Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tidligere anmeldelse nedenfor. De tog opgaven virkelig seriøs, og kontaktede mig på en lørdag. De gjorde hvad de kunne for at løse problemet, men det var ude af deres hænder. Fejlen lagde ikke hos G... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik i dag installeret ladeboks af Gronell. Faheem udførte jobbet med stor perfektion, gav gode råd og var smilende og nem at arbejde sammen med. Alt fungerer som det skal og installationen er lavet pr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En god oplevelse, alt klappede. Det var let at bestille tid online. Medarbejderen kom til tiden og gav besked i forvejen om, at han var på vej. Høflig og kompetent udført arbejde.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Installation af ladestander til vores elbil. Første møde med Gronell var online med video så de kunne se eltavlen samt mulighed for kabelføring. Vi aftalte tidspunkt for installationsarbejdet. Fahe... Se mer

Företagsinformation

1. Elektriker

Skrivet av företaget

GRONELL beskæftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at løse de fleste opgaver – med personligt engagement. Vi lægger stor vægt på faglig høj standard – både hos vores håndværkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgår løbende struktureret ­videre­uddannelse på alle niveauer.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

yderst tilfredsstillende arbejde af Faheem.

Hurtig aftale om opsættelse.
Dygtig og meget serviceminded elektriker, der var god til at forklare hvorledes arbejdet kunne udføres.
Super flot arbejde og meget tydelig om hvad der var inkluderet og hvad der kostede ekstra.
Faheem der satte ladeboksen op, kan vi kun give vores allerbedste anbefalinger.

20 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service og hjertevarme i topklasse

Helt igennem fantastisk hjælp fra både den unge mand som var her fysisk, og Henrik i telefonen, I er vitterlig de rareste mennesker at gribe mig/os i en ellers virkelig træls situation. Varmen og hjælpsomheden går ikke ubemærket hen, tak.

24 februari 2026

Præcist og venligt udført

Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. Jeg har være lidt bekymret omkring løsningen af omsætningen af ladeboksen, da jeg bor i en fredet hus. Det blev løst upåklageligt af Faheem hurtigt og præcist og en meget venlig oplevelse

19 februari 2026

Seif og Adam fra Gronell

Jeg har lige haft Seif og Adam fra Gronell ude for at sætte ladeboksen fra Looad op. Søde og rare, hurtige og rigtigt dygtige. De satte oven i købet en lampe op udenfor - der, hvor kablet kom ud, hvilket de ikke havde behøvet. Og så spurgte de efter en støvsuger, så de kunne rydde op efter sig selv. Her er der (undskyld at jeg påpeger det) mange håndværkere, der godt kan tage noter. Godt arbejde. Dejlige mennesker! What's not to like! :-) <3

12 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig flink og imødekommende…

Rigtig flink og imødekommende elektriker som kom og monteret ladestander. Virkelig hjælpsom hele vejen igennem.
Sidste stjerner får i ikke udelukkende pga at jeg havde en på adressen som nok skulle gå på loftet og klare denne del, hvilket også var skrevet til jer fra energi Fyn. Men alligevel gik han på loftet og dette måtte jeg jo så betale for.
Efterfølgende har Gronell kontaktet mig ved ovenstående anmeldelse og jeg har fået refunderet mine penge. For som de selv sagde så er en aftale en aftale og jeg skulle selvfølgelig ikke betale ekstra for det.

9 februari 2026

Meget tilfreds

Vi havde besøg af Jannik, som skulle sætte vores nye ladeboks op.
Det var et rigtigt godt besøg og det blev udført helt efter ønsket.
Kundeservicen var både imødekommende og professionel.
Så vi er meget tilfredse med resultatet og forløbet.

11 februari 2026

El installation af Gronell

Havde besøg af Patrick Tuft fra Gronell til at lave strøm til ladeboks.
Super flink installatør der også kom med en løsning jeg ikke lige selv havde tænkt på, samt at det arbejde der blev udført er super flot!

4 februari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.