Tidligere anmeldelse nedenfor. De tog opgaven virkelig seriøs, og kontaktede mig på en lørdag. De gjorde hvad de kunne for at løse problemet, men det var ude af deres hænder. Fejlen lagde ikke hos G... Se mer
Det här tycker kunderna
En god oplevelse, alt klappede. Det var let at bestille tid online. Medarbejderen kom til tiden og gav besked i forvejen om, at han var på vej. Høflig og kompetent udført arbejde.
Installation af ladestander til vores elbil. Første møde med Gronell var online med video så de kunne se eltavlen samt mulighed for kabelføring. Vi aftalte tidspunkt for installationsarbejdet. Fahe... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
GRONELL beskæftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at løse de fleste opgaver – med personligt engagement. Vi lægger stor vægt på faglig høj standard – både hos vores håndværkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgår løbende struktureret videreuddannelse på alle niveauer.
Kontaktuppgifter
Industrivænget 19, 3400, Hillerød, Danmark
- info@gronell.dk
- gronell.dk
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
En meget venlig og meget kompetent…
En meget venlig og meget kompetent montør, Hassan Akhtar - der udførte arbejdet som aftalt.
Det gik nemt og de var flinke og…
Det gik nemt og de var flinke og fortalt hvordan det virker
Så en god oplevelse
En god oplevelse
En god oplevelse, alt klappede.
Jeg kunne hurtigt få en tid til…
Jeg kunne hurtigt få en tid til installering af min ladestander, elektrikeren mødte op til aftalt tid og alt i alt en god kommunikation og hurtig professionelt arbejde udført det er godkendt 👌
Knald god service.
Tidligere anmeldelse nedenfor.
De tog opgaven virkelig seriøs, og kontaktede mig på en lørdag. De gjorde hvad de kunne for at løse problemet, men det var ude af deres hænder. Fejlen lagde ikke hos Gronell.
De dukkede op for sent en fredag eftermiddag, og sikrede ikke at det virkede inden de kørte igen. Så kan ikke bruge ladeboks hele weekenden.
Udemærket service og god til at…
Udemærket service og god til at samarbejde omkring hvor vi ønskede vores ladestander opsat .
Ladeboks
Fik i dag installeret ladeboks af Gronell. Faheem udførte jobbet med stor perfektion, gav gode råd og var smilende og nem at arbejde sammen med. Alt fungerer som det skal og installationen er lavet præcis som vi ønsker. Stor anbefaling af Faheem og Gronell.
De trak ledledninger gennem besværlige…
De trak ledledninger gennem besværlige skinke hele vejen gennem mit hus, så jeg undgik synlige ledninger på facade.
Forvent ikke hjælp, hvis du får brug for det
Købte en komplet ladeløsning hos Looad (køb af ladeboks og installation) og Gronell kom ud for at udføre installationen.
Installationen endte med at de totalskadede vores varmepumpe, kogeplade og ovn og vi derfor står med et ubrugeligt sommerhus. De skulle sætte ladeboksen op lige inden påskeferien, så alle vores ferieplaner blev ødelagt.
Hverken Looad eller Gronell tager ansvar, hjælper ikke og yder ingen kompensation, selvom vi nu har brugt utallige timer på at få erstatning.

Svar från Gronell ApS
Ladestander
Gronell var tilknyttet installationen af vores ladestander gennem Looad. Informationen omkring installationen har været ganske fyldestgørende, og selve installationen af boksen er udført til UG. Faktisk bedre end forventet, hvis jeg skal være helt ærlig.
De får mine varmeste anbefalinger, og jeg vil helt sikkert kigge i deres retning igen, hvis behovet opstår.
En god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Gronell. En rigtig sød og god elektriker kom og installerede en lade boks til elbil - og der var 10m elkabel med i installationen.

Svar från Gronell ApS
Er tilfreds.
Er tilfreds.
Der var lidt udfordringer med at få lader og bil til at samarbejde, men installatøren var tålmodig og gav ikke op.
Min oplevelse med Gronell har været god på alle måder.
Jeg havde besøg af Faheem til at sætte en ladestation op. Han var meget grundig og et behageligt menneske at tale med, så det var en rigtig god oplevelse.
Kontakten med kontoret var god og de var hjælpsomme med at løse problemet omkring min booking.
Trods sygdom i firmaet kom Faheem frem…
Trods sygdom i firmaet kom Faheem frem i godt humør og installerede ladeboks. Det udførte arbejde er virkelig flot lavet, der er gået op i detaljerne så det ser rigtigt pæn ud - meget tilfreds med det hele 😊
Great experience!
Gronnell helped with installation of charging box at my home. The booking questionnaire was elaborate with lots of supplementary information that made it super easy to fill-in with the appropriate choices.
Faheem Hatami was the assigned electrician to my case. He arrived right on time, explained the installation process in detail and then carried out the installation swiftly and efficiently - extremely satisfied with his professionalism.
Overall, a seamless experience!
Installatør Jannik super hurtig til at…
Installatør Jannik installeret el lader super hurtigt og ingen problemer.
Veludført arbejde
Veludført arbejde, helt som jeg forestillede mig det skulle se ud. Montøren var meget kompetent og imødekommende og alt var fuldt tilfredsstillende.
God service hele vejen igennem
Ladestander installation
Havde booket ladestander via evdk og Gronell stod for installationen.
Meget behagelig installatør kom som aftalt og alt arbejde udført som forventet.
Meget fin oplevelse- med Nicolaj til at…
Meget fin oplevelse- med Nicolaj til at hjælpe - Tak 🙏
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.