hjertet tak for din flotte anmeldelse, det betyder så meget for os alle. Det er os der takker for dine besøg og din loyalitet gennem alle årene. Mange tak. Med venlig hilsen

VIRKELIG GOD SERVICE

VIRKELIG GOD SERVICE
Det er altid rart at komme hos træholt, de er rigtig serviceminded, og forstår ens behov.

7 november 2024

Svar från Frisør Træholt

Kære Søren. Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på din ros og ikke mindst din loyalitet og dine besøg. Mange tak.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid så rar en stemning

Altid så rar en stemning, og en utrolig dejlig service !

Kan helt sikkert anbefale Træholt !
- især Louise som har klippet og farvet mit hår !

7 oktober 2024

Svar från Frisør Træholt

Hej Michelle. Tak for din anbefaling, det værdsætter vi meget. Det er altid en fornøjelse at have dig i stolen. Tak :-) Mvh. Christina Træholt

Super tilfreds

Aldrig jeg har oplevet bedre service end hos Træholt. Line er så sød og dygtig - hun leverer altid det jeg beder om. Samtidig er de gode til at sparre med hinanden, for at sikre bedst mulige resultat.

17 september 2024

Svar från Frisør Træholt

Kære Anne. Tak for din flotte anmeldelse. Din ros er givet videre til Line og jeg skulle hilse og sige tusind tak.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en god oplevelse at få et klip af…

Altid en god oplevelse at få et klip af frisørelev Isabella T. Jeg går altid glad og tilfreds derfra :)

4 oktober 2024

Svar från Frisør Træholt

Hej Laura. Tak for din flotte anmeldelse og de mange stjerner. Det betyder meget for os. Det er vores fornøjelse at have dig som gæst i salonen. Venligst Frisør Træholt

mega ringe

dum et koks sted, mit hår ligner hø.

17 september 2024

Svar från Frisør Træholt

Hej Valdemar. Vi har forsøgt at komme i kontakt med dig uden held. Din anmeldelse overrasker os meget, da du på ingen måde virkede utilfreds under dit besøg hos os. Du havde bestilt tid hos vores juniorstylist og din klipning blev tjekket igennem af en stylist for at sikre et faglig korrekt resultat. Det gør vi altid, når det er elevbehandlinger. Vi vil meget gerne i kontakt med dig for at høre hvad du ønsker anderledes. Venligst kontakt os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og perfekt Curly cut

Min teenagedatter fik et curly cut af Frederik. Han var så tålmodig og god til at forklare, hvordan hun skal behandle håret fremadrettet. Hun er så glad for klipningen-så stor tak til Frederik. I det hele taget fik vi en rigtig god service og kommer helt sikkert igen en anden gang.

17 april 2024

Svar från Frisør Træholt

Hej Malene. Tusind tak for din ros og de 5 flotte stjerner, som vi ale og især Frederik sætter stor pris på. Det betyder meget for os og vi glæder os til at se jer igen. De bedste hilsner Christina Træholt

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kom med 6-8farve billeder hvor jeg…

Jeg kom med 6-8farve billeder hvor jeg skal farve mit hår .men frisør kan ikke farve nogen af farvebilleder jeg tog med .så ende det med jeg vælge et farve fra deres farvekort.det farve bare oven på det gamle farve jeg har i forvejen.så da jeg var færdig var mit hår 2forskellig farve som ligner ikke den farve jeg farve fra farvekort.de afblege ikke inden men farve bare ovenpå det gamle.

21 november 2023

Svar från Frisør Træholt

Kære Trang. Hvis vi lige skal tage dialogen fra den rigtige begyndelse. Du ringer og ønsker en tid til balayage hos vores junior stylister med 40% rabat. Vi fortæller dig at vores elever ikke laver balayage med 40% i øjeblikket og kan derfor ikke give en tid til den ønskede behandling. Du kan bestille tid hos vores stylister men det ønsker du ikke at betale for. Vores junior stylister tilbyder reflekser med 40% rabat så du ønsker en tid til det og vil komme med billeder.
Da du kommer viser du en masser billeder af balayage og bliver fortalt at det kan vores junior stylist ikke lave. Vi har en lang dialog omkring dine ønsker men da dit budget er max kr. 1000,- er det ikke muligt at imødekomme dine ønsker. Det vi kan lave indenfor dit budget er en helfarve men da det ikke er det du i virkeligheden ønsker, beder vi dig gå hjem og tænke over det. Dette bliver du bedt om flere gange men du ønsker nu en helfarve. Inden vi går i gang med behandlingen spørger vi dig om du er blevet farvet før, hvilket du svarer nej til. Ligeledes udleverer vi et kort til dig hvorpå der står at der ved denne behandling ikke er reklamationsret, det skal du vide inden vi går i gang. Du ønsker stadig behandlingen.
Efter at have farvet dit hår, kan vi konstaterer at dit hår har været farvet før. Frisøren stiller dig derfor følgende spørgsmål: Nu skal du sige sandheden, er du aldrig blevet farvet før. Nu viser det sig at du er blevet farvet for 6 mdr. siden, derfor er din farve uens fra bund til spids, da noget af dit hår har været farvet før. Vi tilbyder som service at farve dit hår i bunden så det matcher dine længder men udgangspunktet for behandlingen har været forkert da vi ikke har fået de rigtige oplysninger.
Jeg håber du finder en anden salon som kan imødekomme dine ønsker men vi kan desværre ikke.

