Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirma Omdömen 43

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God orientering om salgsprocessen- stor imødekommenhed og hjælpsomhed,når IT kundskaberne ikke var tilstrækkelige. Lyttende og forstående sælger, som vi altid opfattede som “ vores”mand. Alle aftal... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg har købt en lejlighed gennem Thorkild Kristensen tilbage i 2024. I den forbindelse skulle der aflyses 2 ejerpantebreve, hvilket de ikke har gjort (dette finder jeg ud af sidste uge, i forbin... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor anbefaling til Line Ræbild Kvist fra Thorkild Kristensen!! Hvis du skal købe en bolig, vil jeg anbefale Line, da hun har en rolig, indlevende og professionel håndtering af høj service. Line s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter laaang tids søgen fandt vi via Jette Godiksen endelige drømmehuset. Det var en meget behagelig oplevelse at få huset vist frem og den efterfølgelse proces gik let og smertefrit. Det lød... Se mer

Företagsinformation

1. Fastighetsmäklare

Skrivet av företaget

Om Thorkild Kristensen Passion, professionalisme og boligdrømme i særklasse Hos Thorkild Kristensen er vi ikke blot ejendomsmæglere – vi er dine dine rådgivere og partnere i livets vigtigste handler. Det skal være en god oplevelse for dig at handle med os. Med mere end 40 års erfaring har vi markeret os som en af Aalborgs mest profilerede mæglerfirmaer, med en særlig ekspertise inden for liebhaveri, projekt, sommerhuse, lejligheder, villaer og udlejning. Hvorfor vælge os? Lokal indsigt med national rækkevidde: Med dybe rødder i det nordjyske og en stærk tilstedeværelse i både Aalborg og i Blokhus, kender vi hver en krog af vores nærområder. Vi kombinerer denne lokale viden med et omfattende netværk, der sikrer din bolig den rette opmærksomhed hos de rette købere. Kvalitet i højsædet: Vi tror på, at den gode bolighandel skabes gennem ordentlighed og øje for detaljen. Fra den første vurdering til den endelige underskrift vægter vi gennemsigtighed, diskretion og en personlig service, der gør en forskel. Uafhængig mægler og Innovative løsninger: Vi tør tænke anderledes, vi er ikke låst fast af aftaler med faste samarbejdspartnere. Gennem eksklusiv markedsføring og en moderne tilgang til boligpræsentation sørger vi for, at din ejendom skiller sig ud i mængden. Vi har vores inhouse marketingafdeling med både grafikere, tekstforfattere, fotografer og videografer. Derfor kan vi altid lave en markedsføring tilpasset din boligs målgruppe. Din tryghed er vores succes Vi ved, at køb og salg af bolig handler om tillid. Derfor sætter vi en ære i at yde en ærlig og kompetent rådgivning, der skaber ro i maven gennem hele forløbet. Vores team af erfarne mæglere arbejder hver dag målrettet på at indfri jeres forventninger og sikre det perfekte match mellem bolig og køber. Igen i 2025 var vi den bedst sælgende villamægler i 9000 Aalborg og det regner vi også med at blive i 2026. Vi værdsætter din feedback og glæder os over at høre om din oplevelse med os her på Trustpilot. Husk vi lever af tilfredse kunder. Thorkild Kristensen – Ejendomsmægler for alle!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God orientering om salgsprocessen- stor…

Lyttende og forstående sælger, som vi altid opfattede som “ vores”mand. Alle aftaler overholdt !
Kontorpersonalet ligeledes venligt og hjælpsomt! Alle på “ deres” plads yder en troværdig indsats

7 maj 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Manglende aflysning af ejerpantebreve

Jeg har købt en lejlighed gennem Thorkild Kristensen tilbage i 2024.

I den forbindelse skulle der aflyses 2 ejerpantebreve, hvilket de ikke har gjort (dette finder jeg ud af sidste uge, i forbindelse med bankskifte).

Der opkræves nu, halvandet år efter handlen er gennemført, betaling på 2500 kroner for at aflyse ejerpantebrevene. En udgift der, i min optik, bør afholdes af TK, da aflysningen af pantebreve er deres ansvar, og noget der skulle have været i orden for længst.

18 mars 2026

Hej Josefine
Vi er meget kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse og jeg ved vores sagsbehandler har ringet til dig og I har snakket. Der er simpelthen sket en menneskelig fejl, og det beklager vi meget.
De bedste hilsner fra

A professional and kindred Real Estate Agent

Well it all started by looking to rent an apartment through the online platform in Denmark. My priority is to find a respectable and trustworthy Real Estate Agent/ Company. Finally we found a place on Thorkild Kristensen official website and contacted the agent (Andreas Christensen) who was in charge of the listing and it went pretty smooth arranging for viewing and so we traveled all the way from Germany to Aalborg-Denmark. The key thing here is, Mr. Andreas was very professional, reserved and at the same time an open mind. He gave us such comfort and was willing to make sure all our questions and wishes would be taken seriously and again this was addressed. And that I’ve not seen in many agents in recent years. As a mother, living outside Denmark, you can imagine, looking for the perfect and secured place for my daughter is my number one priority. So once again, I would like to thank Andreas Christensen for his professionalism and for his kindred spirit. And for that reason, I will DEFINITELY recommend this Real Estate Company and I hope everyone will be lucky to have an agent who cares about the wellbeing of the people and not just who pays more.

