Thujaplantor Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

2,3

För ett år sedan köpte jag femtio stycken thujaplantor som jag planterade efter rekommendation. Idag lever samtliga plantor. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Bengt Dahlberg, Stockholm

Jag är så sjukt besviken på thujaplantor.se 25% av alla mina plantor dog fast jag gjort precis som de beskrivit. Hade t.o.m en plantskola som hjälpte mig plantera och sköta delar av skötseln. De... Se mer

Beställde 87 plantor, flera av plantorna var transportskadade. Vi kontaktade bolaget direkt men de hänvisade att det är bara att plantera och att de kommer bilda nya rötter. Efter vintern dog de skad... Se mer

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Är grymt nöjd

Är grymt nöjd. Beställde 22st Brabant 230+ och samtliga plantor var exemplariska. Alla var väl vattnade och mkt fina dessutom med en höjd på ca 280cm. Jag fick en fin tät häck direkt. Rekommenderas starkt

14 september 2018

Varning för thujaplantor.se

Jag köpte 100 stycken thujor över 200 cm i april 2018,de flesta av de 100 thujor var bra men vissa av de var svaga och skadade(rötterna var kortklippta).Allt gjordes enligt regelverk och 20 stycken gulnade och dog med tiden.Eftersom thujaplantor.se har sk.växtgaranti tog jag kontakt direkt med dem i juni.De ville ha bilder på thujor som gulnade/dog ,jag mejlade bilder ,de sa då de ska leverera 20 stycken nya thujor i höstsesong.Jag ringde de nu och frågade när jag skulle få de nya thujorna,de sa "vaddå nya" thujor blev svaret liksom.De säger nu att ingen sa mig nåt om nya plantor och inte heller nån leverans i höst.Kundtjänsten säger att det är garantigruppen som ska ta beslut i framtiden och avgöra om garanti.m.m.Jag har all dokumentation och mejl,samtal underlag men de vill inte känna igen mig,det var inte jag som du pratade med säger de och hänvisar mig att ringa då kundtjänsten är stäng,jag bollas fram och tillbaka .Jag betalade en stor summa för thujorna och gjorde alt enligt deras rekomendattioner(att vattna,gödsla,planteram.m.)men de försöker undvika sina plikter(växtgaranti),Som konsument känner man sig lurad och sviken.Jag kommer att anmäla dem till ARN också nu.Men jag var dum att jag inte läste recensioner om dem innan jag beställde .Det lättaste med dem är att beställa och få hem thujorna ,allt går lätt och smidigt och de är vänliga.Det svåra börjar när det blir reklamation..Jag ångrar mig att jag ens kollade på deras annonser..Så gör en god gärning och håll dig borta från trubbelthujaplantor.se

11 september 2018

Bästa plantor.

Hej
Jag har fått min thuja leverans och nu kan jag lätt rekommendera till alla att köper thujor på THUJAPLANTOR.SE!
Jag har beställt plantor 80-100 långa och jag har fått längre än det,alla var över 120 cm.
Thujor är tjocka,mörkgröna som de ska vara.
Jag är jätte nöjd och TACK för fina plantor.
Med vänliga hälsningar.

11 september 2018

Vi köpte 25 meter häck

Vi köpte 25 meter häck. Alla plantor var döende vid leverans, vilket vi inte såg innan lastbilen åkt och emballaget var borta. Noll respons av företaget. Vi bads att plantera häcken och återkomma till våren.När våren kom var alla plantor döda och thujaplantor svarar varken på mejl eller telefon. Stor varning. Gynna inte dessa skojare.

10 augusti 2018

Undvik - ALLA plantor dog (och jag är ändå van thujaodlare)

Är van thujaodlare & har tidigare drivit upp > 125 plantor från 60-80 cm till >400 cm och endast en planta har dött tidigare.
Beställde ca 30 plantor av thujaplantor.se på sensommaren.
Inget besked om när de skulle dyka upp.
Hörde inget men fick besked att de skulle levereras i mitten av oktober. Undrade då om det inte var sent att plantera men fick svaret att det skulle inte vara några problem bara man gjorde rätt.
Eftersom jag har god vana av att plantera thujor så lugnades jag av det beskedet.
I april visade det sig att precis ALLA thujor var döda...
Och nu var man inte lika enkla att ha att göra med längre. Efter 2 månaders mailande & ringande fick jag svar att jag kunde bli ersatt med 20% av det jag betalt.
Ärendet är lämnat till ARN och jag avråder alla från att köpa plantor hos dem.
Billiga plantor men det blir - som för mig - dyrare i slutänden eftersom jag nu betalt drygt 5000 kr för "luft".

