Een tijdje geleden had ik monitor speakers besteld via de webshop. Alles top geregeld en goed verpakt. Helaas vielen ze toch tegen, maar de afhandeling van de retour (heb ze zelf afgegeven) verliep ge... Se mer
Företaget har svarat
Perfecte voorlichting, goede service, snel reageren. En ook belangrijk: de scherpste prijs in Nederland voor zover ik die kon vinden. :-) Ik ben zeer gelukkig.
Företaget har svarat
Ik heb een audio device besteld die ik achteraf niet nodig bleek te hebben, dus geretourneerd. Toch een goede recensie, want zowel de levering als het retourneren verliep zonder problemen. De winkel w... Se mer
Företaget har svarat
Prima ervaring. Telefonisch contact was top, vriendelijk personeel, flinke bestelling geplaatst en de dag erna netjes bezorgd. Zeker een aanrader. Bedankt!
Företaget har svarat
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
ToneControl.nl is a serious and reliable company with fast and efficient delivery. I always order my new DJ gear from them, and every experience has been consistently excellent. Professional service, smooth process, and trustworthy communication. I can confidently recommend them to anyone.

Svar från ToneControl.nl
Snelle levering goed verzorgd fantastische headphones met geweldig geluid

Svar från ToneControl.nl
Wij twee stofkappen die we dringend nodig hadden. Hoewel de website aangaf dat ze ruim op voorraad waren, kregen we twee dagen later bericht dat er een vertraging was.
Wat vooral stoort is de communicatie: er werd tot twee keer toe proactief gevraagd of we een alternatief wilden, maar zodra we daarop ingingen, bleken ze geen enkel alternatief te hebben. Na een tweede standaardmail met dezelfde loze belofte werd er zelfs helemaal niet meer gereageerd op onze vragen.
De stofkappen zijn uiteindelijk na twee weken geleverd, maar de service en klantgerichtheid zijn zwaar ondermaat. Beloof geen alternatieven als je ze niet kunt bieden.

Svar från ToneControl.nl
Goede deal gekregen, vriendelijke verkoper(Joris), gisteren besteld vandaag geleverd. Sneller kan bijna niet.

Svar från ToneControl.nl
Goede service. Goed op de hoogte gehouden van artikelen in backorder. Vriendelijke behulpzame medewerkers bij inladen van de spullen.

Svar från ToneControl.nl
Heel tevreden over ToneControl. Tommy reageerde snel en vriendelijk, en alles was meteen duidelijk. De verzending was razendsnel en PostNL leverde het pakket ook heel snel. Intussen staat de software netjes geïnstalleerd op mijn Mac mini, zonder problemen. Als ik nog iets nodig heb, bestel ik hier graag opnieuw.

Svar från ToneControl.nl
De heren zijn vriendelijk.
Je wordt naar behoort geholpen en openhartig.
En alle vragen die je steld krijg je een antwoord op..en dat vindt ik een fijne ervaring.
Top service

Svar från ToneControl.nl
Snelle levering tegen een eerlijke prijs.

Svar från ToneControl.nl
Love ToneControl.nl great selection of pro audio tools, smooth shopping, and reliable service, always find what I need to level up my sound

Svar från ToneControl.nl
Geven wat ze op de site adverteren en niet verkeerd de levering is snel en goed begeleidt chapeau ondanks de feestdagen

Svar från ToneControl.nl
Snelle levering. Goed verpakt. Waterdicht. Ik maak dit laatste eigenlijk nooit mee.

Svar från ToneControl.nl
Snel en vriendelijk geholpen bij aanschaf van een dj controller

Svar från ToneControl.nl
Fx pedaal besteld, verlate levering wegens niet op voorraad bij leverancier. Heel duidelijke en proactieve communicatie hierover gekregen wat ik zeer apprecieer. Heel degelijk verpakt. Top.

Svar från ToneControl.nl
ik had een verkeerde bestelling gedaan, jullie hebben mij goed geholpen om dat recht te zetten.

Svar från ToneControl.nl
Wat een top service hier.
Had een Dj controller besteld. (Denon sc live 4) Dag er na al binnen gekregen. Door mijn werk niet veel tijd gehad om hem te gebruiken. Na in totaal nog geen uur aan gestaan te hebben in een paar dagen tijd, zag ik dat de verlichting van een van de 4 cue knoppen (die om voor te beluisteren) erg slecht begon te branden. Niet meer fel en soms bijna helemaal niet meer. Gelijk telefonisch contact gehad en kon hem retour sturen. Bij een defect zou ik direct een nieuwe krijgen. Na het na kijken werd er idd een defect opgemerkt en werd diezelfde dag nog een nieuwe controller verstuurd.
Betere service kan niet.

Svar från ToneControl.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.