16 januari 2026

Svar från Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirma

Thank you for the great review, we are glad you had a good experience. We agree that Andreas from our rental department is a very pleasant and capable young man. Thank you for taking the time to write, it means a lot to us. Andreas also sends his regards.
Best regards from Thorkild Kristensen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mangelfuld service og stor…

Mangelfuld service og stor ansvarsfraskrivning ifbm. flytning fra udlejningslejlighed. TK ønskede at lejeren flyttede hurtigt så flyttesyn kunne gennemføres mod en aftale om at lejligheden blev udlejet hurtigt. Dette skete ikke og der gik yderligere 2,5 måned hvor lejeren hæftede for lejeudgift samtidig med at lejer ikke havde adgang til lejligheden da flyttesyn var afholdt. TK ønskede ikke at hjælpe lejer med de ekstra udgifter i størrelsesordenen 30-40.000 kr.

23 februari 2026

Hej Lars
Vi er kede af den dårlige anmeldelse som ikke er fair, da vi jo er nødt til at følge lejeloven.
I har opsagt lejemålet og ønsket genudlejning før tid og flytte før opsigelsesvarslet var udløbet, så der kunne udføres flyttesyn.
Vi har gjort hvad vi kunne for at finde en lejer der kunne overtage lejeligheden, med kort varsel. Lejligheden blev genudlejet, men desværre ikke før tid, da de nye lejere også selv havde et opsigelsesvarsel.
Mvh

Super god oplevelse hos Torkild Kristensen

Super god oplevelse hos Torkild Kristensen. Michael har var yderst professionel og behagelig igennem hele processen. Min varmeste anbefaling

3 februari 2026

Hej Bent
Tusind tak for den flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os at du havde en god oplevelse. Også en tak fra Michael til dig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et kæmpe tak til team TK og ikke mindst…

Et kæmpe tak til team TK og ikke mindst Jette for salg af hus og finde et nyt hjem til mine forældre. De bedste anbefalinger herfra. Kristine Ibsen

21 februari 2025

Hej Kristina
Tusind tak for den flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os at du og dine forældre havde en god oplevelse.
Jette Gudiksen, Thorkild Kristensen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fra skovhus til byhus - med samme mægler!

Vi mødte Jette Gudiksen fra ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen i foråret 2024, da vi skulle sælge vores skønne skovejendom – et sted, der havde stor betydning for os, og som vi antog ville være udfordrende at få solgt.

Men Jette gjorde hele processen tryg og overskuelig. Hendes troværdighed, imødekommenhed og professionalisme skinnede igennem fra starten, og ejendommen blev faktisk solgt til det andet hold købere, der kom forbi – noget, vi aldrig havde forestillet os ville gå så hurtigt.
Et år i lejebolig havde givet os tid til at mærke efter – og da vi var klar til at finde det rigtige hjem i Aalborg, var Jette det oplagte valg at kontakte igen.

Jette har været både hjælpsom og grundig i sin indsats for at finde boliger, der matchede vores ønsker – og for nylig skrev vi under på slutseddel på det skønneste byhus. Jettes faglighed, oprigtighed og engagement skaber en oplevelse af tillid og tryghed fra start til slut.
Vi giver Jette Gudiksen vores varmeste anbefaling.
 Uanset om man er køber eller sælger, er man i trygge og professionelle hænder.

17 november 2025

Hej Anette
Sikke en flot anmeldelse, det betyder meget. Vi lever jo af tilfredse kunder. Du siger bare til hvis vi kan hjælpe igen en dag. Endnu en gang tusind tak.
Mange hilsner fra Jette Gudiksen, Thorkild Kristensen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god service og oplevelse hos Thorkild

Rigtig god service og oplevelse hos TK. Maria T fra Aalborg var utrolig professionel og hurtig til at finde det rigtige match til lejligheden i Aalborg. Hun sørgede altid for at holde mig opdateret og håndterede ellers alt det praktiske selv, så vi ikke skulle stå med for meget bøvl.

