Omdat ik goed ondersteund word door jullie. Enige opbouwende kritiek die ik heb is dat ik mij soms 'rot' zoek op de website. kan misschien eenvoudiger.

Företaget har svarat
Sinterklaas is naar Spanje en snoepgoed ergens in Polen Voor mijn team in Polen heb ik Sinterklaasjes besteld maar tot heden niet bezorgd. De communicatie omtrent versturen en afleveren is slecht... Se mer
Företaget har svarat
In eerste instantie kreeg ik een product dat afweek van wat ik besteld had (pralines met zelf ontworpen logo). Na één telefoontje werd het direct perfect opgepakt en binnen 24 uur had ik de juiste bes... Se mer
Företaget har svarat
Zeer goede communicatie en snelle service. Ik zag te laat dat de express service niet aangeduid was. Na contact met de medewerkers hebben ze het nodige gedaan om het alsnog zo snel mogelijk bij... Se mer
Skrivet av företaget
Tasty Present maakt zakelijke waardering persoonlijk, smaakvol en eenvoudig. Met gepersonaliseerde chocoladecadeaus helpt Tasty Present bedrijven om klanten, collega’s, partners en relaties op een originele manier te verrassen. Niet met standaard relatiegeschenken die ergens in een lade verdwijnen, maar met chocolade die gezien, gedeeld en natuurlijk gegeten wordt.
Via de webshop ontwerp je eenvoudig jouw eigen chocoladegeschenk. Denk aan chocolade met een logo, foto, tekst, campagneboodschap of volledig eigen design. Van kleine attenties zoals bedrukte logoblokjes tot complete chocoladegeschenken, repen, sleeves en thematische cadeaus voor momenten zoals Pasen, Dag van de Zorg, Kerst, bedankjes, jubilea of zakelijke events.
Tasty Present richt zich op bedrijven die waardering tastbaar willen maken zonder gedoe. Daarom zijn veel producten al vanaf kleine aantallen te bestellen, maar ook geschikt voor grotere campagnes of terugkerende bestellingen. Ideaal voor marketingacties, onboarding, klantbedankjes, personeelsgeschenken, beurzen, events en relatiebeheer.
De chocolade wordt gemaakt met aandacht voor kwaliteit, uitstraling en presentatie. Zo ontstaat een cadeau dat niet alleen lekker is, maar ook past bij je merk en boodschap. Of je nu één persoon wilt verrassen of duizenden ontvangers tegelijk, Tasty Present maakt personaliseren overzichtelijk, schaalbaar en toegankelijk.
Kort gezegd: Tasty Present helpt bedrijven om hun merk, boodschap of waardering letterlijk smaak te geven. Van idee naar persoonlijk chocoladecadeau, zonder poespas. Gewoon goed geregeld.
Skrivet av företaget

Oslostraat 40, 6135 LM, Sittard, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ten 1ste: het is echt een goed dik stuk chocola, mooie doos erom heen..heel leuk om als cadeau te geven.
Ten 2de: je kan zelf de bezorgdag kiezen.
Ten 3de: keurig verpakt in een stevige doos.

Svar från Tasty Present BV
Chocolade was kapot door de brievenbus gegooid. Erg jammer. Daarna een nieuwe zending gekregen maar deze was ook precies op hetzelfde punt gebroken.

Svar från Tasty Present BV
alle chocolade cijfers zijn heel binnen gekomen en zien er top uit
hoe ze smaken weten we pas later

Svar från Tasty Present BV
Lekkere chocolade, zag er leuk uit en was ren geslaagd cadeautje. Kwamen ook een paar vragen vanuit tastypresent. Je kon merken dat ze het goed willen doen en niet zomaar wat doen. Prima bezorging ook. Super!

Svar från Tasty Present BV
Klantenservice behulpzaam. Oplettendheid iets minder. Er stond geen huisnummer bij mijn bestelling waardoor deze nooit bezorgd is. Na contact met de klantenservice heb ik snel een nieuwe opgestuurd gekregen. Daarvoor dank. Helaas is deze helemaal kapot binnen gekomen waardoor ik deze niet meer cadeau kon geven.
In eerste instantie kreeg ik een levering waar 5 van de 7 bestelde letters niet houdbaar waren tot aan 5 december
Waar ik de letters voor wilde hebben .
Na een telefoontje en mailtje
De gehele bestelling opnieuw bezorgd gekregen .
Echt super service en zeer vriendelijk te woord gestaan door Adrianne
Product kwam precies op de juiste dag en zag er geweldig uit, thanks 🙂
Het leuke van deze chocolade is dat naast het feit dat het heerlijke Belgische chocolade is, het ook kan worden voorzien van een eigen print, zoals een foto of logo. Goede kwaliteit, goed verpakt, snel geleverd. Aldus aanrader!
Mijn review d.d. dec. 2017 ging als volgt: "heel fijne website, mooie producten; maar belabberde dienstverlening en levering"..
..nu is inmiddels de ervaring en communicatie stukken verbetert!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.