Een tijdje geleden had ik monitor speakers besteld via de webshop. Alles top geregeld en goed verpakt. Helaas vielen ze toch tegen, maar de afhandeling van de retour (heb ze zelf afgegeven) verliep ge... Se mer
Företaget har svarat
Perfecte voorlichting, goede service, snel reageren. En ook belangrijk: de scherpste prijs in Nederland voor zover ik die kon vinden. :-) Ik ben zeer gelukkig.
Företaget har svarat
Ik heb een audio device besteld die ik achteraf niet nodig bleek te hebben, dus geretourneerd. Toch een goede recensie, want zowel de levering als het retourneren verliep zonder problemen. De winkel w... Se mer
Företaget har svarat
Prima ervaring. Telefonisch contact was top, vriendelijk personeel, flinke bestelling geplaatst en de dag erna netjes bezorgd. Zeker een aanrader. Bedankt!
Företaget har svarat
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Had een vraag over mijn bestelling, snel en erg beleefd gereageerd! Erg goede en vriendelijke winkel!

Svar från ToneControl.nl
Op het moment van bestellen stond bij beide producten dat ze voorradig waren. Ik ging er dus vanuit dat ze snel bezorgd konden worden. Na de bevestiging gekregen te hebben werd duidelijk dat dat niet zo was. Ik heb dit een enkele keer eerder gehad. Ik heb ook positieve ervaringen, ze zijn bijvoorbeeld erg vriendelijk in de winkel en de prijzen zijn scherp. Er is me via de mail aangeraden om te bellen om zeker te weten of iets voorradig is, zodat het niet nog een keer hoeft te gebeuren. Het kon mogelijk komen door een bug, het was in ieder geval lastig te verklaren, van beide kanten.

Svar från ToneControl.nl
Ee werd mij verteld via de e-mail dat het pakket al verzonden was, maar dat blijkt dus niet zo het geval te zijn waardoor ik mijn pakket te laat binnen heb gekregen en ik het bedrag van zeshonderd euro heb misgelopen in verband met een optreden en dat vind ik erg kwalijk
De speakers zijn inderdaad nog steeds niet binnen
Gr Eraded

Svar från ToneControl.nl
Wederom 5 sterren, wederom alle correcte en relevante informatie gevonden op de website mbt mijn aangekocht product (Alpha Theta HDJ-F10). Jazeker de laagste prijs ook in deze competitieve periode (de Black days) kon ik bij de concurrentie geen betere aanbieding vinden.
Speciale vermelding voor de levering deze was ongelooflijk snel, niet normaal, als je rekening houdt met de dag van mijn bestelling op "Cyber Monday" (01/12/2025-23.38u) en ontvangen op woensdag 03/12/2025- iets voor 11.00u. Gewoon MADNESS!!!
RESPECT voor het ganse team bij ToneControl.nl!!!

Svar från ToneControl.nl
Everything perfect. Shipping very fast. Got it 2 days after I made the order. Thank you!

Svar från ToneControl.nl
Zeer snelle levering en vriendelijk te woord gestaan door medewerkers met advies. Dank voor jullie service !

Svar från ToneControl.nl
Ze leveren op tijd, hebben goede producten en vooral ook een heel snelle klantenservice als je vragen hebt. Dat vind ik heel fijn, zeker met grote aankopen. Dan wil je toch zeker weten dat alles goed bezorgd wordt en dat je daar ook op kunt rekenen. Dat kan bij ToneControl zeker, ik ga hier voortaan mijn spullen aanschaffen!

Svar från ToneControl.nl
Tijdens Black friday een Pioneer RX3 met een mooie korting besteld. Deze is vlot geleverd. Telefonisch contact over de bestelling verliep prima. Eerste indruk van de RX3 is top. Wij zijn dik tevreden

Svar från ToneControl.nl
Duidelijke communicatie over product, kosten en aflevering door postnl.

Svar från ToneControl.nl
"Tone" is al meer dan 20 jaar de leverancier van al mijn DJ en studio gear en al meer dan 20 jaar is het kopen van nieuwe spullen altijd weer bijzonder plezierig en dat komt doordat je geholpen wordt op een manier die 20 jaar geleden al bijzonder was en nu tot het soort service behoord die vrijwel niet meer bestaat maar waar je dus wel knetter blij van wordt. Muziek maken en draaien is fantastisch en Tone is daar voor mij op zijn eigen bijzondere manier onderdeel van.

Svar från ToneControl.nl
Snelle bezorging van een item dat ergens anders een levertijd van 2-4 weken heeft. Vergeten dustcover erbij te bestellen. Met korte mail uitwisseling dit meteen geregeld. Top klantenservice en top bedrijf.

Svar från ToneControl.nl
Goede klantenservice, je wordt goed op de hoogte gehouden.
Ben erg tevreden!!

Svar från ToneControl.nl
Ik had een flightcase besteld die niet op voorraad was. Op zich geen probleem. Na drie weken een mailtje gekregen dat het nog minimaal een maand ging duren en dat ik de bestelling zonder probleem kon annuleren. Ik had besloten de bstelling te annuleren via mail. Geen reactie, ook niet na nog twee herinnering mails. Kreeg ik opeens een mail dat het toch opgestuurd ging worden. Via telefoon alsnog de bestellling kunnen annuleren met de belofte dat het geld binenn 5 werkdagen terug zou worden gestort. We zijn nu ruim 2 weken en een mail verder en nog niets terug gestort...
Uiteindelijk blijkt een technische storing in het mail verkeer bij tone control een onderdeel van het probleem te zijn. Na mijn review heeft tone control het alsnog snel en goed opgelost. Vandaar dat ik mijn review alsnog heb aangepast.

Svar från ToneControl.nl
Snelle en transparante transactie. Duidelijke info.

Svar från ToneControl.nl
Weinig moeite nodig gehad om te kopen wat ik nodig had.

Svar från ToneControl.nl
Uiteindelijk mijn bestelling nog vroeger gekregen dan de backorder datum. Direct de goeie communicatie gekregen en alles heel mooi afgehandeld.

Svar från ToneControl.nl
Had een fout gemaakt met een afleveradres, mail gestuurd, volgende dag gebeld. Echte mensen aan de telefoon en die de mail beantwoorden. Dat is pas service in plaats van afgeblaft worden door een ai chatbot. Het pakket lag de volgende dag bij een afhaalpunt.

Svar från ToneControl.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.