Vi kan kun give Dit-Hjem vores allerstørste og varmeste anbefalinger. Det er et firma i absolut særklasse! Vores lejlighed blev solgt på en uge, og vi har følt os trygge hele vejen igennem pro... Se mer
Företaget har svarat
Følte os godt taget vare på under hele salgs/ købs processen. Super professionelle og et par rigtig søde piger😃
Företaget har svarat
DIT HJEM blev stiftet i 2017 af os; Camilla Stisager og Christina Neve. To forskellige personligheder – med samme mål: at gøre bolighandler bedre. Vi har både store armbevægelser og benene solidt plantet på jorden, og med mere end 35 års samlet erfaring i branchen kender vi markedet – særligt i Aalborg og omegn – ud og ind. Vi har arbejdet med alt fra lejligheder og andelsboliger til villaer, sommerhuse, mindre landbrug og liebhaveri. Kort sagt: Vi ved, hvad vi har med at gøre – uanset hvilken bolig du står med. Hos os bliver du ikke en standardløsning – og du bliver heller ikke en hyldevare. Vi er et mindre, dedikeret setup, og det betyder, at vi har tiden og nærværet til at gøre tingene ordentligt. Og når du vælger os som din ejendomsmægler, er det også os, du får hele vejen igennem dit boligsalg – fra første møde til nøglerne er afleveret. Ingen skiftende kontaktpersoner. Ingen mellemled. Bare os. Vi lever af tilfredse kunder – ikke af at være et stort, kendt navn. Derfor får du en personlig tilgang, ærlig rådgivning og et samarbejde, hvor vi siger tingene, som de er. For os handler en god bolighandel om tillid, nærvær og kvalitet i alle led – og det kan mærkes. Som 100% uafhængig ejendomsmægler har vi friheden til at skræddersy den løsning, der passer bedst til dig og dit hjem – uden bindinger og uden omveje. Vi er med hele vejen – og lidt længere endnu, hvis der er brug for det. Vi holder til i Voergaardhus på toppen af Skalborg Bakke – og døren er altid åben. Kig forbi til en snak om dine boligdrømme. Vi glæder os til at se dig.
Voergårdvej 2, 9200, Aalborg SV, Danmark

Svar från DIT HJEM
Vi kan kun give Dit-Hjem vores allerstørste og varmeste anbefalinger. Det er et firma i absolut særklasse! Vores lejlighed blev solgt på en uge, og vi har følt os trygge hele vejen igennem processen.
Camilla og Christina er 2 friske og MEGA dygtige piger, der virkelig møder kunden i øjenhøjde. Fra start til slut har vi kunnet læne os tilbage og føle os i 100% trygge hænder – de hjælper dig igennem absolut ALT.
Skal vi sælge eller købe igen, bliver det uden tvivl Dit-Hjem, vi vælger.
De aller varmeste anbefalinger fra os!
Charlotte & Søren Brynildsen

Svar från DIT HJEM
De er så dygtige til deres arbejde, de gør virkelig en indsats for ,at det bliver en god oplevelse for sælger, og køber. De er velforberedt, og sætter sig løbende ind i de ting der er og evt opstår omkring ejendommen. Kan varmt anbefale dit- hjem, hvis I står overfor et salg.

Svar från DIT HJEM
Mæglerne Camilla og Christina er fagligt kompetente, meget servicerende og imødekommende, energiske og optimistiske og hurtige med papirarbejde. De har samtidig en god og tillidsskabende måde at nærme sig sælgeren på. Og de har en super god humor og sjove input på FaceBook
Vi har siden 2021 haft andre mæglere. Der skete først noget, da Dit hjem tog over. Super godt klaret.

