Total Home is een hele prettige zaak met een zeer uitgebreide en mooie showroom. We zijn heel gastvrij ontvangen. Wij hebben onze badkamer samengesteld en zijn daarbij op een prettige en deskund... Se mer
Det här tycker kunderna
Dure winkel, waar je op afspraak langs kan komen. Gezien de showroom en de vele verkoopmedewerkers verwacht je kwaliteit. Helaas is het tegelwerk zeer slecht uitgevoerd wat niet past bij het bedrijf.
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Total Home is een hele prettige zaak, omdat je van begin tot eind kan rekenen op goede spullen en een goede service.
We zijn heel gastvrij ontvangen.
Wij hebben onze badkamer samengesteld en zijn daarbij op een prettige en deskundige manier begeleid.
Ook de levering van de spullen verliep keurig.
Een kastje bleek beschadigd, maar dit werd netjes omgeruild en Gerbert Koele heeft zijn best gedaan om dit goed voor ons te regelen. Daar waren we helemaal blij mee.
Wij vinden deze zaak een aanrader!
Als je een prettige gesprekspartner met…
Als je een prettige gesprekspartner met kennis van zakenzoekt bij wie je het gevoel hebt ook de tijd neemt, moet je bij Marjolein zijn.
Zeer slechte service
Vervelend om te zeggen, maar voor ons nog niet eens 1 ster waard. Ze doen mega klantvriendelijk als ze willen dat je een keuken bij ze koopt. We kozen voor ze omdat ze korte lijnen hebben met van Wijnen en dat schepte bij ons een gevoel van vertrouwen. Helaas, zodra de koop rond is en je je handtekening hebt gezet is deze houding compleet veranderd. En als er uiteindelijk iets niet klopt komt het erop neer dat je pech hebt en wordt er gedaan dat het aan jou ligt. Alles schuiven ze van zich af en dan verschuilen ze zich onder de kleine lettertjes. Met alles. Nul emphatie, gewoon keihard en zakelijk. Wij zijn helaas niet de enige, ook omwonenden in onze nieuwbouwwijk die bij dit bedrijf zijn geweest hebben dezelfde ervaring en hebben zich ‘genaaid’ gevoeld. Het heeft ons erg veel energie gekost en de pret van het kopen van een eerste nieuwbouwhuis echt weg genomen. We voelen ons niet serieus genomen en al helemaal niet goed voorgelicht. Goed advies is iets wat je juist nodig hebt als je je eerste nieuwbouwhuis hebt en dus voor het eerst een keuken koopt etc. Net als goede nazorg als diensten geleverd zijn en dat is er niet.
We zijn goed geholpen
We zijn goed geholpen. En een leuke adviseur en kijkt en denkt goed mee☺️
Hier beslist gaan kijken mocht je een nieuwe keuken nodig hebben!
Tot nu toe alles super verlopen:
Eerst de keuken samengesteld met behulp van Marjolein die super behulpzaam is en de nodige kennis heeft.
Ook niet te vergeten de lekkere cappuccino 👍
Nu wachten op de inmeting en het plaatsen....vol vertrouwen zie we het tegemoet.
Voortzetting volgt.....spannend!
Blij met het resultaat.
Total Home heeft de afwerking van alle wanden en de plaatsing van de keuken uitstekend verzorgd. De vloer moest helaas deels opnieuw worden gelegd. Uitgangspunt van Total Home was dat een en ander tot onze tevredenheid zou worden opgelost. Dat is gelukt. Wij zijn blij met het resultaat.
We zijn fijn geholpen bij Total Home…
We zijn fijn geholpen bij Total Home Concept bij het uitzoeken van onze keuken en badkamer. Er wordt de tijd genomen en goed geluisterd naar je wensen. Het resultaat is nog mooier dan op de 3D tekeningen! Een echte aanrader.
Total home concept heeft er voor…
Total home concept heeft er voor gezorgd dat onze droomkeuken werkelijkheid is geworden. We maken er iedere dag met veel plezier gebruik van. Mooie showroom, deskundig advies en een top monteur met een topprestatie. Enorm tevreden.
Total home concept bedankt voor alles !!!
Fijne begeleiding en advies
Vandaag een nieuwe keuken en vloer uitgezocht. Marjolein heeft heel goed geluisterd en geadviseerd. De hele begeleiding was top.
Geweldige Service bij de Aankoop van Onze Keuken door Madelon
Wij zijn enorm goed geholpen door Madelon bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Vanaf het eerste moment luisterde ze aandachtig naar onze wensen en gaf ze deskundig advies. Dankzij haar uitgebreide kennis en persoonlijke benadering, konden we weloverwogen keuzes maken.
Advies en Ontwerp
Madelon nam de tijd om ons door de verschillende opties te leiden en stelde een prachtig 3D-ontwerp samen. Ze was flexibel en geduldig, waardoor we alle aanpassingen konden doorvoeren totdat we volledig tevreden waren.
