Toplady.se Omdömen

TrustScore 3 av 5

3,0

Handla inte på denna sida!! Detta är scam. Jag köpte två produkter och storleken på den ena produkten passade inte alls så jag returnerade den och de drog då av typ 70%!!? pga retur samt en returfr... Se mer

Passade perfekt, bra kvalitet förutom själva strumpebanden som var i plast och tyvärr gick sönder. Frågade om de fanns lösa att köpa men det gjorde de inte. De svarade snabbt och det var inget snack... Se mer

Fantastiskt dåligt kundservice. Har försökt nå dem i närmare 4 dagar utan något svar. De skriver på hemsidan och på leveransen att det är en garanti att paketet ska levereras före halloween, därför så... Se mer

Enkel och smidig hemsida, kunde hitta alla mina frågor där. Snabb leverans som var väldigt smidig. Returerade en korsett då den var alldeles för stor, och returen gick som smör. Hoppas verkligen bara... Se mer

1. Damunderkläder
  2. också i
  3. Damklädesbutik

Gör som en av våra 18 000 kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter, Waist trainer och Raffset. Sveriges största utbud online! https://toplady.se/

Medel

TrustScore 3 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snabb leverans, bra storlek.

1 december 2019

Hej Jenny!

Tack för 5 stjärnor! Snabba leveranser och bra storlekar är viktig så kul att höra :)

Varmt välkommen tillbaka!

Salome

Snabb leverans! Bra vara!

30 november 2019

Hej Sonja!

Tack för ditt omdöme! Snabba leveranser och bra kvalitet satsar vi hårt på. Var det någonting som vi kunde förbättra/förändra på något sätt? Hör gärna av dig i så fall. Vi finns på kundservice@toplady.se och 031-98 90 91.

Varmt välkommen tillbaka nästa gång!

Det var perfekt

26 november 2019

Härligt!

Det tackar vi för. Varmt välkommen tillbaka! :)

Allt funkade bra!

Kommer handla igen

20 november 2019

Hej Man till glad fru!

Tack för alla dina 5 stjärnor! Så härligt att höra, det glädjer oss :)

Ni är varmt välkomna tillbaka nästa gång!

Salome

Vårl snygg och sexig korsett min man…

Vårl snygg och sexig korsett min man älskade den, bra service vid frågor

20 november 2019

Hej Rose-Marie!

Tusen tack för dessa fina ord, det värmer verkligen! Jättekul att du är så nöjd. Jag vill bara fråga om det finns någonting annat vi kan göra för dig? Var det någonting som drog ner betyget till en 2:a som vi kan åtgärda på något sätt? Hör gärna av dig till mig på nicklas@toplady.se eller till vår kundtjänst på kundservice@toplady.se eller om du vill ringa oss på 031-98 90 91 så hjälper vi till!

Oavsett så önskar jag dig varmt, varmt välkommen tillbaka! (Blackweek börjar på söndag...)

Nicklas

Snabb leverans och god service vid…

Snabb leverans och god service vid retur.

19 november 2019

Hej Eva!

Tack för dina 5-stjärnor! Kul att höra att du gillade vår service vid retur :)

Varmt välkommen tillbaka till oss Eva!

Helt okey👏

Helt okey, kanske jag förväntade mig kraftigare tyg.

18 november 2019

Hej Marina!

Tack för ditt positiva betyg, det uppskattas! :)

Om det är så att någonting inte känns helt rätt så kontakta kundservice@toplady.se eller 031-98 90 91 så hjälper dem gärna till om det är något som vi kan förbättra eller göra för dig.

Varmt välkommen tillbaka Marina!

17 november 2019

Hej PO!

Härligt att det var snabb leverans. Det tackar vi för!

Hoppas allt var bra också? Om det är någonting du funderar på så hjälper vi dig gärna på kundservice@toplady.se eller 031-98 90 91

Varmt välkommen tillbaka!

Skulle göra retur

Skulle göra retur. Måste in på nätet för att hämta en retur sedel. Men det funkade inte. Ringde. Ingen svarade. Mailade men inget svar där heller. Trist.

15 november 2019

Hej Camilla!

Tack för din feedback! Jag har nu skickat ut en retursedel till dig. Jag ber verkligen om ursäkt för att du inte fick tag på oss. Så skall det inte vara! Svar kommer alltid men inte alltid samma dag även om målet är inom 24h. Så svar kommer kommer från kundtjänst. Du kan också nå mig direkt på nicklas@toplady.se eller 0737-430 800 så hjälper jag dig direkt (även ikväll). Vi har inte haft några fel på returtjänsten idag vad jag vet men vi skall se över detta nu under kvällen. De vanligaste orsakerna är fel epostadress alt. att den landar i skräpposten.

Hoppas att du fick retursedeln nu i a f och att det har löst sig.

Tack och varmt välkommen tillbaka Camilla.

Snabb smidigt o snygg

Bra beskrivning på strl. Stämmer bra överens m bild. Snabb leverans

12 november 2019

Hej Sara!

Tusen tack! Fanns det någonting som vi kunde ha gjort bättre för att få till en 5:a? Säg bara till i så fall. Vi vill alltid stå på tårna!

Högkvalitativ korsett

Korsetten hade material som känns lyxigt och hållbart. Väldigt fin och sitter bra med knäppena och snörning baktill.

Hade blivit 5 stjärnor om det inte vore för att jag får massa reklammail pga att jag registrerade mig hos toplady. Det borde man tillfrågas om.

11 november 2019

Hej Julia!

Ok, så nära 5 stjärnor men tack ändå så klart! Högkvalitativ och lyxig är ju ett riktigt fint omdöme om våra korsetter. Tusen tack Julia!

Säg gärna till om det är något specifikt mail som vi skall ta bort. Vi har ju t.ex. inbyggda erbjudanden om rabatt i våra orderbekräftelser, vi skall också ha opt.in på alla mail men hör gärna av dig till mig på nicklas@toplady.se eller vår kundservice så fixar vi till detta. Tack.

Nöjd kund!

Snabb leverans, god kvalitet på produkterna. Mycket nöjd!

7 november 2019

Hej Rebecca!

Kul att du gillade vår kvalitet, tack!

Nicklas

Jag är supernöjd med allt

Jag är supernöjd med allt. Butiken har bra priser på väldigt fina produkter. Leveransen var mycket snabb. Själva handlandet var mycket smidigt. Och det jag köpte passade perfekt. Kommer absolut att handla mer i framtiden från denna butik.

6 november 2019

Hej Jeanette!

Vilket fint betyg vi fick. Jättesnällt, tack! Du är varmt, varmt välkommen tillbaka så klart!

Bra leverans!

Bra leverans och enkel hemsida!

4 november 2019

Svar från Toplady.se

Tackar för att du tycker vår site är enkel, det jobbar vi på varje dag!

Såg att du valt vårt namn, du får gärna uppdatera med ditt namn om du vill det. Tusen tack och välkommen åter!

Nicklas

Snabb leverans! Minus på att det inte är fri retur.

4 november 2019

Hej Frida!

Det stämmer, vi har just nu inte fria returer som jag vet vissa fortfarande erbjuder. Vi satsar allt för att ha lägre priser än alla andra istället. Hoppas det är ok!