Banner for Tapijtcentrum Nederland - Best

TrustScore 4.5 av 5

Hoofdstraat 53, 5683 AC Best, Noord-Brabant, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alle afspraken zijn perfect nagekomen. vriendelijke en behulpzaam medewerkers. er was na een dag een reparatie nodig. dit werd ook perfect afgehandeld. ik vind het een fijn bedrijf.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In de showroom (Best) werden we heel vriendelijk geholpen. We gaven aan wat voor eetkamerstoelen we zochten. Die werden gewoon bij ons gebracht om te testen en kijken welke voldeed aan onze "zit-eis... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het vervolg : vandaag al terug voor een complete slaapkamer wat we al hadden gezien. Na wat passen en meten en dankzij het meedenken door Jort Kuijpers (vorige x ook zo fijn door hem geholpen) kunnen... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Verkoper neemt echt de tijd voor de klant denkt goed met U mee en adviseert netjes over de producten. Binnen een paar uurtjes alles uitgezocht van vitrage en overgordijnen, prachtige pvc vloe... Se mer

Företagsinformation

6. Fönsterbehandling

Om Tapijtcentrum Nederland - Best

Skrivet av företaget

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Kontaktuppgifter

• Hoofdstraat 53, 5683 AC, Best, Noord-Brabant, Nederländerna

• 0499-365663
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Best

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

469 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

950 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Zeer goed geholpen

Goede hulp bij aankoop vloer en ook goede hulp tijdens het gehele proces
En zeer goede vak man die de vloer gelegd heeft seppi hij heeft zeer secuur gewerkt en was zeer vriendelijk en geduldig

3 februari 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat zowel het advies bij de aankoop als de begeleiding tijdens het hele traject naar wens is verlopen. Het compliment aan Seppi geven we zeker aan hem door. Mooi om te horen dat zijn nauwkeurige werkwijze, vriendelijkheid en geduld zo zijn gewaardeerd!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Niet in verhouding

Redelijk goed geholpen met de aanschaf van tapijt. Niet bijzonder goed. Gewoon prima.

Telefonisch contact na verkoop was kortaf

Het leggen van tapijt was echt veel te duur in verhouding. zo'n beetje 2000 euro incl (600 euro) lijm. Niet gedaan dus. Zelf gelegd, voor het eerst, in 6-7 uurtjes zonder hulp en 100 euro lijm.. Dikke prima. Lijkt mij dat de professional dit toch sneller moet kunnen en dus niet zo'n belachelijk hoog bedrag hoeft te vragen.

Prijs tapijt dus prima, maar voor het leggen.. Niet in verhouding

19 januari 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor uw feedback over de aankoop van het tapijt. We vinden het spijtig te horen dat de telefonische communicatie en de prijs voor het leggen niet aan uw verwachtingen voldeden. We zullen uw opmerkingen over de legkosten intern bespreken. Fijn dat u het zelf naar tevredenheid heeft kunnen leggen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

alles goed afgeleverd rommel alles…

alles goed afgeleverd rommel alles netjes meegnomen

13 januari 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor uw positieve review, we wensen u veel woonplezier toe van uw eetkamertafel. Wie weet tot ziens!

Duidelijk

Duidelijk, vriendelijk, mooi assortiment

16 januari 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn dat ons duidelijke en vriendelijke aanbod in de smaak valt. Dank voor uw feedback!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het egaliseren van de vloer is net goed…

Het egaliseren van de vloer is net goed uitgevoerd, zitten hobbels in. Na egaliseren het gemeld is toch doorgegaan met leggen van PVC.
Na leggen kon de voordeur niet open hebben zelf een oplossing moeten zoeken

12 december 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het egaliseren van de vloer.

Zoals inmiddels met u is afgestemd, staat er een afspraak gepland om de vloer en de situatie ter plaatse te beoordelen en samen met u naar een passende oplossing te kijken.

Review best tapijt centrum

Goede afspraken
Netjes gewerkt
Per ongeluk wat krasje ad zijkant vd trap
met het aanstampen vd vloerbedekking. ...opgelost met een klein flesje lak/verf
Alleen jammer dat ik zelf de strip ad bovenkant van de trap eraf moest halen en de trap op moest schuren van tevoren.
Als ik deze info in de winkel had gekregen,had ik het niet gedaan.

15 januari 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn te horen dat de afspraken goed waren en er netjes is gewerkt. Het spijt ons van het krasje en dat u zelf de strip en het schuren moest doen. We zullen kijken hoe we de communicatie hierover kunnen verbeteren. Dank voor uw feedback.

Jammer

Zeer doed behandel top
Jammer dat we niet met mijn 2e besteld
Over eens konden komen

14 januari 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn om te horen dat de behandeling goed was! We vinden het spijtig dat we het niet eens konden worden over uw tweede bestelling. Dank voor uw feedback.

