Teknicar - Ølholm Suvo & Autocenter ApS Omdömen

Erhvervsparken 12, Ølholm, 7160 Tørring, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klar anbefaling herfra! - Hos Ølholm Suvo og Autocenter er der ingen slinger i valsen. Har ikke benyttet andre værksteder siden jeg for 7 år siden første gang kørte ind til Sune. Altid top service o... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super dygtige mekaniker👍 har henvist en af vores bekendte til service af hendes bil 👍

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Begge ben på jorden, og siger tingene som de er. Det giver en tillid til værkstedet, som er alt afgørende for mig. Selvfølgeligt er arbejdet udført professionelt til en fair pris.

Företagsinformation

1. Bilreparation
  2. Bilverkstad och underhåll
  3. Mekaniker

Informationen kommer från olika externa källor

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 025 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super dygtige mekaniker👍 har henvist en…

2 februari 2026

Hej Niels

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplever vores mekanikere som dygtige, og at du har haft en god oplevelse hos os.

Super hurtig hjælp

4 februari 2026

Hej Søren

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du fik super hurtig hjælp hos os.

Gode Service

Holder hvad man lover

2 december 2025

Hej Glen

Tak for din anmeldelse😊
Dejligt at høre, at du oplever god service, og at vi holder, hvad vi lover.

Super

Altid en fornøjelse at komme hos Sune i Ølholm. Han gør det altid godt både med service og fair priser. Jeg kan varmt anbefale ham👍

20 november 2025

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at det altid er en fornøjelse for dig at komme hos Sune, og at du værdsætter både servicen og de fair priser.

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever god kommunikation, og at vi holder vores aftaler.

Som altid god service

19 november 2025

Hej Lotte

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du som altid oplever god service hos os.

Bil reperation

Hurtige og effektive altid god service

28 oktober 2025

Hej Jette

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever hurtig og effektiv hjælp samt altid god service hos os!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Venlig , hurtig og kompetent service

Stod pludselig uden en bil der ville køre… fik god hjælp og tilbudt lånebil… efter få dage var bilen fikset! Helt super!

28 oktober 2025

Hej Carina

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du fik hurtig og kompetent hjælp, og at du kunne komme videre med en lånebil, mens din egen blev ordnet!

Altid rettidig og som aftalt

Altid rettidig og som aftalt

Hans

8 oktober 2025

Hej Hans

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at alt altid sker rettidigt og som aftalt.

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at både service og klargøring til syn blev løst, som det skulle.
Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene bare spiller, når bilen skal synes.

Mange sommerhilsner
Sofie fra Teknicar ☀️

Super service

Super service

26 maj 2025

Hej Karina,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede super service hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber, vi får lov til at tage godt imod dig igen 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service. Man får en grundig snak om tingene og der er tid til at stille spørgsmål. Ikke bare hurtigt ind hurtigt ud.

8 maj 2025

Hej Markus,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du oplever god service og føler, at der er tid til at snakke tingene ordentligt igennem.
Vi mener, at tryghed og tillid starter med god dialog – så vi sætter stor pris på, at du lægger mærke til det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ⭐

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Får altid den bedste service.

Får altid den bedste service.
Altid skønne smil når man aflevere sin bil.
Total tommel op herfra.

2 april 2025

Hej Louise,

Tusind tak for de pæne ord – og for tommelfingeren op!
Vi er glade for, at du mærker både servicen og de smil, vi sender med, når du afleverer bilen. Det er lige præcis sådan, det skal føles.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi glæder os til at se dig igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et værksted du kan regne med

Min bil havde været et smut i vaskehal med åbent vindue, og nu melder fejl på p.bremse. værkstedet forsøgte at fjerne fejlen men det var ikke muligt, derfor blev jeg ringet op og blev henvist til et renault værksted. Jeg er 100% tilfreds med service og forsøget på at hjælpe mig. Jeg vil til enhver tid anbefale Ølholm Suvo, de er ærlig, dygtige til deres arbejde og lover ikke noget som de ikke kan holde.

12 mars 2025

Hej Svend,

det er en ærgerlig situation med vaskehallen 😟 - og at værkstedet ikke kan hjælpe dig i mål. Jeg håber du finder en løsning 🙏

DOG er jeg naturligvis glad for at høre, at du har haft en god oplevelse ved Ølholm Suvo & Autocenter.

Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reagerer hurtig når vi beder om hjælp

Reagerer hurtig når vi beder om hjælp. Lånebil. Godt arbejde til fornuftige priser. Aldrig bøvl😃👍

20 februari 2025

Hej Jesper,

det er godt at høre, at I hurtigt får hjælp, når I har brug for det. Dejligt, at det altid er nemt og at I er tilfredse med det udførte arbejde og prisen derpå.

Tak for jeres anmeldelse og god dag,

hilsen Sofie fra Teknicar 😊

God og venlig service

God og venlig service, god forklaring på hvad der blev lavet. Stor 😀 herfra.

20 februari 2025

Kære kunde,

det er vi rigtig glade for at høre! Tak for anmeldelsen 😊

God dag,

hilsen Sofie fra Teknicar

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.