16 november 2024

Hej Ramin
Hvor er vi glade for at høre vi kunne hjælpe dig og vi giver dig ret i at Maria i udlejningsteamet er super dygtig. Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Mvh Thorkild Kristensen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan varmt anbefale Teresa ved TK i…

Vi kan varmt anbefale Teresa ved TK i Blokhus.
Teresa har været utrolig professionel og arrangerer gennem hele forløbet med salg af vores sommerhus. Det var tydeligt at hun kendte markedet og forstod hvad køberne ledte efter.
Tak for et godt samarbejde

13 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så god en oplevelse med køb af bolig

Vi har kun godt at sige om forløbet med køb af hus. Jette Gudiksen var suveræn som ejendomsmægler. Hun formåede på en professionel måde at vise os huset, uden at være anmassende, og vi følte at selv om hun var sælgers talsmand, så var hun der også for os som købere. Det er en unik evne at have, som vi ikke tidligere har oplevet hos en ejendomsmægler. Hun var efterfølgende hurtig til at få udarbejdet købsaftalen, så både sælger og vi, kunne få ro i maven. Vi har kun ros til overs for Jette, og kan klart anbefale hende.

31 oktober 2025

Fantastisk godt samarbejde

Fantastisk godt samarbejde med Claus fra Thorkild Kristensen. Vi købte et hus betinget af, at vi fik solgt vores nuværende. Claus fik solgt vores hus på 6 dage og dermed gik det hele op og vi kunne overtage vores nye hus. TAK for et godt samarbejde med køb og salg. Det har været en fornøjelse. Bedste hilsner fra nogle meget glade sælgere og købere

13 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem en god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse. Professionel håndtering af vores sommerhussalg i Hune ved Blokhus. Min Side på thorkildkristensen.dk gjorde kommunikationen hurtig og smidig, til gavn for begge parter. De bedste anbefalinger herfra.

2 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I forbindelse med vores salg så har…

I forbindelse med vores salg så har Thorkild Kristensen håndteret alt til vores absolutte tilfredshed.

Der har hele vejen igennem været professionel rådgivning, en åben og ærlig dialog omkring markedet og dets udvikling således vi kunne stå bedst i salget.

De varmeste anbefalinger til hele Thorkild Kristensen og Line Rebild Kvist.

24 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige købt en lejlighed i Blokhus…

Har lige købt en lejlighed i Blokhus igennem “Thorkild Kristensen”. Vi har haft en helt fantastisk proces som er perfekt gennemført i særdeles godt samarbejde med Teresa og hendes team i Blokhus. Fremvisning af bolig, fremskaffelse af dokumentation og håndtering af selve dialog omkring pris var også særdeles positivt. Kan kun anbefale Teresa og teamet i Blokhus. Tusind tak til jer.

13 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi solgte vores sommerhus igennem…

Vi solgte vores sommerhus igennem Torkild Kristensen Blokhus. 5 skriftlige købstilbud og 11 fremvisninger på 48 timer tyder på at prisen var for lav. Derefter lavede de så mange banale tal fejl og vi måtte slås med dem for at få dem fjernet. Om køber fik vi at vide at han ville købe til nedrivning - hvilket gjorde at tilstand el og ejerskifte forsikring blev fravalgt. Den eneste der åbenbart ikke havde sagt det - var den aktuelle køber. Da alt var underskrevet og skødet tinglyst - fik vi at vide at det selvfølgelig ikke skulle nedrives. Til slut var vi derudover 2 ejere med hver 50% ejerskab og alligevel sendte de alle pengene til den ene af os. Det er ikke så enkelt at dele pengene op i to derefter pga. hvidvasknings regler. Det medførte et betydeligt gebyr fra banken, som de absolut ikke mente de skulle dække.
Alt i alt var det et forløb hvor vi følte os utrygge ved mægler og fandt deres medarbejdere uprofessionelle i for mange situationer. De mails man fik bar tydelig præg af at være skabeloner hvor vores salg ikke passede ind og samtidig fyldt med fejl.
Prissætningen tydede på at huset bare skulle fyres af - så de kunne få deres 80000 - med minimum indsats.

31 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og professionel oplevelse.

“Efter vi har haft vores landsted til salg i 9 måneder hos en anden ejendomsmægler, valgte vi at skifte til Thorkild Kristensen, hvor Frank Andersen blev vores mægler.

Frank har fra start været yderst professionel, tillidsvækkende og dedikeret.

Vi følte os godt taget hånd om fra første møde, og Frank gjorde en stor indsats for at sikre, at vores landsted blev præsenteret bedst muligt.
Han var hurtig til at reagere på vores henvendelser, og har givet os god vejledning til salgsprocessen.

Frank formåede hurtigt at skabe den nødvendige opmærksomhed omkring vores landsted, som efter 1,5 måned blev solgt til en pris, vi er yderst tilfredse med.

Vi kan uden forbehold anbefale Frank Andersen fra Thorkild Kristensen til alle, der skal sælge deres bolig.

Hans professionelle tilgang og personlige engagement gjorde hele forskellen for os.”

31 januari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.