Thuiswinkel.org Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn klacht die ik via de mail heb mogen sturen over Bemmel&Kroon is naar alle tevredenheid binnen een week door thuiswinkel.org opgelost . Ik ben heel blij dat zij voor consumenten opkomen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eigenlijk verdienen zij geen ster. Ik plaats normaal gesproken geen reviews, omdat ik weet hoe ingrijpend dit kan zijn. In dit geval acht ik het echter gerechtvaardigd om mijn ervaring te delen. Ik... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verwacht geen inhoudelijk hulp. Twee ingezonden klachten kwamen niet aan en de derde werd met een pennenstreek afgewikkeld. Onbereikbare organisatie die zich m.i. slechts inzet voor de belangen van ha... Se mer

Företagsinformation

1. Företagsnätverk

Skrivet av företaget

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Wil je weten wat jouw rechten zijn als consument? Kijk dan hier: https://www.thuiswinkel.org/consumenten/helpcenter/

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 7 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

65 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Een wassen neus

Een wassen neus, waar het intern een behoorlijk zooitje blijkt te zijn.

10 juni 2025

Svar från Thuiswinkel.org

Dank voor uw feedback. We begrijpen dat deze situatie frustrerend voor u is. Kunt u contact met ons opnemen via klachten@thuiswinkel.org?

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Twee maal binnen 10 dagen een klacht…

Twee maal binnen 10 dagen een klacht gemeld ,waarvan ik niet verwacht had dat het door verkopers zou worden opgelost,na interventie van uw organisatie binnen een dag tot tevredenheid opgelost ,dank daarvoor

15 maj 2025

Snel opgelost

Het duurde lang om met een winkel tot een oplossing te komen. Met " thuiswinkel was het zo opgelost.

8 maj 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ze nemen contact voor je op met de leverancier, die daardoor wel reageert

1 berichtje over slecht contact met een leverancier en je krijgt keurig een melding wat je moet doen ; thuiswinkel zet de klacht door ; als je dan na een week nog niets hebt gehoord: seintje naar thuiswinkel en ze nemen de klacht over ; binnen een dag contact met de leverancier ; is goed en snel verlopen ...

6 maj 2025

Nespresso machine niet geleverde

Nadat ze mijn klacht bij Coolblue hadden neergelegd was het binnen 2 dagen opgelost. Zelf herhaaldelijk contact gehad met Coolblue zonder resultaat

2 maj 2025

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Thuiswinkel negeert inhoud en kiest voor onveilige situatie consument

Webwinkel Zalando leverde mijn vriend een lege verpakking voor een duur product (horloge). Dat de verpakking leeg aankwam is volgens Zalando niet mogelijk. Naast de teleurstelling van de lege verpakking wordt mijn vriend dus ook nog ten onrechte beschuldigd van diefstal. Bovendien wordt hij nu geplaagd door een incassobureau. Omdat de situatie voor hem te stressvol is voor heb ik besloten om te helpen.
Het probleem is gemeld bij Thuiswinkel.org en ik ben geschrokken van de kille en gemakzuchtige reactie van dit keurmerk. Die staat in schril contrast met de consument-vriendelijke beloftes op de website. In korte zinnetjes spreekt Thuiswinkel over een intern onderzoek van de webwinkel en dat op basis daarvan de klacht wordt gesloten. Als je de consument bescherming en vertrouwen moet bieden is zo'n reactie volstrekt onacceptabel.
Thuiswinkel had van mij een zeer uitvoerig verslag ontvangen van wat er is gebeurd (inclusief foto's van de lege verpakking en het benoemen van alternatieve scenario's (productiefouten, diefstal inpakmedewerker of bezorger). De situatie is vervelend, maar volgens mij mag de bewijslast voor een lege verpakking nooit bij de klant worden neergelegd. De klant moet zich veilig kunnen voelen. Dit is zo vanzelfsprekend dat de vluchtige reactie van Thuiswinkel shockerend is. Het geeft mij sterk het gevoel geeft dat niemand mijn verslag heeft gelezen, of dat de kennis of wil ontbreekt om er inhoudelijk op te reageren. In mijn ogen heeft een keurmerk op deze manier slechts waarde voor de webshop. In ieder geval niet voor de klant.

