Toplady.se Omdömen

TrustScore 3 av 5

3,0

Handla inte på denna sida!! Detta är scam. Jag köpte två produkter och storleken på den ena produkten passade inte alls så jag returnerade den och de drog då av typ 70%!!? pga retur samt en returfr... Se mer

Passade perfekt, bra kvalitet förutom själva strumpebanden som var i plast och tyvärr gick sönder. Frågade om de fanns lösa att köpa men det gjorde de inte. De svarade snabbt och det var inget snack... Se mer

Fantastiskt dåligt kundservice. Har försökt nå dem i närmare 4 dagar utan något svar. De skriver på hemsidan och på leveransen att det är en garanti att paketet ska levereras före halloween, därför så... Se mer

Enkel och smidig hemsida, kunde hitta alla mina frågor där. Snabb leverans som var väldigt smidig. Returerade en korsett då den var alldeles för stor, och returen gick som smör. Hoppas verkligen bara... Se mer

1. Damunderkläder
  2. också i
  3. Damklädesbutik

Gör som en av våra 18 000 kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter, Waist trainer och Raffset. Sveriges största utbud online! https://toplady.se/

Medel

TrustScore 3 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Visa kläder stämmer det som man ser på…

Visa kläder stämmer det som man ser på bilderna men däremot visa det stämmer inte alls. Man blir besviken på några plagg som inte stämmer i verklighet som på bilder.

14 januari 2020

Hej Germaine!

Vilket plagg är det som inte stämmer? Kläderna du har köpt är från väl kända varumärken från Sverige som är fotograferat här. Vi kan inte se att något av dessa plagg skulle kunna skilja sig från bilden. Hör gärna av dig till oss på kundservice@toplady.se eller 031-98 90 91 så att vi kan hjälpa dig, vi vill ju att du skall vara nöjd. Du får också gärna returnera om du vill det. https://toplady.se/returer-byten/

Vi önskar dig varmt välkommen åter.

Bra bemötande vid felskick

Fick fel vara vid beställning.

Uppdaterad 2020.01.23
Fick först fel vara, bemöttes bra o TopLady bjöd på den felskickade varan och skickade genast den rätta varan, vilken kom fort.

9 januari 2020

Hej Mariella!

Stämmer detta verkligen? Vad jag kan se så var din storlek tyvärr slut i lagret och vi erbjöd dig full återbetalning, men du valde istället an annan vara. Enl. kundservice så var det så du ville ha det. Hör gärna av dig till oss igen om vi har missat något, så fixar vi till det så klart!

Beklagar verkligen att storleken du beställde var slut och önskar dig välkommen tillbaka.

Nicklas

Mkt bra, men besvärlig retur

Snabb leverans, mkt nöjd med nästan alla varor. Besvärligt att returnera om man har en skrivare som krånglar, jag hade gett 5 stjärnor om man fått returlappar i paketet.

5 januari 2020

Bra produkter

Bra produkter, snabb leverans!

18 december 2019

Hej Kajsa!

Tack för att du gillar våra produkter!

Varmt välkommen åter!

Nicklas

Det var stora vad jag föeäntade mig

17 december 2019

Hej Hale!

Jag vet inte riktigt om du menar att det var i stort sätt vad du förväntade dig? Finns det någonting vi kan göra för att det kan bli bättre? Hör gärna av dig i så fall till vår kundservice på kundservice@toplady.se eller ring oss på 031-98 90 91.

Tack!

Varmt välkommen tillbaka!