Temu Omdömen 52 458

TrustScore 2 av 5

1,9

VARNING!!!! Uselt! beställ inget från Temu. Jag beställde ett par cowboy boots till en temafest och fick hem fel boots. Det var inte vad jag hade beställt. När jag bad om retur-hjälp löste dom inte d... Se mer

Jätte dålig service. Laddade ner appen för det stod nya appanvändare fick 30% på en hel beställning. Laddar ner appen och det står jag inte är ny appanvändare. Kontaktar support, mitt ärende skickas v... Se mer

Har handlat ett flertal gånger på Temu, och har inga klagomål, vid ett eventuellt problem så är kundtjänst snabb med svar samt lösning på ärendet. Jättenöjd med mina köp och dom varor jag köpt. Oc... Se mer

Många produkter som kommer från Temu har tyvärr mycket dålig kvalitet 🥹 Idag fick jag en jacka som har lösa trådar överallt och mycket dåligt blixtlås... Jag tänkte försöka fixa själv allt detta och... Se mer

1. Köpcentrum

Temu is a global e-commerce platform founded in Boston, Massachusetts in 2022, serving customers in more than 90 markets worldwide. It connects consumers with millions of independent manufacturers, brands, and sellers to offer a wide selection of quality products across hundreds of categories — from home goods and pet supplies to DIY tools and automotive accessories — at affordable prices. To complement its cross-border model, Temu has also launched the Local Seller Program in multiple markets, enabling businesses of all sizes to sell and ship locally while offering consumers shorter delivery distances and more efficient return processes. Temu’s mission is to make quality products more accessible to more consumers by reducing unnecessary costs and middlemen markups. If you have any questions or concerns while shopping at Temu, please contact our customer service through this link: https://m.temu.com/t/ZXIdkZadzEA

• 31 St. James Avenue, 02116, Boston, USA

52 tn omdömen

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Falska rabatter och gåvor

Man blir bombarderad med rabatter, krediter, giva aways mm. Men när jag skall handla kan jag aldrig utnyttja dessa. Jag anser att det är rent bedrägeri.

Svar från Temu

Hej, tack för att du deltar i våra kampanjaktiviteter och vi är ledsna över att du upplever svårigheter med dina belöningar. Kundnöjdhet är av yttersta vikt och vi arbetar ständigt för att förbättra vår servicekvalitet. För att få hjälp med dina problem, vänligen kontakta oss igen via Temu.com eller via Temu-appens livechatt så att vi kan hjälpa dig att undersöka problemet direkt. Bästa hälsningar, Temu-teamet

Ohederliga TEMU

Mycket trollande från TEMU:s sida. Vid varje tillfälle man beställer uppkommer en latenstid (då man förväntas beställa ytterligare items) innan ordern effektueras. Men redan vid beställningen fluktuerar priserna och man har att betala det dyrare beloppet. Så blir exempelvis 220 -> 240 osv. Min senaste order betalade jag den 9/9 och mottog 18 dagar senare - en dag före ekonomisk kompensation om 50 SEK att handla för(!). Jag har sluthandlat på TEMU!
Skrivs 2025 10 11: Efter korrespondens och klargöranden får jag en kompensation (50 SEK) som hedrar TEMU och mitt slutomdöme -> 3 stjärnor!

Svar från Temu

Hej! Tack för att du kontaktar oss. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan ha orsakat. Vårt kundtjänstteam har skapat ett ärende för att följa upp och lösa ditt problem. Vi har tillhandahållit en detaljerad förklaring och en lösning, som du kan se via ärendet. Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kommunicera med oss via ärendet i appen eller på Temus webbplats för att spara din dyrbara tid. Du kan också kontakta oss via chatt. Tack för din förståelse och ditt tålamod. Med vänliga hälsningar, Temus team

Batterier

Jag köpet storpack med AA batterier från Temu. Batterierna räcker i ca 2 timmar i min xbox kontroll.