Skøn salon!

Jeg var inde med min søn på 1 år og få hans første klipning. Vi fik fornøjelsen af Uma, som simpelthen gjorde det så godt at det fortjener en anmeldelse med topkarakter. Hun var så rolig og sød omkring min dreng og jeg, og hun har formået at give ham den fineste lille frisure, selvom hans hår er ustyrligt med hvirvler. Faktisk var hele stemningen i salonen så rar, og alle på arbejde var smilende og imødekommende. Vi kommer helt sikkert til at bruge salonen fremover, trods vi har flere andre tættere på.

1 september 2023

Svar från Frisør Træholt

Kære Kristine. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeres oplevelse betyder så meget for os og er med til at gøre vores hverdag endnu bedre. Mange tak, vi glæder os til at se jer igen. Mvh. Christina Træholt

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik lyse striber og curlcut af…

Jeg fik lyse striber og curlcut af Sally, som er blandt andet er specialiseret i curlygirlmetoden og curlcut. Jeg fik en super god behandling. Sally er utrolig hjertevarm og proffessionel. Jeg har aldrig fået så god en behandling hos en frisør før. De er nu blevet min faste frisør. Har aldrig haft så flot et hår før. Har fået så mange komplimenter efterfølgende. Kan kun anbefale dem

20 april 2023

Svar från Frisør Træholt

Kære Isabel. Tusind tak for dine flotte ord, det betyder så meget for os :-) God sommer, vi glæder os til at se dig igen. Mvh. Frisør Træholt

Altid i professionelle hænder

Monique har ordnet mit hår igennem mange år. Og jeg oplever altid professionel og god rådgivning. Man føler sig altid i trygge hænder, hvor der er god stemning i salonen.

25 maj 2023

Svar från Frisør Træholt

Hej Rikke. Tusind tak for din besked, det betyder så meget for os. Vi ser frem til at se dig igen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Alle de dårlige anmeldelser er ikke for sjov!

Ikke nok med at jeg gik hjem med et ødelagt hår, så var servicen den dårligste jeg nogensinde har oplevet. Jeg havde ondt i maven under hele farvningen. På trods af min tydelige nervøsitet blev der slet ikke forklaret eller talt til mig under de 2 timer jeg var der. Katrine (som frisøren hed) virkede til at være ligeglad med hvilket resultat vi opnåede - hun ville bare gerne tjene penge. Og da hun endelig var færdig, så mit hår totalt ødelagt ud.
Det vil tage 1000 år at få flot hår igen.
Hold jer væk!

23 maj 2023

Hej Natalie.
Vi er meget kede af din anmeldelse og har forsøgt at finde ud af hvornår du har været i salonen, så vi kan kontakte dig. Desværre er det ikke lykkedes os at finde din bookning hos Katrine. Kan du fortælle os hvornår du har været salonen, så vi kan finde ud af hvad der er sket og finde en løsning. Din beskrivelse ligger meget langt fra vores faglige og servicemæssige niveau, derfor vil vi gerne i kontakt med dig.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg vil absolut ikke anbefale at få et…

Jeg vil absolut ikke anbefale at få et curlcut her selvom prisen er billigere end andre steder. Jeg bad om face framing af pandehåret og klipning af spidserne men at der skulle bevares så meget længde som muligt. Mit hår er blevet over halveret!! Jeg er gået fra et flot langt hår til page og med mine natur proptrækker krøller er det en helt ustyrlig længde og forstår slet ikke, at det må klippes så kort, når jeg beder om at bevare længde. Derudover er det øverste lag af mit hår blevet klippet endnu kortere og ligger og flyver ovenpå resten af hårlængden helt ustyrligt. Det kommer til at tage årevis at få et flot hår igen 😭

Dog skal det siges at frisøren var super sød og rar, og gjorde selve oplevelsen i frisørstolen god, hvorfor jeg også havde svært ved at fortælle, at jeg faktisk var rigtig ked af det, da hun spurgte, hvad jeg synes. Så anmeldelsen begår sig udelukkende på resultatet af håret som er blevet meget kortere end jeg ønskede.

20 maj 2023

Hej Mette.
Tak fordi vi har fået talt sammen og du kom i torsdags hos Sally. Det var dejligt at se du gik tilfreds fra salonen.
Mvh. Frisør Træholt

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.