29 april 2025

Geen reactie van Thuiswinkel

Ik heb helaas niks ontvangen van ICI PARIS. Klacht ingediend, en zij geven aan wel wat verstuurd te hebben. Willen geen bewijs aanleveren of tonen.
Thuiswinkel ingeschakeld, die zeiden dat ik binnen 7 dagen wat zou horen. Vervolgens een mail ontvangen dat ze zelf contact gaan opnemen met ze. Inmiddels bijna een maand verder en ze negeren mij volledig. Ik krijg geen reactie als ik een mail stuur.
WAARDELOOS BEDRIJF! Helpen je niet, en uiteindelijk zetten de problemen zich voort.

7 april 2025

Klacht Amazon snel opgelost

Klacht over een webwinkel super snel opgelost, waar eerder wekenlang niks geregeld kon worden, nogmaals bedankt!

1 maj 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

They solved my claim with a vendor

I am extremely happy. I had big issues with zalando refusing to reimburse me for a delivery they wrongly delivered and it went missing. After 2 months of doing everything i could and talking to zalando countless times; the Thuiswinkel was the only one that helped me. I got a refund and an apology from zalando. I am very gratefull to Thuiswinkel Klachten.

30 april 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Problemen met een web store

Ik had een probleem met een webwinkel. Thuiswinkel.org was snel met beantwoorden en mijn klacht serieus te nemen. Achteraf was het opgelost. Het is fijn dat deze instanties bestaan

22 april 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onveilige e-bike. Amazon restitueert pas na bemiddeling Thuiswinkel.

Ik kocht 2 jaar geleden een e-bike bij Amazon. In januari terugroepactie: de bike is onveilig. Lang gechat met Amazon. Werd doorverwezen naar fabrikant: die hield de boot af. Amazon kon (blijkens de chats) niks doen, hoewel ik natuurlijk in principe met Amazon als verkoper te maken heb. Toen Thuiswinkel ingeschakeld. Binnen no time succes. Amazon heeft nu het aankoopbedrag terugbetaald. Veel dank Thuiswinkel!

16 april 2025

Svar från Thuiswinkel.org

Dank voor uw vertrouwen en mooie terugkoppeling! We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een goede oplossing.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij deze wil ik Thuiswinkel.org…

Bij deze wil ik Thuiswinkel.org hartelijk bedanken voor hun hulp bij het oplossen van het probleem, van het verkeerd geleverde model Bosch wasmachine.

Je zou zeggen dat is de volgende dag zo opgelost!

Nou niet dus, na diverse keren gebeld en gemaild te hebben voor een oplossing! gaf Shop Bosch NL niet thuis.

Na tussen komst van de Thuiswinkel.org kwam er weer beweging in, door hun inzet is het naar tevredenheid opgelost.

2 april 2025

Svar från Thuiswinkel.org

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat uw probleem naar tevredenheid is opgelost. We blijven ons inzetten voor een veilige en betrouwbare online koopervaring.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Online winkel beëindigd zelf klacht bij thuiswinkel.org

Ik heb bij thuiswinkel.org een klacht ingediend tegen de verfwinkel. Nu krijg ik een mail van de verfwinkel met leugens en de mededeling dat de klacht bij thuiswinkel is afgesloten. Is dit een overkoepelende organisatie die mensen moet beschermen tegen fout online winkels? Mijn inziens is dit bedrog want iedereen die een klacht krijgt bij thuiswinkel.org kan deze zelf vernietigen zodat ze kunnen doorgaan met hun praktijken.