2 oktober 2025

Svar från Temu

Hej, tack för att du handlar på Temu! Din feedback är extremt värdefull för oss och vi är ledsna att du inte är nöjd med några utav dina produkter. Vi implementerar strikta policyer och kontrollåtgärder för att säkerställa produktkvalitet och korrekta produktbeskrivningar. Temus köpskyddsprogram erbjuder full återbetalning om dina produkter inte levereras, levereras skadade eller inte matchar beskrivningen eller bilderna (https://www.temu.com/temu-purchase-protection.html). För att ansöka om återbetalning, logga in på Temu-appen eller Temu.com med det konto som användes för köpet, öppna sidan "Dina beställningar" och klicka på " Retur/återbetalning". För detaljerade returinstruktioner, besök https://www.temu.com/return-and-refund-policy.html. Den första returen för varje beställning är gratis och du kan välja att få din återbetalning tillbaka till din ursprungliga betalningsmetod eller som Temu-krediter. Temu-krediter kommer att visas i ditt Temu-kreditsaldo inom 3 minuter och kan användas omedelbart. Om du väljer att få din återbetalning tillbaka till din ursprungliga betalningsmetod, vänligen räkna med 5-14 arbetsdagar innan den syns eftersom tiden beror på ditt finansinstitut och kan ta upp till 30 dagar. Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss via Temu.com eller via Temu-appens livechatt. Bästa hälsningar, Temu- teamet

Har beställt av Temu nu i flera år.

Har beställt av Temu nu i flera år.
Så gott som alltid 100% nöjd med produkterna till väldigt bra priser.
Jätteglad att dom finns.

Svar från Temu

Hej, tack för att du handlade hos oss och delade med dig av din 5-stjärniga upplevelse! Vi är så glada över att du har uppskattat din upplevelse så här långt. Kundnöjdhet är av yttersta vikt och vi arbetar ständigt för att förbättra vår servicekvalitet. Om du behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss via Temu.com eller via Temu-appens livechatt. Bästa hälsningar, Temu-teamet

Ni är jäkligt dåliga på att uppdatera…

Ni är jäkligt dåliga på att uppdatera era leveranser.

27 september 2025

Svar från Temu

Hej, tack för att du kontaktade oss. Vi är ledsna över eventuella olägenheter som orsakats. Kundnöjdhet är av yttersta vikt och vi arbetar ständigt för att förbättra vår servicekvalitet. Vi kommer att följa upp detta ärende. Om du behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss via Temu.com eller via Temu-appens livechatt via denna länk: https://share.temu.com/NWGRVrrOSMA. Vi uppskattar att du ger oss en ny möjlighet till att få hjälpa dig. Bästa hälsningar, Temu-teamet

Beställde ett 2 klock armband där bara…

Beställde ett 2 klock armband där bara ett armband fanns i förpackningen. Fick inte heller någon återbetalning. Bluff företag!!!

11 september 2025

Svar från Temu

Hej! Tack för att du kontaktar oss. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan ha orsakat. Vårt kundtjänstteam har skapat ett ärende för att följa upp och lösa ditt problem. Vi har delat resultatet av vår undersökning med dig via ärendeinformationen. Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kommunicera med oss via ärendet för att spara din dyrbara tid. Du kan också kontakta oss via Temus onlinechatt. Tack för din förståelse och ditt tålamod. Med vänliga hälsningar, Temu-teamet

Det är skillnad i kvalitet på varorna

Det är skillnad i kvalitet på varorna, men det är upp till mig att lära vad jag skall köpa. Hittat prylar som är suveräna och som jag nu inte klarar att vara utan. Jämfört med svenska postorderföretag så köper de ju in samma grejer, men tar tredubbelt betalt.
Lite svårt att hitta någonstans där jag lätt kan hitta anm av skadad vara?
Men bästa företaget för mig!

19 september 2025

Svar från Temu

En får ofta mer än vad en betalar för, men det är å andra sidan VÄLDIGT billigt

Kvalitén på prylarna kan helt klart variera men brukar oftast ligga i nivån med svenska lågprisvaruhus.

De gånger jag behövt reklamera något så har jag fått tillbaka pengarna inom en dag utan några som helst problem.