Perfecte uitvoering

Perfecte uitvoering, alles klopte, wel lange levertijd.

13 januari 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn dat alles naar wens was, Jan! We waarderen jouw feedback over de levertijd en zullen dit meenemen. Dank je wel!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De monteur was zeer vriendelijk

De monteur was zeer vriendelijk, gordijnen met rails zeer kundig gemonteerd
Geen troep o.i.d. gemaakt en plastic weer meegenomen

6 januari 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Mooi om te lezen dat onze monteur vriendelijk te werk is gegaan, de gordijnen vakkundig heeft gemonteerd en alles netjes heeft achtergelaten. We geven dit compliment graag aan hem door en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Alles volgens afspraak.

Alles volgens afspraak.

23 december 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn dat alles volgens afspraak en na wens is verlopen. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bijzonder prettig en goed geholpen in…

Bijzonder prettig en goed geholpen in de winkel.
Bij het inmeten bleek dat de door ons uitgekozen vloerbedekking niet kon op onze trap, terug naar de winkel en andere uitgezocht, weer fijn geholpen. Nog even een mooi vloerkleed besteld…
De trap is nu klaar en keurig netjes bekleed. Blij mee.

17 december 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Dank u wel voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat u in de winkel prettig bent geholpen en dat er goed is meegedacht toen bleek dat de gekozen vloerbedekking niet geschikt was voor de trap. Ook geweldig dat de trap inmiddels keurig is bekleed en u tevreden bent met het resultaat.
We wensen u veel plezier van zowel de trapbekleding als het nieuwe vloerkleed. Graag staan we in de toekomst opnieuw voor u klaar.

Gordijnen opening Liberty's Havana

Alles gedaan om op tijd open te kunnen met de nieuwe horecazaak en goede service en communicatie, ook met het hangen!

11 december 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Hartelijk dank voor deze mooie review. We hebben ons volledig ingezet om u te ondersteunen bij het tijdig openen van uw nieuwe horecazaak. Fijn om te lezen dat onze service en communicatie, ook tijdens het hangen, als goed zijn ervaren. Bedankt voor het vertrouwen en veel succes met de zaak.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Planning op hoofdkantoor kan beter

Medewerker winkel supervriendelijk en klantgericht: 5 sterren.
Medewerker voor het opmeten en beoordelen ondervloer, wilde of moest de opdracht duurder maken, ben ik niet in meegegaan: 1 ster
Jongens die vloer zijn komen egaliseren, hebben goed werk geleverd en meegedacht: 5 sterren.
Planning op hoofdkantoor ging echt helemaal mis: 2 sterren.
Leggen vinyl: 5 sterren.
Laatste restje vinyl leggen (dit omdat planning verkeerd was), medewerker krijgt 5 sterren.
Gehele plaatje: 5 sterren.
Gemiddelde van bovenstaand:
3,6 is afgerond 4 sterren 😀

28 november 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Dank u wel voor uw uitgebreide beoordeling. Het is mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over de vriendelijkheid in de winkel, het vakmanschap van de stoffeerders en het eindresultaat van de vloer. Ook waarderen we uw eerlijkheid over de verschillende stappen in het proces.
Fijn dat alles uiteindelijk netjes is afgerond en dat u de totale ervaring met 4 sterren beoordeelt. We wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer en helpen u graag weer bij een volgend project.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Onduidelijke facturatie

Wij zijn tevreden over het leggen van de vloer. De hele facturatie en alle afspraken eromheen (welke geld kosten en welke niet) zijn helaas niet heel duidelijk.

Alle medewerkers ter plaatse voor zowel leggen als inmeten waren echte vakmannen.

25 november 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn dat u tevreden bent over het leggen van de vloer en de vakmannen. We betreuren het dat de facturatie en afspraken daaromheen onduidelijk waren. Uw feedback nemen we mee om onze interne processen te verbeteren.

Goeie prijs kwaliteit

Goeie uitleg, netjes gewerkt en een goeie prijs.

25 november 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn dat onze uitleg helder was en het tapijt op de trap netjes is gelegd. Veel woonplezier gewenst!

Fijne goede service

Fijne goede service. Net en vriendelijk personeel.

18 november 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn dat onze service en personeel zo positief zijn ervaren. We wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe meubels.

goed advies over vloerbedekking

goed advies over vloerbedekking
netjes gelegd
mooie stofzuiger van Philips ontvangen

11 november 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn dat u tevreden bent met ons advies en het tapijt bij u in de slaapkamer. Veel woonplezier gewenst!

Goed advies gehad

Goed advies gehad . Afspraak is afspraak. Juiste timing . Vriendelijke mensen

31 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn dat u tevreden bent met ons advies, de correcte timing en onze vriendelijke mensen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.