4 juli 2018

Jag varnar för detta företag

Jag varnar för detta företag!

Fått två usla leveranser av inledningsvis 150 plantor.
Bytte 80 stycken efter första året, behöver byta 105 i år (dvs alla 80 plus ett gäng till)

De plantor jag fick i höstas är under all kritik. Jag inväntar deras reklamationssvar för att sedan vända mig till ARN.

Att det sedan tar 5+ månader att reda ut en reklamation....

Lycka till med era häckar.
/jag är inte bitter

27 juni 2018

Mycket dåligt intryck av…

Mycket dåligt intryck av thujaplanter.se
Flera förseningar med ursäkter som att lastbilen gick sönder eller att de missat packa min order. Mycket irriterande när man redan förberett med grävning och borttagning av den gamla häcken mot grannen.

Skickade mail med bilder på backen upp till huset och förklarade att de måste ha en truck för att komma upp med tunga pallar som den med jord. Pratade även med kundtjänst om detta.
Ändå kom lastbilen med en enkel pallyftare. Föraren försökte inte backa upp på vägen utan ställde sig på huvudvägen där bussar i båda riktningar fick vänta. Jordpallen kom självklart ingenstans utan lämnades mitt på gatan. När jag klagade att jag ville ha leverans till dörren fick jag svar att han var helt slut och måste iväg och ta lunch / vila i bilen. Jag fick springa själv med skottskärra mellan vägen och upp för backen till min tomt för att lasta av så mycket som möjligt.

När han väl var tillbaka fick jag hjälp av ett par andra att få upp pallen halvvägs upp i backen så jag slapp springa så långt med avlastningen. Detta tog ett antal timmar som jag skulle kunna ägnat åt att plantera istället. Att det var mycket varmt hjälpte inte situationen. Har vattnat massor varje dag men lite nervös att Thujorna kommer dö.

10 juni 2018

Fina thujor, trevligt bemötande

Visst, man kan gnissla lite tänder över att exakta tidpunkter för leveranser inte kan lämnas, och att planteringsteamet kommer "inom 3 dagar" men de Thuja Brabant 180+ som vi köpte var toppenfina och planteringsteamet med Magnus i spetsen supertrevliga. Vår leverans blev uppskjuten och det nya datumet sammanföll med en resa vi planerat. När vi ringde om detta såg Thujaplantor till att vi blev den första anhalten för planteringsteamet och vi kunde således komma iväg på resan som vi bokat. Nu är det vattning enligt instruktion som gäller så att thujorna håller sig!

15 maj 2018

AVRÅDES!

AVRÅDES!
VI beställde över 300st i september 2016, planterade och vattnade enligt konstens alla regler. 95% stendog. Samtliga plantor var redan torra vid leverans och på kundtjänst sa de att det varit soligt på lagret där de förvarades innan de levererades till oss. Vi fick även instruktioner om att vattna på och vänta tills våren.
När våren kom och mer eller mindre alla thujor bara var några spröt så förstod vi att dom inte kommer att klara sig. Vi mailade till Thujaplantor.se, skickade bilder och ringde hur många gånger som helst under både hösten 2016 och under 2017. Inget svar. De ignorerade oss totalt!
Vi tog då upp detta med en jurist och har du stämt Thujaplantor.se.
Fortsättning följer....

9 maj 2018

UNDVIK

UNDVIK! Trots att vi valde bland de plantor som fanns på hemsidan, och hade kontakt med dem flera gånger före beställning, visade det sig efter flera veckor, någon dag innan leverans skulle ha skett, att de inte alls kunde leverera denna sorts plantor i år. Då hade vi redan anlitat en grävkille för stora belopp, avsatt tid för plantering m.m. Hade vi vetat från början att leverans inte kunde ske, skulle vi givetvis ha anlitat ett annat företag.

8 maj 2018