11 september 2025

Svar från Temu

Hej, tack för att du handlade hos oss och delade med dig av din 4-stjärniga upplevelse! Vi är så glada över att du har uppskattat din upplevelse så här långt. Kundnöjdhet är av yttersta vikt och vi arbetar ständigt för att förbättra vår servicekvalitet. Om du behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss via Temu.com eller via Temu-appens livechatt. Bästa hälsningar, Temu-teamet

Klickade i 7 gratis grejer som jag…

Klickade i 7 gratis grejer som jag skulle få om jag beställde för en viss summa . Men dom fick jag aldrig.
Lurar kunder

5 september 2025

Svar från Temu

Billigt men väldigt skiftande kvalitet

Billigt men väldigt skiftande kvalitet. Oftast får man det man betalar för. Var noga med att kontrollera mått och storlekar. Tyvärr lång leveranstid.

Värdelös företag

Värdelös företag.

Säljer begagnade varor eller returer av företag i China som inte kan sälja vidare där.
Varor som inte går att sälja i china och kommer även i returer till själva företaget där säljes på Temu, varför ? Eftersom de utnyttjar de långa leveransen för att påpeka att varorna har skadats under transporten. Både Temu och Ali express har samma roll. Du kanske har märkt när du beställer varor så antingen är själva produkten eller kartongen skadats eller har spårningar av användning. Temu säljer absolut inte nya varor därför du får ofta schyssta erbjudanden. Släng el dina pengar till detta företag. Servicen är huvudverk. Ej snabba på lösa problem. Tar längre tid att besvara ärenden.även Oseriösa säljare på Temu.

Svar från Temu

Hej, tack för att du handlar på Temu! Din feedback är extremt värdefull för oss och vi är ledsna att du inte är nöjd med några utav dina produkter. Vi implementerar strikta policyer och kontrollåtgärder för att säkerställa produktkvalitet och korrekta produktbeskrivningar. Om du inte är nöjd med någon av de produkter du fått, kan du ansöka om återbetalning inom 90 dagar efter köpet. Temus köpskyddsprogram erbjuder full återbetalning om dina produkter inte levereras, levereras skadade eller inte matchar beskrivningen eller bilderna (https://www.temu.com/temu-purchase-protection.html). För att ansöka om återbetalning, logga in på Temu-appen eller Temu.com med det konto som användes för köpet, öppna sidan "Dina beställningar" och klicka på " Retur/återbetalning". För detaljerade returinstruktioner, besök https://www.temu.com/return-and-refund-policy.html. Den första returen för varje beställning är gratis och du kan välja att få din återbetalning tillbaka till din ursprungliga betalningsmetod eller som Temu-krediter. Temu-krediter kommer att visas i ditt Temu-kreditsaldo inom 3 minuter och kan användas omedelbart. Om du väljer att få din återbetalning tillbaka till din ursprungliga betalningsmetod, vänligen räkna med 5-14 arbetsdagar innan den syns eftersom tiden beror på ditt finansinstitut och kan ta upp till 30 dagar. Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss via Temu.com eller via Temu-appens livechatt. Bästa hälsningar, Temu- teamet

Vilket skräp dom levererar

Vilket skräp dom levererar!

Classic trustworthy 8 dukar, det är dukar av plast tunnare än soppåsar och går under benämningen vit högkvalitativ duk.

Beställde svarta ballonger, men dom gick sönder direkt efter att vi blåst upp dom.

Plastglasen vi beställde var så tunna så dom gick inte att hålla i utan att dom gick sönder

Svar från Temu

Ska Temu inte återbetala de 50 SEK de…

Ska Temu inte återbetala de 50 SEK de lovat för leveranser som kommit senare än 14 dagar efter order?
Vår order tog över en månad att komma fram.
Sker det alltid automatiskt?
Ska kunderna behöva kontakta Temu för att kräva det tillbaka med nästa order?

13 juni 2025

Svar från Temu

Billiga och bra produkter, dock vilseledande

Billiga och bra produkter! Rätt så snabb leverans, dock vilseledande belöningar.

6 september 2024

Svar från Temu

Att rätta till när en vas var trasig är…

Att rätta till när en vas var trasig är omöjligt dom vill inte erkänna ens leveransen deras mail svar är en enda stor lögn att behandla en kund på detta sätt visar att vi aldrig kommer att ha med dom att göra. Elsa.