Levering en Installatie
De levering en installatie verliepen vlekkeloos dankzij Madelons strakke planning en de professionele monteurs. Alles werd precies volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd.
Nazorg
Na de installatie nam Madelon contact op om te controleren of alles naar wens was. Een klein probleempje werd snel en efficiënt opgelost, wat haar toewijding aan klanttevredenheid onderstreepte.
Conclusie
Dankzij Madelon hebben we nu onze droomkeuken. Haar deskundigheid, geduld en persoonlijke service maakten het hele proces aangenaam en stressvrij. We raden haar en het hele team van harte aan!
Kleine keuken , klein budget
Eerlijk is eerlijk, wij zijn door familie bij deze keukenzaak terecht gekomen. Die heeft ons ook door het ontwerp-, de aanschaf- en de montage heen geloodst. Wij waren bang dat we met ons strakke budget niet bij Total Home Concept zouden kunnen slagen; niets bleek minder waar.
Door het meedenken van onze neef is het gelukt om in ons kleine Monnickendams huisje een prachtige keuken te plaatsen.
Zeer tevreden met het eindresultaat
Wij hebben een keuken, badkamer, toilet, wandafwerking en vloeren bij Total Home Concept aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wij hebben diverse gesprekken gehad met Madelon en Ronald om tot prachtige ontwerpen te komen. Zij namen elk bezoek ruimschoots de tijd en door de duidelijke 3D presentaties kregen wij een goed beeld van wat we konden verwachten.
Een dikke 10!
Bij dit bedrijf naar volle tevredenheid geholpen, voor zowel de keuken als de badkamer!
Alles klopt vanaf verkoop tot en met montage en aftersales.
Total Home Concept, Top gedaan!!!!
Hele fijne ervaring top verkoopster…
Hele fijne ervaring top verkoopster madelon! Erg vriendelijk! Echt een topper.
Duidelijke communicatie & goede afspraken bij de aanschaf van onze eerste keuken & badkamer
Heel fijn geholpen bij de aanschaf van een keuken & badkamer. We kwamen vanuit Groningen uit bij dit bedrijf vanwege de goede google reviews, en die zijn meer dan terecht. Speciale dank aan Madelon voor de fijne communicatie en de heldere afspraken. Zeker een aanrader!
Deskundig advies en personeel
Deskundig advies gehad bij het samenstellen van onze keuken, badkamer en toilet. Erg fijn als de tijd wordt genomen bij het uitkiezen van alle kleuren en materialen! Ook de installatie is vlot en volgens afspraak verlopen. Fijne aannemers over de vloer gehad ook heel prettig is. Ik zou Total Home Concept zeker aanraden!
Goed en eerlijk advies
Madelon heeft een goede kijk op de zaken. Ze denkt goed mee en geeft een goed advies. Wij zijn erg blij dat we door haar geholpen zijn. Ons vertrouwen heeft ze dan ook meer dan gewonnen.
Prachtige showroom
Prachtige showroom, deskundig advies. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Zeker de moeite waard om langs te gaan.
Ontzorgen werd omgezet in zorgen
Nieuwbouw appartement gekocht. Via aannemer wordt totalhomeconcept.nl aangeboden voor wanden, vloeren/plinten en keuken upgrade. Dit leek een ontzorgend concept. Wij zijn prima geholpen voor het keuken advies. Het terugroep gesprek hebben we ook als prettig ervaren. Wandafwerking is door een lokaal bedrijf naar tevredenheid uitgevoerd.
Echter de vloerafwerking met pvc ging zeer slecht. We hebben de hoofdprijs betaald voor een basis pvc (2 mm dik en 0,3mm slijtlaag). Dat is ons niet verteld.
Voor het leggen van de pvc vloer is een onderaannemer ingezet. Deze onderaannemer heeft op zijn beurt weer een onderaannemer ingezet. Slechte communicatie, gelijk vragen om een google review terwijl ze net begonnen waren. Ze trokken de deur achter zich dicht terwijl achteraf bleek dat ze de verkeerde materialen hadden gebruikt. Dit werd niet door hen aangeven, ze zijn gewoon doorgegaan met leggen. Het resultaat zag er niet uit. Plinten niet goed gekit, niet netjes in verstek gezaagd en gelijmd. De aangeboden herstel werkzaamheden waren ook niet naar tevredenheid.
Inmiddels bewoonden wij ons appartement ongeveer 1,5 maand en is de onderaannemer zelf nog een dag geweest om zo goed mogelijk te herstellen.
Total home heeft in deze stressvolle periode weinig van zich laten horen dus het ontzorgen werd omgezet in ZORGEN. Initiatief voor contact met total home kwam zeer vaak van ons.
Total home moet beter zijn best doen om echt te ontzorgen en goed en snel communiceren. Daarnaast beter kijken naar de kwaliteit van de onderaannemers.
Complete afbouw pakket geslaagd.
keuken, sanitair, wandafwerking, pvc en tegel vloer en inloopkast. alles in mijn nieuw bouw huis is goed verlopen. Total Home Concept bedankt!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.