Lätt och smidigt sätt att få tag på lite hjälp, om man behöver. Har fått fixat: -Ny infart m stenplattor:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ -Renovering ytterdörr: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ -Rivning av attefallshus:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kundser... Se mer
Beställde en golvläggare från Taskrunner som aldrig la färdigt ett klickgolv i mitt kök! Nåväl har anmält detta till ARN! Notera att det inte går att nå dem via Tfn och de svarar inte via telefon... Se mer
Älskar denna appen, fått superbra hjälp härifrån. Så glad att det finns en förmedling som kan sätta mig i kontakt med personer som kan grejer som jag inte kan! Har byggt om kök, fått målat, slängt g... Se mer
Jag anlitade en Runner för ett job att slänga en gammal säng. Han kom punktligt och bar ut sängen men slängde den inte pga missförstånd. TaskRunners kundtjänst var mycket hjälpsam ordnade snabbt med n... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
What do you need help with? We've got it! TaskRunner is an online platform that helps you outsource the tasks you don't have the time, tools or skills to do. In the TaskRunner platform you will be able to get diverse quotes by qualified Runners. You ...
Tegelbacken 4, 111 52, Stockholm, Sverige
- taskrunner.se
Fick gardinstång helt förstörd och inga pengar åter eller ursäkt förfärligt
Behövde hjälp och borra en gardinstång. Runnern tog en för stor skruv o förstörde sedan hela gardinstången. När jag informerade kundtjänst meddelade dem jag fick betala för att få en ny runner som skulle komma hit och att de ej gick o reklamera, aldrig mer förfärligt!
Den anlitade runnern gjorde ett utmärkt jobb
Den anlitade runnern svarade snabbt på mina meddelanden, han kom i tid och utförda jobbet snabbt och effektivt. Tryggheten med TaskRunner är att det framgick att runnern anlitats över 2 500 gånger före mig och hans betyg var 4.97. Det ger en trygghet för mig som kund.
Svarade snabbt o mkt bra hjälp
Svarade snabbt o mkt bra hjälp. Snabb o effektiv o mkt noggrann
Snabbt svar på min förfrågan och ett…
Snabbt svar på min förfrågan och ett bra pris efter någon timme. Jobbet utfördes snabbt och med precision. Mycket lyhörd och hänsynsfull attityd. Rekommenderar verkligen appen!
Allt fungerade utmärkt och som…
Allt fungerade utmärkt och som planerat. Punktligt och med bra kommunikation när uppdraget gick från A till B.
Snabbt och lätt👍
Snabb återkoppling och trevlig…
Snabb återkoppling och trevligt bemötande. Proffsigt utfört uppdrag.
Mycket trevliga och hjälpsamma!
Jag fick hjälp att bära en soffa när…
Jag fick hjälp att bära en soffa när jag var nyopererad. Vi hade avtalat tid 14:00, men soffan kom en timme tidigare och killarna var på plats inom 10 min. Jättenöjd!
Snabbt och superproffsigt!
Fick hjälp med att tömma förrådet och…
Fick hjälp med att tömma förrådet och ta sakerna till tippen. Väldigt bra och smidig tjänst. En räddare i nöden! Kan rekommenderas starkt!
Mycket skicklig och effektiv…
Mycket skicklig och effektiv hantverkare. Därtill trevlig och underhållande. Toppenupplevelse!
Funkade hur bra som helst
Funkade hur bra som helst. Vår Runner gjorde ett snabbt och bra jobb. Tvekar inte att anlita er igen.
Hantverkaren kom i tid och gjorde ett gott jobb!
Hantverkaren kom i tid, var kunnig, trevlig och effektiv.
Jag hade aldrig provat TaskRunner…
Jag hade aldrig provat TaskRunner tidigare, och var lite osäker på om det skulle funka. Men allt gick hur bra som helst, och appen var enkel att förstå.
Svårt att få reda på när uppgiften är…
Svårt att få reda på när uppgiften är utförd. Annars kanon
Det var väldigt smidigt att beställa en…
Det var väldigt smidigt att beställa en tjänst. Personen som utförde tjänsten var väldigt hjälpsam och det var ganska billigt!