28 mars 2025

Geachte,

Bedankt voor uw bericht. Jammer om te lezen dat u het zo heeft ervaren. De webwinkel heeft ons laten weten dat het bedrag is gecrediteerd. Mocht dit niet het geval neem dan contact op via Klachten@thuiswinkel.org.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Keurlabel van lik mijn vestje.... Kansloos bedrijf

Dat dit zichzelf een keur label mag noemen,

Eerst reageren ze 3 weken niet en dan ineens hebben ze een reactie nadat ik 8 mailtjes heb gestuurd en 3 keer heb gebeld.

Het aangeleverde bewijs van uit de klant lezen ze niet eens en kiezen meteen de kant van de webshop die zegt niks otnvangen te hebben terwijl ik zelf bewijs heb geleverd waarin de webshop aangeeft het ontvangen te hebben

20 mars 2025

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Webshop kan geen bewijs van levering…

Webshop kan geen bewijs van levering tonen. Maar 'zegt' dat er is geleverd. Komt met nul bewijs ondanks 2 'onderzoeken'. De vervoerder zegt dat er is geleverd, dus zegt de webshop dat ook.

Management webshop gemaild: je hoort niets.

Thuiswinkel.org bericht gestuurd: Heel verhaal. De webshop heeft grondig onderzoek gedaan (wat al niet juist is, want ze refereren zelf steeds aan de vervoerder) en is er 'van overtuigd' dat er correct is geleverd. Maar nog altijd geen bewijs.

Thuiswinkel.org sluit direct de klacht.

Jaren geleden eenzelfde akkefietje gehad. Waarbij zogenaamd ook bezorgd zou zijn. Ook toen werd de klacht afgesloten. 3 weken later stond 1 van de buren voor de deur: het was daar achterin de tuin neergezet.

Stap 2 in hun klachtenproces is "Stap 2: Ondersteuning in het oplossen van de klacht"

Ze doen HELEMAAL NIETS. Zelfs stellen dat hun klachtbemiddeling een 'wassen neus' is, is nog teveel eer.

Het kan niet veel duidelijker worden dan dit een volstrekt PARTIJDIGE en allesbehalve onafhankelijke organisatie is. Men krijgt betaald door de webshops en dat is dan ook wiens kant men kiest.

Men doet NIETS behalve een mailtje doorsturen. En een reactie waarin men aangeeft de klacht af te sluiten.

24 januari 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had probleem met Praxis levering en…

Ik had probleem met Praxis levering en had thuiswinkel benaderd en zij namen direct actie en Praxis werd benaderd met het verzoek zsm actie te ondernemen
En de dag daarna kreeg ik al e-mail van Praxis dat ze mij terug gaan betalen
Top hulp
Snel en accuraat en to the point

9 mars 2025

Svar från Thuiswinkel.org

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat uw probleem snel en naar tevredenheid is opgelost. We blijven ons inzetten voor een snelle en betrouwbare service.

Door Thuiswinkel naar genoegen opgelost

Er waren problemen met de terugbetaling door een leverancier. Door bemiddeling van Thuiswinkel is het geheel opgelost. Bedrag is terug ontvangen. Voor mij is het overduidelijk wat belangrijk het is als een leverancier bij Thuiswinkel is aangesloten. Prima waarborg!

10 mars 2025

Hou het bij de feiten

Ik heb in het verleden een paar goede ervaringen gehad met Thuiswinkel.org. Daarom begrijp ik de huidige reactie van Thuiswinkel.org niet helemaal....

Klachtnummer: 2025-81302
Een klacht (kuilvorming matras) over bedden en matrassen fabrikant Auping webshop, klantenservice, waarbij Thuiswinkel.org na 3 maanden mailverkeer, de oren laat hangen naar fabrikant Auping. Waarmee volgens mij een duidelijk brevet van onkunde is afgeven door medewerksters van Thuiswinkel.org.

