Banner for Tapijtcentrum Nederland - Best

TrustScore 4.5 av 5

Hoofdstraat 53, 5683 AC Best, Noord-Brabant, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In de winkel wordt je heel goed en vriendelijk geholpen. De bank en het tapijt waren mooi op tijd geleverd, de kasten duurden een paar weken langer (4 maanden). Geleverde spullen zijn prima!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alle afspraken zijn perfect nagekomen. vriendelijke en behulpzaam medewerkers. er was na een dag een reparatie nodig. dit werd ook perfect afgehandeld. ik vind het een fijn bedrijf.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In de showroom (Best) werden we heel vriendelijk geholpen. We gaven aan wat voor eetkamerstoelen we zochten. Die werden gewoon bij ons gebracht om te testen en kijken welke voldeed aan onze "zit-eis... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De planning bij uw bedrijf is hopeloos, het duurt lang voordat u tapijt kunt komen leggen, en als de afspraak eenmaal gemaakt is wordt hij weer uitgesteld. De persoon die onze trap bekleed heeft was e... Se mer

Företagsinformation

6. Fönsterbehandling

Om Tapijtcentrum Nederland - Best

Skrivet av företaget

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Kontaktuppgifter

• Hoofdstraat 53, 5683 AC, Best, Noord-Brabant, Nederländerna

• 0499-365663
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Best

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

471 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

953 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goed advies gehad

Goed advies gehad . Afspraak is afspraak. Juiste timing . Vriendelijke mensen

31 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn dat u tevreden bent met ons advies, de correcte timing en onze vriendelijke mensen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Constructief meegedacht

Constructief meegedacht naar een zo voordelige oplossing. Die snel geleverd en prima afgewerkt. ik ben meer dan tevreden.

30 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn dat we hebben kunnen meedenken aan een voordelige oplossing! We zijn blij dat de snelle levering en afwerking naar wens waren en danken u hartelijk voor de mooie woorden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Trap fantastisch goed gelegd hele goede…

Trap fantastisch goed gelegd hele goede vakman
Achteraf bleek de verkeerde kleur geleverd te zijn we kregen direct nieuw tapijt

30 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn om te horen dat de trap goed gelegd is! We waarderen uw feedback en zijn blij dat we het verkeerde tapijt snel konden vervangen. Bedankt!

Super

Nette en correcte levering

27 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn dat alles naar wens is verlopen! We waarderen uw feedback enorm.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Opnieuw heel goed geholpen door John…

Opnieuw heel goed geholpen door John bij de aankoop van een hoekbank en stoel. Niets is hem teveel om je te laten zien hoe je potentiële aankoop in je interieur past. Bedankt weer John!

25 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn dat we u opnieuw goed hebben kunnen helpen bij uw aankoop! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we u goed hebben kunnen adviseren. Dank voor uw feedback!

Professioneel vloerbedekking gelegd!

Voortreffelijke en buitengewoon snelle dienstverlening. De vloerbedekking ligt er rimpelloos bij.

17 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn dat u zo tevreden bent met onze snelle service en het resultaat! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel!

FANTASTISCH

Geweldige service dankzij Stef en Quencel! Onwijs goed geholpen en goed geadviseerd!! Bedankt, volgende keer gaan wij dankzij deze heren WEER voor tapijtcentrum Nederland.

24 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Geweldig om te horen dat Stef en Quencel u zo goed hebben geholpen en geadviseerd. We geven uw complimenten met veel plezier aan hen door! Dat u dankzij hun inzet opnieuw voor Tapijtcentrum Nederland kiest, is een heel mooi compliment dat we kunnen krijgen. We kijken ernaar uit u de volgende keer weer te mogen verwelkomen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede levering.

Vriendelijk personeel.
Goede montage.

13 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor de 4-sterren review! Veel woonplezier met uw nieuwe bankstel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tevreden om de klant vriendelijkheid…

Tevreden om de klant vriendelijkheid service en het resultaat

29 september 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! We wensen u veel woonplezier met uw met tapijt beklede overloop en trap.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Order om zolder te voorzien van tapijt

Order om zolder te voorzien van tapijt. Stoffeerders uiten onwelvoeglijke taal voor aanvang werkzaamheden ivm onvlakke vloer. Vervolgens is het tapijt gortdroog en laat de bovenkant los van de jute onderlaag. Hierdoor plooien in het tapijt tijdens het leggen.

24 september 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat het zo is gelopen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Inmiddels heeft u nieuw tapijt uitgezocht, en komen we binnenkort langs om dit te leggen. Fijn dat we het zo kunnen oplossen.

Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken, zodat wij onze organisatie verder kunnen verbeteren.

Geweldig mooi tapijt

Geweldig mooi tapijt, zeer vakkundig gelegd en precies in de kleur die ik zocht. Ook niet onbelangrijk: een kleine wijziging was geen enkel probleem en alle gemaakte afspraken werden nagekomen. Top!

21 maj 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor de 5-sterren en dat je je ervaring met het leggen van tapijt op de trap en overloop met ons hebt gedeeld.

Top bedrijf

Top service en de monteurs werken super netjes erg blij met onze nieuwe bank

1 september 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn om te lezen dat onze service en de nette werkwijze van onze monteurs zo goed zijn bevallen. Veel woonplezier met uw nieuwe bank!

Goede adviezen

Goede adviezen, goede emailcommunicatie, net en deskundig personeel, zowel in winkel als op lokaties.

21 augusti 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Dank u wel voor uw 5-sterren review! Fijn dat de laminaatvloer naar wens is gelegd en u onze adviezen, communicatie en service waardeert. Veel woonplezier gewenst!

Goede betrouwbare zaak

Vriendelijk personeel in de winkel en de man die de raambekleding heeft gehangen werkte netjes en was aardig met de uitleg en de afwerking bij het betalen!! Prima 👍👍

19 augusti 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de vriendelijkheid van ons personeel en de nette installatie van uw duettes. We zijn blij met uw positieve feedback en de fijne afronding! We geven de complimenten door aan onze collega's.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Volgens afspraak op tijd geleverd.

Volgens afspraak op tijd geleverd.
Vriendelijke bezorgers
Zorgvuldig te werk gegaan

20 augusti 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor uw 5-sterren review! Veel plezier met uw nieuwe bankstel.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.