Super nem process med at få booket installation af ladestander. Deres samarbejdspartner Grovel stod for selve installationen, og deres montør Kim lavede et rigtigt godt stykke arbejde. Gode løsni... Se mer
Det här tycker kunderna
God rådgivning ifm køb af lader. Nemme at få fat i ved spørgmål om opsætning/indstilling og hurtig service.
Det fungerer perfekt og servicen er i top med hurtig,venlig og løsningsorienteret respons, hvis der endelig er et problem. Vi har kun haft et og det blev løst indenfor 2 timer. Selv manuel indberetni... Se mer
Fik monteret den nye Easee lader. Virker super - lynhurtig forsendelse af ladebox og fint elektrikerarbejde. Nu er bruger sat op på takecharge side og vi glæder os til refusion. Spiller med vores tesl... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi tilbyder ladeløsninger og refusion af elafgift til opladning af elbiler og hybridbiler.
Kontaktuppgifter
Agern Alle 5A, 2970, Hørsholm, Danmark
- info@takecharge.dk
- takecharge.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fint udstyr
Fint udstyr, der virker, det kom hurtigt frem uden problemer. Er monteret og taget ibrug.
God dialog om løsningen
Alle aftaler overholdt. God dialog om løsningen, og meget tilfredsstillende resultat. Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til appen, der var lidt bøvlet, men fandt ud af det. Kan anbefales.
Vent med opfølgning til i har leveret
Får besked om at i ikke kan tilgå laderen, hvilket er forståeligt da i ikke har installeret den endnu. Sker først 16 september
Nemt og god service
Super Hurtige
Handlede en Lade box og GLS bilen var kørt . men på mystisk vis fik de redet den , så jeg fik pakken dagen efter , og god telefon suport
så 5 her fra
Rigtig godt koncept.
Min vej til TakeCHARGE konceptet startede med et attraktivt tilbud om installation af ladeboks og el-aftale ved Frederikshavn Forsyning.
Lige noget for mig - og via Forsyningen.dk kom jeg automatisk videre til TakeCHARGE’s hjemmeside. Det virkede troværdigt og jeg lavede en bestilling, der hurtigt blev ekspederet.
Det videre forløb går hurtigt og effektivt. Og er der spørgsmål eller brug for råd eller vejledning, får man det hurtigt og nemt ved direkte telefonisk kommunikation med TakeCHARGE. Der er god personlig hjælpsomhed fra firmaet.
Det her koncept med Easee ladeløsning og serviceaftale hos TakeCHARGE kan ANBEFALES.
Hurtig og problemløs levering
Super nemt 🤗
Super service, god vejledning omkring produktet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
God oplevelse herfra! Godt produkt, service & ydelse!
Fra bestillingen til levering og opsætning gik som smurt. Til min overraskelse kom vores ladestander kun 2 dage efter bestillingen og elektrikeren kom i kontakt med os. Jeg sendte nogle billeder og ønsker hvor tavlen og laderen skulle opsættes.
En uge efter kom elektrikeren fra Gorrissen EL og monterede det pænt og nydeligt som aftalt. Jeg opdagede efter endt installation at nogle af mine el udstyr i køkkenet pludseligt var i udu, men elektrikeren var allerede smuttet. Han gav mig anvisninger i røret uden held. Han tilbød dog min hjælp og valgte at køre hele vejen tilbage igen fra Hillerød. Jeg bor på Amager og det er en lang trafik tilbage i myldretiden. Det viste sig at én af sikringerne var ikke skruet helt ind. Alt det besvær for sådan én lille ting, og må man konstatere det er god service man ikke kan se bort fra. TakeCharge & Gorrissen EL kan varmt anbefales.
Det der står i deres standard…
Det der står i deres standard installation lever ikke op til irkeligheden medmindre du kan den i hovedet.
skrækkeligt samarbejdes firma gronell.
Det er simpelhen så grimt udført. Kommer ikke til at handle med takecharge eller gronell igen. De har ikke vejledt den beslutningstager der er på stedet om hvad der er med i standard installation de har bare taget den nemme grimme løsning.
Besvarelse. Som vi også har haft en dialog om burde det være den professionelle der burde have styr på hvad der indgår i installation. Ikke kunden.?
Og plus hvis installatøren, havde stukket op på loftet kunne han se at det opfylder de krav der bliver stillet for at føre kablet op på loftet. Efter menning er dette for sløvt og dårligt. Men selvfølgelig kun min mening.

Svar från TakeCHARGE
Went to 5 charging stations in the…
Went to 5 charging stations in the Miami area and all were full or did not have the correct hose adaptor. I Was stranded and found Take Charge Mobile and they saved the day. From Tony to Sergio the young man that came to help to the owner Stu— it was an amazing experience!!! I went from hopeless to laughing and trusting that I will get home!! Take Charge Mobile is the best 5 stars plus plus!!!
Meget hjælpsomme
Ladeboksen kom meget hurtigt.
Lidt sløj start ang
Lidt sløj start ang. min tilmelding
Men kanon service ved min telefonisk henvendelse
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.