Natuurlijk is dit ook een oplossing van een probleem, alleen niet voor mij als consument. Mits dat Thuiswinkel.org specifiek aangeeft welke belangen zij heeft bij een fabrikant als Auping. (Ik heb het hier over uit naam van / namens de fabrikant te spreken)

Dat ik niet inga op het Auping voorstel, het testen van mijn matras, dat heeft een onderbouwde reden. Een onderbouwde reden, waarvan Thuiswinkel.org middels mail op de hoogte was/is.

Mocht Thuiwinkel.org mij alsnog kunnen uitleggen wat de testprocedure van mijn Auping matras is, de meerwaarde hiervan, dan hou ik mij aanbevolen. Graag via Trustpilot. Zodat andere consumenten kunnen lezen hoe de vlag ervoor staat.

Thuiswinkel.org weet blijkbaar heel goed wat een klant moet doen, zonder daarbij in detail te treden namelijk. Dat stoort mij.

Zo kan iedereen problemen 'oplossen'.

Ook de fabrikant zelf, zonder bijkomst van Thuiswinkel.org. Deze laatste zichzelf geheel overbodig heeft gemaakt in mijn casus. Thuiswinkel.org niets meer dan een lege huls is. Lees: tijdverspilling...

---

Reactie 3 maart '25
Klopt, standpunt innemen, daar gaat dit review inderdaad over. Bemiddeling door Thuiswinkel.org heeft nooit plaats gevonden. Thuiswinkel.org schitterde in deze zaak door afwezigheid.

Reactie 10 maart '25
Dank voor jullie suggestie per mail.

27 februari 2025

Svar från Thuiswinkel.org

Dank voor uw feedback. We begrijpen uw onvrede en streven naar een zorgvuldige en objectieve beoordeling van klachten. Helaas kunnen wij niet verder bemiddelen als er een standpunt is ingenomen door een van de partijen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Handeld niet adequaat en laat consument in de steek

Wil mijn teleurstelling uitspreken over de manier waarop Thuiswinkel.org mijn klacht heeft afgehandeld. Ondanks herhaaldelijke verzoeken en duidelijke communicatie over het ontbreken van een leveringsbewijs, is er geen adequate actie ondernomen. In plaats van actief bewijs op te vragen, werd er zonder onderbouwing de kant van de webshop gekozen en werd mijn zaak simpelweg gesloten.

Pas na mijn eigen inspanningen, inclusief talloze e-mails, WhatsApp-berichten en zelfs een officiële brief naar de advocaat van de webshop, werd eindelijk erkend dat er geen leveringsbewijs was. Hierdoor werd mij uiteindelijk mijn geld terugbetaald, maar dit had veel eerder en zonder al deze moeite kunnen gebeuren als Thuiswinkel.org zijn rol als consumentenbeschermer serieus had genomen.

Daarnaast heb ik meerdere keren een terugbelverzoek ingediend bij Thuiswinkel, zonder ooit een reactie te ontvangen. Ook heb ik hen gewezen op de vele online klachten over deze webshop en het foutieve telefoonnummer op hun website, maar ook hier is niets mee gedaan.

Ik had verwacht dat een organisatie met een kwaliteitskeurmerk actief onderzoek zou doen en consumenten daadwerkelijk zou beschermen. Helaas blijkt dit niet het geval.

24 januari 2025

Svar från Thuiswinkel.org

Wij hebben naar aanleiding van uw klacht contact opgenomen met de webwinkel.Thuiswinkel.org heeft geprobeerd te bemiddelen in deze klacht. Jammer te lezen dat dit niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd.Fijn dat het uiteindelijk toch is opgelost.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn dat zij snel kunnen helpen en de…

Fijn dat zij snel kunnen helpen en de winkel een zetje geven de afspraken na te komen.

15 februari 2025

Svar från Thuiswinkel.org

Wat fijn om uw positieve feedback te ontvangen, bedankt! We staan altijd voor u klaar.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.