Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 2 av de 14 bästa företagen i Mobiloperatör
- Nr. 5 av de 16 bästa företagen i Företagstjänster
- Nr. 2 av de 6 bästa företagen i Telefon- och internettjänster
- Nr. 2 av de 6 bästa företagen i Telefonväxel
Om Telness
Telness är företagarens självklara digitala mobiloperatör. Genom att ge företagaren en överlägsen service och erbjuda enkla och innovativa mobila operatörstjänster, hjälper vi hen att driva sina affärer så smidigt, effektivt och professionellt som möjligt.
Vi erbjuder mobilabonnemang, mobiltelefoner, mobil växel, mobilt bredband och M2M/IoT-kort för företag.
Kungsgatan 60, 11122, Stockholm, Sverige
- support@telness.se
- telness.se
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Först blev jag osäker när jag fick…
Först blev jag osäker när jag fick börja prata med en CALL E chatbot, men sedan kopplades mitt ärende direkt över till fantastiska Johanna som löste problemet. Geschwinnt som vanligt, bättre telefonbolag finns inte

Svar från Telness
Valde Telness när vi startade bolag och…
Valde Telness när vi startade bolag och har varit kund i snart ett halvår. Har varit supernöjd sen dess, tjänsten fungerar klockrent. Enkel, smidig växelfunktion som fyller våra behov. Väldigt enkelt att komma igång och ändra saker själv i ett snyggt gränssnitt och framförallt får man grym och snabb hjälp av deras support när man behöver det. Kan varmt rekommendera Telness!
Smidig aktivering och snabb support
Aktiveringen av eSIM var otroligt smidig. Efter aktiveringen så kunde jag inte skicka vanliga SMS. Kontaktade supporten via chatt och fick omedelbart prata med en mycket trevlig och hjälpsam medarbetare som hjälpa mig lösa problemet. Några minuter senare var allt frid och fröjd. Kan inte bli bättre!

Supporten är KANON
Supporten är KANON! Snabba och villiga att hjälpa till! Är extremt nöjd med rörligheten.
Många alternativ, bra lösningar, bra priser och supporten är helt outstanding! Är mycket nöjd!
Upplever bra teckning, Har jag dålig teckning är det på de ställena där privatluren också saknar teckning (har telia där) så inget konstigt.
Supporten är mycket snabba och de har bra "speciallösningar" om man önskar vidarekoppling och så vidare.
Men kan inte nog påpeka hur bra supporten är!
Det ända jag kan klaka på är att det är dyrt MED SPECIALNUMMER! Alltså om man vill önska ett nummer. Antar att såna saker kostar oavsett leverantör.
Men, billigt, snabbt och mycket bra!

Svar från Telness
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse, tjänsten fungerar bra, snabb återkoppling i supporten och riktigt bra service! Jag har varit kund sedan i över tre år och det är roligt att följa bolagets resa. Rekommenderas varmt!

Svar från Telness
Supporten löste mitt problem snabbt och…
Supporten löste mitt problem snabbt och smidigt.

Svar från Telness
Fungerar felfritt och snabb personlig…
Fungerar felfritt och snabb personlig service!

Svar från Telness
Utpressar när du vill ha mer nummer.
Har varit kund hos Telness i snart ett år. Vi har gått från 4mkr till 30mkr i omsättning vilket gör att vi behöver fler i samma nummer serie. HÖR O HÄPNAD det önskar 10 000kr PER NUMMER för att få samma serie nummer. Detta är nästan utpressning. Tack och lov har jag bytt från dessa. Varje månad får du flertalet poster i avgift " utlandskostnad" trotts att man inte varit utomlands då fram kommer det att de tar betalt för imessage iphone sms....

Svar från Telness
Rekommenderar Telness alla dagar i…
Rekommenderar Telness alla dagar i veckan. Haft andra operatörer för företaget tidigare och det här är bara en annan nivå! Bra jobbat!!!

Svar från Telness
Super nöjd med service & funktioner
Super nöjd med service & funktioner! Finns faktist inget att klaga på.

Bra täckning och prisvärd
Har använt Telness ett par månader nu. Det har gått bra för det mesta. En gång har det varit avbrott, där dem inte meddelade före än dagen efter. Annars inga problem. Täckningen i Göteborg har varit väldigt bra, även områden där Tele2 och Tre inte har täckt. Väldigt nöjd. De ringde även en stund efter nyteckningen för att kolla ifall det har gått bra.

Svar från Telness
Får alltid hjälp vid frågor och fort…
Får alltid hjälp vid frågor och fort går det med. Mycket trevlig och kunnig personal

Svar från Telness
Outstanding service och smidig lösning
Jag har varit kund hos Telness i många år och är fortfarande lika imponerad. Helt outstanding när det gäller kundbemötande – extremt snabbt, flexibelt och alltid hjälpsamma. Administreringen är enkel och smidig, och nätet fungerar klockrent eftersom de använder Telias nät. Rekommenderas varmt!

Smidig telefonoperatör och växel
Vi har använt Telness i några år och jag kan verkligen rekommendera dem.
Smidig hemsida där jag kan hantera telefonväxeln och enkelt att lägga till funktioner eller att beställa/avbeställa abonnemang och tjänster.
Ett extra plus till den bra supporten som alltid finns tillgänglig om man har någon fråga.