14 augusti 2025

Svar från Temu

Jag erkänner att jag blev imponerad i…

Jag erkänner att jag blev imponerad i början av alla löften, men den tid jag har förlorat på att bli av med deras ständiga tomma löften om belöningar och annat som jag inte behöver har kostat mig hundra gånger mer än jag sparat på det första köpet hos dem. Akta och strunt i deras löftesrika och attraherande reklam. Och jag har inte riktigt lyckats bli av med dem än.

Efterskrift 2025-09-08
TEMU och TRUSTPILOT har krävt förtydligande av mig och det gör jag gärna, offentligt.
Själva den första leveransen har löpt fint och utan anmärkning. Önskar att det har stannat där och då hade jag fortsatt vara kund.
Men den följdes av en strid ström av tacksamhet och erbjudanden och löften om belöningar som TEMU har tvingat på mig och som faktiskt tar mycket tid att först titta på och undra, att utvärdera, att förstå och att sedan avfärda. Men det går inte att avfärda för det kommer mer och mer falska belöningar och besked om att belöningarna är på väg, sedan att de har returnerats, sedan att de utökats. Detta är verkligen påfrestande, för jag har inte begärt några belöningar eller accepterat dem eftersom de är grundlösa. Deras syfte är att man engagerar sig och tror sig få mer än man begär men sedan kommer kravet på att man ska köpa för att motivera det som man redan har blivit lovad!!! Det är så jobbigt och gör att jag vill inte se ordet TEMU i min dator. Kanske andra tycker att det är roligt eller lönsamt, men jag tar mig friheten att kritisera och förkasta dessa säljmetoder.

15 augusti 2025

Svar från Temu

Så plötsligt dyker detta företag upp i…

Så plötsligt dyker detta företag upp i en massa ”never ending commercials” Trodde jag markerat hur ointressanta deras produkter är.

Se hur många procent som ger betyg 1 på Trustpilot - jag skulle aldrig drömma om att lägga en enda spänn på detta bolags produkter..

Förlåt uttrycket - men det är säkert lågkvalitativa produkter från Kina.

Har gjort misstaget att beställa dito via Amazon - inget höll vad de lovade och gick sönder efter 15 minuters användning.

Köp lite dyrare- men med kvalitet- det lönar sig i långa loppet 😏

4 september 2025

Svar från Temu

Hej, tack för att du kontaktade oss. Temu är ett e-handelsföretag som kopplar samman konsumenter med ett nätverk av handelspartners, tillverkare och varumärken med uppdraget att ge konsumenterna möjlighet att leva sina bästa liv. Kundnöjdhet är av yttersta vikt och vi arbetar ständigt för att förbättra vår servicekvalitet. Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss via Temu.com eller via Temu-appens livechatt, vi är glada att ta itu med alla frågor som du har. Bästa hälsningar, Temu-teamet

Bra app och har bra produkter

5 september 2025

Temu lurar sina kunder …

Några gånger har jag handlat på Temu men det blir aldrig mer. Jag ska returnera varor som kostat 301 kronor men de ska betala knappt 190 kronor. Temu lurar folk. Annat exempel är att jag beställde två par skor och de skickat dobbel debitering, när jag kontaktade de säger en pga fel på nätverket😂.
Kasta inte dina pengar i sjön, handla inte på Temu.

2 september 2025

Svar från Temu

Köpte en skinnjacka med fransar och…

Köpte en skinnjacka med fransar och bara efter några användningar så gick fransarna sönder bara de råkades dra lite grann. Jag har inte alls varit hårdhänt med jackan överhuvudtaget, men ändå gick fransarna av en efter en. Efter jag hade kontaktat kundtjänst fick jag en ny jacka skickad som kompensation. Efter jag hade fått den så hade jag bara hunnit använda den i några dagar, alltså knappast en vecka. Då hade lädret redan börjat flagna på jackan. Även fast att det är PU-läder så kan det knappast börja flagna efter några dagar. Det är bara dålig kvalité på deras kläder. När jag försöker kontakta deras kundtjänst så ger de mig samma svar hela tiden och ingen hjälp överhuvudtaget. Det är som att jag pratar med en robot och inte någon människa. Jag vill ha en ny artikel eller pengarna tillbaka!

2 september 2025