För ett år sedan köpte jag femtio stycken thujaplantor som jag planterade efter rekommendation. Idag lever samtliga plantor. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Bengt Dahlberg, Stockholm
Jag är så sjukt besviken på thujaplantor.se 25% av alla mina plantor dog fast jag gjort precis som de beskrivit. Hade t.o.m en plantskola som hjälpte mig plantera och sköta delar av skötseln. De... Se mer
Beställde 87 plantor, flera av plantorna var transportskadade. Vi kontaktade bolaget direkt men de hänvisade att det är bara att plantera och att de kommer bilda nya rötter. Efter vintern dog de skad... Se mer
Vi köpte 25 meter häck. Alla plantor var döende vid leverans, vilket vi inte såg innan lastbilen åkt och emballaget var borta. Noll respons av företaget. Vi bads att plantera häcken och återkomma till... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Kontakten med kundtjänst är utmärkt!!
Kontakten med kundtjänst är utmärkt!!! Snabbt svar och alltid bra svar på frågor man ställer.
Leveransen gick klockrent och plantorna är gröna och fina. De kom på utsatt dag och meddelade en timme innan! Otroligt smidigt!
+++ Rekommenderas för sin service och buskar
Positivt överraskad och helt klart värda min rekommendation!
En näthandel utöver det vanliga, det gäller dock att navigera sig rätt.
Bra butik, trevlig bemötande av personalen. Snabb leverans direkt hem till oss.
Utmärkt kvalite !!
Tack!
Bra kvalitet och super service! Rekommenderas varmt!
Beställde 80st thujor. Fick ett mycket gott bemötande ifrån deras kundtjänst som hjälpte mig med allt ihop. Tog någon vecka så kom leveransen och vi fick super fina växter som vi är riktigt nöjda med. Har tipsat några utav mina vänner som även de beställde i höstas.
De har vuxit litegrann sen vi planterade och vi ser fram emot sommaren.
Tack för bra service och plantor.
VARNING FÖR BEDRÄGERI
Köpte 50 st. thujor och 45 av plantorna dog efter 4 månader. Har anmält det till ARN och företaget inte har brytt sig att svara i ärendet.
Kanon thujor och super service!
Stor tumme upp!!
Beställde thujor för 3 veckor sen med plantering. Det gick riktigt smidigt och klockren service från deras kundtjänst med ett bokat datum. Jag var hemma när thujorna kom och tog emot. Har åkt runt och tittat på de lokala butikerna, men inte har jag hittat några thujor som sett så fina ut, som de kom och planterade. Bra jobbat med planteringen och jag kan varmt rekommendera detta företag. Tack från mig.
Världens sämsta företag
Världens sämsta företag, köp inte från de ni kommer bara bli besvikna, dålig service , katastrofa plantor.
Extremt dåliga plantor
Extremt dåliga plantor, alla rötterna var "avklippta", så 45% av alla plantorna dog, jag hade köpt 70st.
Jag har varit i kontakt med deras reklamationsavdelning, på 2 månader, så har jag inte fortfarande fått någon kompensation eller något svar på vad de kommer att eventuellt ersätta. Min rekommendation köp inte av dem, de har i mitt tycke handlat helt oseriöst.
Beställde drygt 50st 160cm+ brabant …
Beställde drygt 50st 160cm+ brabant plantor förra våren. Ca hälften var runt 200cm vilket var en mycket positiv upptäckt. Fem stycken dog under de första månaderna. Jag reklamerade detta och i våras levererade de fem stycken ersättningsplantor som dock var knappt 160cm, men det får ses som en bagatell i sammanhanget. Mycket bra att företaget levde upp till sin garanti trots att de sysslar med levande produkter.
Kunnig personal
Var helt ny på det här med att plantera häck i somras när vi flyttade in in huset och ville ha någon form av levande staket. Ringde då till deras kundtjänst efter att ha blivit rekommenderad av flera grannar. Fick bra råd och tips angående plantering. Jag och maken pratade ihop oss och beslutade för att beställa hem plantor till hösten som vi skulle försöka oss på att plantera. Ringde tillbaka och bad om att få lägga en beställning. Det löste dom hur snabbt som helst och de har bra betalningsalternativ med. Skönt att man slipper betala i förväg. Plantorna kom i oktober månad, stora och fina. Vi planterade om under helgen efter att de hade kommit och sen i november la vi på skuggväven de hade rekommenderat oss att köpa till. Nu väntar vi spänt på att värmen ska komma lite mer hit till Ostkusten så vi kan ta bort skuggväven och kolla våra plantor hur de mår. I sin helhet är vi verkligen nöjda och rekommenderar detta företag till släkt och vänner. De vet vad de håller på med :)
Jätte bra!!