Svar från DIT HJEM
Fra første kontakt med DIT HJEM fik vi en god mavefornemmelse i forhold til en seriøs, professionel og ikke mindst positiv og personlig tilgang til salg af vores bolig.
Under salgsprocessen var der hele vejen igennem en god information og kommunikation som gav en positiv oplevelse af forløbet.
Christina og Camilla er top professionelle og samtidig med et godt humør og positiv indstilling får de vores bedste anbefalinger.
Efter en ret skuffende oplevelse med anden ejendomsmægler i Aalborg faldt mit valg på Dit Hjem, da jeg havde hørt mange gode ting om dem. Det ry og omdømme levede de fuldt op til. Camilla og Christina har fuldstændig ændret mit syn på, hvordan en bolighandel kan og bør foregå.
Fra første kontakt har de begge været utroligt rare, nærværende og professionelle. Jeg har følt mig tryg og godt informeret gennem hele processen – og det er i høj grad deres fortjeneste. De har været tilgængelige, lyttende og ægte engagerede, og det har gjort en kæmpe forskel.
Camilla og Christina løfter virkelig niveauet i mæglerbranchen i Aalborg. De viser, at det godt kan lade sig gøre at kombinere høj faglighed med ægte menneskelighed. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og takker dem begge for en rigtig god oplevelse.
Verdens bedste, sødeste og mest professionelle mægler! Vi var igennem to andre mæglere inden, så vi har bestemt noget at sammenligne med. Man kan mærke at Camilla og Christina er indehavere af Dit hjem, på den måde at de har hjertet og drivet mere med, end vi ellers har oplevet. De har styr på det hele, både før, undervejs og efter. De er pålidelige, nærværende og meget professionelle. Ville til en hver tid anbefale at sælge/købe hus igennem de skønne piger ved “Dit hjem” 😊
Helt fantastisk mægler team.
Christina og Camilla er helt igennem gode til deres arbejde. Meget proaktive og kompetente. Man er ikke i tvivl om, at de virkelig brænder for deres arbejde. I deres hænder føler man sig ikke "bare som en kunde i rækken" man føler at man bliver holdt i hånden igennem hele processen.
Kan kun give med mine varmeste anbefalinger til Dit Hjem.
Aalborgs bedste mægler!
Super tilfredse med Christinas og Camillas håndtering af et lynhurtigt salg af vores hus. Imponeret over deres store netværk og køberkartotek.
I øvrigt er er de begge i øjenhøjde, tillidsvækkende og nede på jorden.
Varmeste anbefalinger herfra.
Morten og Janne, sælgere af Brinken 11, Øster Uttrup.
Vi fik kompetent rådgivning hele vejen i processen fra prissætning, fremvisninger og selve salget. Vi endte med også at købe bolig igennem dem. Kun gode ting at sige om Dit Hjem. Vil til hver en tid anbefale at bruge dem til både køb og salg af bolig.
Kan kun anbefale Dit Hjem, der er styr på tingene og en virkelig god dialog, men er ikke bare en i mængden.
Især Camilla gør en forskel, så et hurtig salg af ejerlejlighed var på plads.
Er ikke i tvivl, hvis jeg skal have solgt ejendom igen på et tidspunkt, bliver det Dit Hjem.
Jesper Ravn
Professionel og engageret firma. Fik følelsen af personlig betjening, ikke bare et hus i puljen
Kan varmt anbefale dem, og vil uden tvivl bruge dem igen, hvis det bliver nødvendig
Vi har solgt vores hus gennem Dit Hjem.
God energi og kommunikation hele vejen.
Ældre hus på landet eller arkitekttegnet villa i byen - Dit Hjem kan det hele.
Vi valgte naturligvis Dit Hjem til salg af hus nr. 2 og har på ingen måde fortrudt. De levede igen fuld ud op til vores forventninger og vi sender vores varmeste anbefalinger til Camilla og Christina.
Min kæreste og jeg havde glæden af at have Camilla og Christina som vores rådgivere ifm. vores første huskøb, og det kan kun anbefales på allerhøjeste niveau! De er begge super professionelle og dygtige til det faglige, men også utroligt skønne som personer. Camilla var vores primære rådgiver, og hun var rigtig god til at forklare hele processen til os som førstegangskøbere og sørgede for, at vi følte os trygge og i gode hænder fra start til slut. 5 stjerner på alle punkter til Dit Hjem herfra! 🌟🌟 🌟 🌟 🌟 😍🙏
Professionelle og dygtige ejendomsmæglere der fik solgt boligen til prisen på 2 måneder. Vi er meget tilfredse med forløbet.
Det var ikke helt tilfældigt, at vi valgte Dit Hjem til at sælge vores hus. Vi har holdt øje med deres profil og kunne lide den. Vi er bestemt ikke blevet skuffede.
For os er det en god start, når mægleren er godt forberedt til første møde. Det var hun, men det er kendetegnende, at de er godt forberedt og har læst teksten. Det giver tryghed. Alle tre mæglere er venlige og empatiske, men de får også tingene til at rykke. Det tog 12 dage at sælge huset. Alt i alt et yderst professionelt og sympatisk mæglerfirma.
Vi har solgt en lejlighed i Aalborg gennem “Dit Hjem”.
Vi fik dem anbefalet og ønsker at give en anbefaling videre:
Realistisk prissætning og tidsperspektiv for salg
Professionelle
Rare og imødekommende
Overholdt aftaler
Lette at komme i kontakt med
Præcis og tydelig kommunikation på skrift
Hurtigt salg
Vi har haft et hus til salg igennem Dit Hjem og kunne mærke fra starten at de ville os og det hjem vi satte til salg. Christina & Camilla har begge gjort det ypperste og vi vil til enhver tid give vores bedste anbefalinger til Dit Hjem.
Vi har brugt Dit Hjem i forbindelse med et hussalg, og det har udelukkende været en positiv oplevelse. Alle medarbejdere er topprofessionelle, og man ved bare, at der er styr på tingene. Vi ville til hver en tid vælge Dit Hjem igen og giver dem vores vores bedste anbefalinger.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.