Echt top begeleiding bij Alpha! Zelf meerdere malen geprobeerd af te vallen maar nooit goed door weten te zetten. Bij Alpha zetten ze je niet op een crash dieet om even resultaat te zien, maar wat va... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Begin dit jaar lid geworden bij The Alpha Program met als doel gewicht verliezen en strakker in mijn vel. Angelo werd mijn coach. Met hem trainde ik al een jaar vantevoren. Ik ben nog steeds verbaa... Se mer
Na zelf wat aan te modderen met mijn overgangskilo's, de stap genomen en een afspraak gemaakt bij Alpha. Voedingsplan en sporten heeft mij geholpen om op een half jaar tijd weer lekker in mijn vel te... Se mer
Ik wilde zelf graag aan de slag om de fitste versie van mijzelf te worden, maar wist niet waar te beginnen qua training en voeding. Het alpha programma heeft mij geholpen met een goed plan, dat ook op... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
The Alpha Program is een leefstijlcoaching bedrijf wat zich richt op ambitieuze carriÚre makers. We zien fitness, en de daarbij horende fysieke en mentale verandering die we maken met onze leden, als middel om ervoor te zorgen dat mensen stappen kunnen maken in het leven die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. We laten zien dat je fysieke en mentale doelen kan bereiken zonder een streng dieët te hebben en zonder 6x per week urenlang in de sportschool te staan. The Alpha Program creërt een unieke community met gelijkgestemde door de motiverende en informerende ALPHA app/Whatsapp groep en de 4 ALPHA evenementen die jaarlijks gehouden worden. Dit betreft de Strong Viking Run, de fotoshoot, een ALPHA feest en een ALPHA dag.
Kontaktuppgifter
Mon Plaisir 89, 4879AM, Etten-Leur, NederlÀnderna
- 0634970489
- info@thealphaprogram.nl
- thealphaprogram.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Top service, toffe gasten en top bedrijf
Ik zit sinds begin af aan al bij the Alpha Programm. Het volledige plaatje klopt bij hun. De eigenaren zijn erg betrokken bij je ontwikkelen en je kunt zien dat zij je echt verder willen helpen in het leven! Een top ervaring met toffe gasten met een een hele goede service, ga zo door!
Een bedrijf dat rekening houdt met jouw behoeftes en levensstijl
The Alpha Program heeft mij enorm geholpen om een gezonde levenstijl te creëren in combinatie met lekkernijen in het weekend. Sam en Stef hebben ook erg veel kennis over hun vak en hebben mij zowel fysiek als mentaal verder geholpen!
Trotse alpha member
The alpha program heeft mij enorm geholpen met mijn voeding als trainingen, ik kwam bij het programma om me zelfbeeld te verbeteren en ik ben ontzettend trots op me zelf dat ik op het moment een vet percentage heb van 4.9%.
Top bedrijf!
Goede begeleiding, en ik korte tijd mooi resultaat behaald op een leuke manier wat voor iedereen vol te houden is! Dus echt een aanrader!!!
Alpha Program = Top Program
Twee gasten die zowel op fysiek als persoonlijk vlak echt met je aan te slag gaan. Na een moeilijke periode hebben zij me lichamelijk, maar ook mentaal op de been geholpen en met een uitstekend resultaat tot gevolg. Van een vetpercentage boven de 20% naar een percentage rond de 8%
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.