Sparren met de eigenaar super met een eerlijk verhaal
Mijn ervaring met de eigenaar is heel bevredigend. Tijdens de klus denkt hij mee aan meerdere mogelijke oplossingen.
22 jaar geleden begon ik mijn carrière als hulpmonteur bij de plaatselijke loodgieter. Al snel zag ik de mogelijkheden die de techniek mij te bieden had. Ik groeide snel van hulpmonteur naar monteur en later naar servicemonteur, gespecialiseerd in verwarming en luchtbehandeling. Na 10 jaar in de service gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging en werd ik servicemonteur bij Carrier. Hier heb ik het vak koeltechniek geleerd en gewerkt met koelkasten tot koel-vriesinstallaties met een inhoud van 1000 kg koudemiddel. Dit was 7 jaar lang mijn passie. Na een korte uitstap als werkvoorbereider, werd het tijd om mijn eigen bedrijf te starten. TECHFIXX Veghel streeft ernaar om aan al uw wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat u graag terugkomt. Verken de website voor meer informatie en neem gerust contact op als u nog vragen heeft.
Veghel , Nederländerna
Een idee werd omgezet naar een perfecte oplossing. Het vakmanschap en de service heeft ons een complete klimaatbeheersing opgeleverd. Warm(er) in de winter en vol vertrouwen kouder als het nodig is.
Vriendelijke en ervaren hulp gekregen, prijs/kwaliteit is goed en denkt mee in oplossingen. Absolute aanbeveling!
Erg vriendelijk, reageert snel, denkt mee, was erg behulpzaam bij het uitzoeken en helpen van badkamer ventilatie mogelijkheden, nu netjes geïnstalleerd.
Goede service, werkt zorgvuldig en geeft ook goede tips
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.