Lätt och smidigt sätt att få tag på lite hjälp, om man behöver. Har fått fixat: -Ny infart m stenplattor:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ -Renovering ytterdörr: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ -Rivning av attefallshus:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kundser... Se mer
Beställde en golvläggare från Taskrunner som aldrig la färdigt ett klickgolv i mitt kök! Nåväl har anmält detta till ARN! Notera att det inte går att nå dem via Tfn och de svarar inte via telefon... Se mer
Älskar denna appen, fått superbra hjälp härifrån. Så glad att det finns en förmedling som kan sätta mig i kontakt med personer som kan grejer som jag inte kan! Har byggt om kök, fått målat, slängt g... Se mer
Jag anlitade en Runner för ett job att slänga en gammal säng. Han kom punktligt och bar ut sängen men slängde den inte pga missförstånd. TaskRunners kundtjänst var mycket hjälpsam ordnade snabbt med n... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
What do you need help with? We've got it! TaskRunner is an online platform that helps you outsource the tasks you don't have the time, tools or skills to do. In the TaskRunner platform you will be able to get diverse quotes by qualified Runners. You ...
Tegelbacken 4, 111 52, Stockholm, Sverige
- taskrunner.se
Professionella uppdragstagare
Professionella uppdragstagare! testat appen nu 2 gånger och varit super nöjd båda gångerna!
Trevliga killa och snabb och enkel flytt
Det gick enkelt och snabbt.
Snabbt och tryggt
Snabbhet, annonserade och fått monterad möbel på samma dag. Kunniga inom området, kändes tryggt. Med rimliga priser
Javier löste det perfekt
Javier löste det perfekt, trots lite strul från min sida. Jättenöjd.
Tack för ni finns 🙏
Kan ha varit det mest oseriös företag…
Kan ha varit det mest oseriös företag jag har varit i kontakt med. Deras hantverkare dyker inte upp och företaget vägrar att betala ut pengarna. Dessutom väldigt otrevliga i kommunikationen.
Bolaget är dessutom på obestånd så var försiktiga att beställa något här, konkursen är runt hörnet.
Bra service
Bra service, god kommunikation och trevligt bemötande. Tryggt och säkert.
Jag fick hjälp fort.
Appen är inte bra.
Inte prisvärt
Otroligt dyrt för mediokert arbete, hade inga verktyg med sig och tog en timpenning på 1000kr timmen för att gräva bort två buskar. Absurd prissättning men annars OK.
Trevligt bemötande och effektivt…
Trevligt bemötande och effektivt utförande.
Fantastiskt bra
Fantastiskt bra. Offert för montering av utemöbler 10 min. efter förfrågan. Mycket bra pris och väl utfört arbete.
TaskRunner är en jättebra portal för…
TaskRunner är en jättebra portal för alla typer av tjänster. Appen är lätt att använda och det gick snabbt och smidigt att lägga upp ett ärende och få svar.
Jag var dock lite besviken över att utlovade tidsramar inte hölls.
Vi fick hem möbeln.