Akut problem med tandrem. Hokkerup Auto lavede plads til at min peugeot kunne blive fikset inden jeg skulle retur til Aarhus dagen efter. God service, fair pris og bilen/motoren kører betydeligt bedr... Se mer
Det här tycker kunderna
Teknicar i Gråsten hjalp oss med å få reparert bilen uniddelbart mens vi var på ferie slik at vi kunne kjøre hjem. De tok bilen inn med en gang og hadde den i to dager mens vi fikk låne en bil av dem.... Se mer
Företaget har svarat
Altid hjælpsomme, også når der er tale om her og nu opgave, så bilen kan komme ud og køre hurtigst muligt igen.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
Kontaktuppgifter
Nederbyvej 2, 6300, Gråsten, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
For years a good service
For years, when I have a mishap with the Car, I bring it to Hokkerup Auto. I's in a short time repaired...and I’m very happy with the service.
I did recommend them to my friends and family.
God service
Fantastiske folk
Fantastiske folk, kompetente, dygtige og super venlige mennesker, der bare elsker det de laver.
Personalet var hjælpsom og fleksibel
Personalet var imødekommende, hjælpsom, fleksibel og efter det jeg kan vurdere faglig i top. I alt fald fik de min bil igennem synet uden problemer og til en fornuftig pris i forhold til et andet tilbud jeg havde. Jeg fik endda mulighed for at låne en bil. Det er nu blevet mit værksted. Et stort tak. Jeg var lidt i tidspres
Akut problem med tandrem
God service, fair pris og bilen/motoren kører betydeligt bedre efter reparationen. Tak for det 🙏🏻
Svar kan ha AI-innehållLäs mer

Svar från Teknicar - Hokkerup Auto
Johnni er en god og reel mekaniker som…
Johnni er en god og reel mekaniker som ikke tager overpris for sit arbejde og ikke bilder folk noget ind og er ærlig med hvad der skal skiftes/rep. I stedet for det fis andre værksteder lukker ud.
Han har min respekt
Super hurtig og fin service
De er altid venlige og imødekommende.
De er altid venlige og imødekommende.
Rimelige priser.
Lånebil uden beregning!
Alt i alt en god oplevelse som altid.
Hurtig og professionel betjening i en…
Hurtig og professionel betjening i en behagelig atmosfære.

Svar från Teknicar - Hokkerup Auto
Havde bøvl med batteriet i vores camper…
Havde bøvl med batteriet i vores camper og fik hurtig hjælp. Meget venlige

Svar från Teknicar - Hokkerup Auto
Altid god service og rådgivning
Super god service, og god rådgivning, det aftalte arbejde veludført og til den aftalte pris. Kan varmt anbefales.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.