Als eerste beetje sceptisch geweest na alle reviews. Telefoon besteld kwam niet optijd binnen dus deze wilde ik niet meer. Ter compensatie mocht ik wat anders uitzoeken voor een groter bedrag. Dit i... Se mer
Det här tycker kunderna
Meine Frau hat über das Rote Kreuz ein 6310i, das lange Zeit in Niederösterreich als Dienst-Handy in Betrieb war, auch privat dieses Modell erhalten. Sie wollte kein Smartphon. Nach langem Suchen un... Se mer
helemaal top heb bij remarkt herhaaldelijk besteld en eerlijk gezegd ging dat per bestellling achteruit tot het punt dat het gewoon niet meer een refurbsihed laptop was maar een probleem. Bij teleco... Se mer
Onlangs hier een nieuwe desktop besteld. De website is erg overzichtelijk, waardoor ik snel de juiste specificaties kon vinden. Omdat ik twijfelde over de compatibiliteit, heb ik vooraf even contact o... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Telecomweb is specialist in de verkoop en distributie van mobiele telefoons en gsm accessoires zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Daarnaast reviseren wij mobiele telefoons en computers.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- telecomweb.eu
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 20 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Subliem!
Bestelde laptop razend snel geleverd, in uitmuntende staat!👌🏻 Kom hier zeker terug.
WERKELIJK VERBIJSTEREND
WERKELIJK VERBIJSTEREND.
Met door slechte ervaring een grote aversie tegen online bestellen onkwam ik er deze keer niet aan.
De keuze was bewust, gemiddelde prijs en snelle levering het was dan ook een prettige ervaring het product zoals besteld na 21 uur in mijn bezit te hebben.
Het kan dus wel, bedankt telecomweb.eu
Zeer goede site voor refurbished producten
Zeer goede site voor refurbished producten, zeer duidelijke site. Mooie prijzen veel aangeboden producten en zeer goede klantenservice !
Geleverd hetgeen besteld is.
Geleverd hetgeen besteld is.
Kwaliteit zoals beloofd.
Vlotte bestelling via webshop
Gemakkelijke webshop, duidelijke communicatie van bestelling en levering.
Prachtige laptop ontvangen😃
Prachtige laptop ontvangen, zeer tevreden!
Betrouwbaar
Eerder bij Telecomweb besteld, ook deze keer weer een uitstekend refurbished product ontvangen. Telecomweb, bedankt!
Eenvoudig te bestellen
Eenvoudig te bestellen, duidelijke website, goede communicatie. Top!
Alles verliep vlot en soepel.
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden.
werk aan de winkel
ik heb 2 weken gelden een bestelling gedaan. 2 weken niets gehoord dus ben maar gaan bellen zeer behulpzame dame die me hielp. 2 dagen daarna kwam me bestelling binnen. zag er erg goed uit. ben een nerd dus ben alles een beetje goed gaan na kijken. Refurbished, Refurbished, Refurbished die term is schijnbaar erg rekbaar. koelpasta tussen koelblok en cpu keihard! isolator ipv geleider. en na 3 dagen dat de bios bleef zeggen dat de tijd/datum niet klopte bios batterij bleek leeg. ik hou niet van klagen dus een magere 4 sterren dankzij win11pro ipv win10pro en de behulpzame dame aan de telefoon.
Top service!
Mijn bestelde laptop bleek niet voorradig te zijn, ze hebben me een nieuwere laptop (na mail contact) toegestuurd zonder dat ik daarvoor hoefde bij te betalen. Super service!!
Uiterst behulpzame klantenservice met verstand van zaken.
Telefonisch uitstekend geholpen door de klantenservice. Dank daarvoor!
Uitstekende staat!
Een dag later geleverd dan aangegeven, maar wel in uitstekende staat ontvangen. Erg content mee!
Inmiddels al meerdere keren hier besteld.
Inmiddels al wel 5 bestellingen van Telecomweb ontvangen, alle keren gewoon goed!
Goede en snelle service
Goede en snelle service, product ziet er keurig uit. Netjes verpakt en snel geleverd!
Slechte communicatie.. Geen bezorg informatie
Ik heb zo'n 2 weken geleden een laptop besteld en ik hoor niets over wanneer het geleverd gaat worden. Ik heb meerdere keren gemaild.. maar ik krijg geen mail terug. In mijn laatste mail gevraagd om een terugbetaling want ik vertrouw het niet meer. Nog steeds geen reactie. Dit kan toch niet? mensen bestellen niet zo maar een laptop.. Ik heb het zsm nodig. Hoe lang moet een klant wachten? Zo kan je toch geen business doen. Ik wil nu alleen mijn geld terug en bestel hier nooit meer.
Goede klantenservice
Na een langere levertijd dan verwacht hebben ze contact opgenomen en een gratis opslag upgrade aangeboden als compensatie. Product ontvangen en werkt prima. Moest alleen zelf de driver voor de videokaart installeren, verder perfect werkende desktop. Uiteindelijk alles goed gekomen, goede service!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.