Vi och grannen beställde båda thujor i våras, thuja brabanten, och vi är super nöjda! Beställde den lite större storleken och dom är helt klart värda pengarna. Trevligt bemötande av personalen på både telefon och dom som kom och lämnade. Blev så fint och vi kan rekommendera dom starkt. Stark 5:a!!
Tujor
Köpte plantorna av thujaplantor.se cirka 90% av thujorna är bruna och halvdöda redan när som kom. Sekreteraren i firman som svarar på samtalen lovade att återkoppla flertal tillfällen och hänvisade att deras chef skulle ringa. Efter flera veckor hörde han av sig och skulle skicka ut en gubbe för att titta på plantorna, han dök aldrig upp och chefen återkopplade inte mera. Efter mycket om och men hörde en garantihandläggare av sig och hjälpte oss med vårt ärende. Vi blev ersatta på allt utom frakten. Mycket nöjd med vår sista återkoppling till företaget då han visade vad kundservice ska stå för och han var mån om oss som kunder. Men den högre ledningen bör se över hur man behandlar sina kunder.
+++++ Helt klart värt pengarna!
Handlade thujor i våras utav detta företag efter lite research.
Fick hem en pall 3 dagar senare och samtliga plantor har tagit sig väldigt bra sen dess.
Mycket nöjd med den service och plantor jag fick.
///Nor
Toppen! Mycket nöjd.
Handlade två omgångar i år. En i våras och en höstas. Fick mycket fina plantor och killarna som körde ut hjälpte mig att få de precis där jag ville. Kan varmt rekommendera och jag fick beröm idag av släkten. +++++
Nöjd kund
Köpte plantor från thujaplantor.se i slutet av juni.
De meddelade mig riskerna med att plantera under den rådande värmen, men jag ville ha plantorna levererade ändå. Jag valde helt enkelt att ta risken.
Plantorna kom, jättefina plantor!
Vi planterade och märkte att plantorna blev lite trötta inom snar framtid. Med hjälp av deras duktiga kundtjänst så kunde vi rädda plantorna.
Vi är helt klart nöjda och rekommenderar dom till våra vänner och bekanta.
Kan rekommendera
Helt klart värt priset. Beställde den högre modellen brabant och blev glatt överaskad när de kom. Planterade själv i våras och de har stått sig bra över sommaren. Nån enstaka som dött av totalt 130st, men det kan bero på att jag inte var riktigt lika noggrann när jag planterade alla.
På det hela mycket nöjd. Grym storlek.
//Jonthe
Fin häck
Köpte plantor med plantering i våras. Fick leverans och plantering sista veckan i april. Först kom lastbilen med våra 75 st plantor, två dagar efter kom planteringsteamet.
Tack thujaplantor.se för en fin häck och bra service längs med vägen.
Fullständig katastrof!
Leveransen 6 dagar försenad, även efter tre muntligt utlovade leveranstider. Detta har medfört extra kostnader för oss då vi fått skicka hem gubbarna vid tre tillfällen som skulle plantera thujor (300st) åt oss.
Inget svar på journr och en massa undanflikter. När väl lastbilen (lastbil från 70-talet) kom fram så visade det sig att den var fullt lastad med thujor som var slängda på varandra, många av dem skadade och brutna. En icke-svensktalanade chaufför skulle sedan lasta av en efter en thuja. Han var ca 75år gammal, slö och hade inte kraft att lasta av all mängd thujor, så vi och flera grannar fick hoppa in för att lasta av. I samband med parkeringen av lastbilen intill tomten så råkar chauffören riva ner delar av vår betongmur samt kör på en gatulykta.
Allt detta återkopplas till företaget med bildbevis etc. Företaget ignorerar oss totalt och skickar en påminnelsefaktura efter 3 månader. På den framgår det helt annat belopp än det som var överenskommet från början för thujorna (ca 1800kr extra) samt en faktura för en droppslang som aldrig blev levererad. Denna faktura bestreds och vi försökte återigen komma i kontakt med dem dock utan svar. Nu kom det ett krav från kronofogden. Vi har fått nog och går vidare med en stämning i domstol.
Hoppas ni som överhuvudtaget funderar köpa thujor från dessa skojare tänker er för en extra gång! Vi har hört från flera håll om missnöjet mot detta företag, med undermåttlig kvalité på thujor, undermåttlig kundservicen etc.
VARNING för thujaplantor.se