reshoppit.dk Svendborg Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Reshoppit i Svendborg. Jeg afleverede mit tøj, og hele processen har været utrolig nem og overskuelig. Personalet er søde, hjælpsomme og professionelle, o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som altid en god oplevelse hos Reshoppit i Svendborg. Butikken er pæn og overskuelig, og personalet er altid søde, hjælpsomme og imødekommende. Jeg kan godt lide, at mine ting får en ny chance i stede... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service. Nemt at komme i gang. Hjælp til opstart. Venligt og imødekommende personale. Mange måder at sælge på - både fysisk butik og online.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Reshoppet Svendborg har været en mega god oplevelse og har fungeret rigtig godt! God hjælp af de ansatte og det har været nemt, hvilket har været en vigtigt ting for mig. Så alt i alt en kæmpe anbefal... Se mer

Företagsinformation

1. Secondhandbutik
  2. Second hand-butik
  3. Butik med begagnade kläder

Skrivet av företaget

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Svendborg er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

210 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har givet reshoppit 5 stjerne fordi jeg…

Har givet reshoppit 5 stjerne fordi jeg aldrig har gået ind i butikken uden at komme ud med noget. Syntes det er et genialt koncept, især for en som mig som ikke orker at sælge tøj på nettet.
Syntes der altid er styr på tingene og personalet er altid venlige.

28 december 2025

Hej Laura,

Jeg er glad for at høre, at du har fundet en masse gode ting i butikken! ♻️
Tak for de søde ord om personalet 💚

Overskuelighed

Altid hjælpsomt og smilende personale. Nemt og overskueligt koncept. Altid venlig respons, hvis der er fejl/mangler på standen
Vil til en hver tid vælge Reshoppit 👌

14 december 2025

Hej Tine

Tak for din anmeldelse, og tak for de søde ord om personalet i Svendborg 💚
Vi er glade for, at du synes det er simpelt at have en stand i Reshoppit - det er netop det vi ønsker for vores standlejere.

Fedt concept

14 december 2025

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du synes godt om vores koncept 💚♻️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har haft stand hos Reshoppit Svendborg…

Har haft stand hos Reshoppit Svendborg flere gange. Det er en rigtig god måde at få ryddet lidt op i tøjskabet og samtidig tjene lidt penge.

12 december 2025

Hej Christina

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft succes med at sælge ud af dit brugte guld ♻️

Perfekt

Fantastisk personale og rigtig gode til at hjælpe

5 december 2025

Hej Winnie

Tak for din anmeldelse, og tak for de søde ord om personalet i Svendborg 💚
Vi forsøger altid at levere en så god service, som overhoved muligt, så det er skønt, når det bemærkes ♻️☺️

DEJLIGT STED

Altid imødekommende og venligt personale. Dejligt sted at komme😃

5 december 2025

Hej Jette

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med Reshoppit Svendborg. Tak for de søde ord 💚

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega søde og imødekommende piger

Mega søde og imødekommende piger. Pænt og rent…

4 december 2025

Hej Mia

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med serviceniveauet i Svendborg - vi forsøger altid at yde en så god service, som overhoved muligt 💚

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Nemt at sætte standen op

Nemt at sætte standen op. Desværre har jeg ikke solgt så meget som ønsket.

26 november 2025

Hej Jesper

Vi er glade for at høre, at opstarten var nem, men ærgerlig over, at salget ikke levede helt op til dine forventninger. Du er altid velkommen til at spørge personalet om tips til at optimere standen - vi hjælper altid gerne ♻️☺️

Fuld tilfredshed

Som førstegangsbruger har det været en super god oplevelse at have en stand i Reshoppit, Svendborg.
Fik grundig vejledning ved opstart, og er kun blevet mødt af et venligt og hjælpsomt personale, når jeg har haft spørgsmål eller brug for hjælp/vejledning undervejs.
Butikken har et stort og varieret udvalg, og mit salg er gået ok, så det er bestemt et sted, jeg vil benytte mig af igen.
De får min bedste anbefaling.

25 november 2025

Hej Jette

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du som første-gangs-bruger har haft en dejlig oplevelse, og at både vejledning og personalet har levet op til dine forventninger ☺️

Det er fedt, at salget er gået godt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for skønne køb og gode salg

Reshoppit er anbefalelsesværdig. Det er en inspirerende butik, hvor du kan finde lækre ting, som er bæredygtige. God service.

21 november 2025

Hej Nanna

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du synes om vores butik. Vi elsker at kunne skabe et rart miljø for vores kunder 💚

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er vild med Reshoppit i Svendborg…

Jeg er vild med Reshoppit i Svendborg fordi der altid er søde folk som arbejder her og altid er klar på at hjælpe og hilse. Der er også et godt flow af folk som gør at man får solgt sine ting. Kan klart anbefale det!

Hej Louise

Hvor er det dejligt, at du fremhæver vores medarbejdere - det er vi virkelig glade for! Hvor er det dejligt, at du har oplevet et godt salg 😍♻️

Jeg ønsker dig en god dag

Min go to genbrugsbutik

For det første, så har jeg solgt rigtig godt!
Det er helt klart min go to genbrugsbutik, og det er det af flere årsager.
Der er rent, pænt og lyst.
Tøjet har en høj standard og du kan finde mange gode luksusfund.
Personalet er meget hjælpsomme og alt det tekniske omkring booking, indtaste varer og følge sin omsætning, er super nemt.
Kæmpe anbefaling🌟

Hej Consumer

Jeg er glad for at høre, at du har godt gavn af butikken! 😍

Vi ser frem til at hilse på dig igen i fremtiden.

Super nemt

Super nemt, god service, let og tilgængeligt.
Kan klart anbefales.

Hej Lotte

Tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at du er tilfreds med vores butik ♻️

superfint koncept

superfint koncept

Hej Amos Bendix

Tak for at have taget dig tid til at lave en anmeldelse, det er vi glade for ☺️

Fantastisk sted

Fantastisk sted: Rent, ordnet forhold og hjælpsomt personale.

Hej Lene

Vi arbejder løbende på at holde butikken pæn, hyggelig og imødekommende, så det er dejligt at høre, at du bemærker dette 😍♻️

Sofie// reshoppit

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fin og indbydende butik med god…

Fin og indbydende butik med god stemning. Overskuelig indretning og god vejledning for standlejere.

19 november 2025

Hej Berit

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med medarbejdernes vejledning. Vi forsøger altid at yde så god og grundig en service som muligt ☺️♻️

Hyggelig butik

Hyggelig butik

18 november 2025

Hej Winnie

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for ♻️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god måde hvorpå tøjet kan komme…

Rigtig god måde hvorpå tøjet kan komme videre til andre….dejlig butik og hjælpsomme ekspedienter.

17 november 2025

Hej Pia

Vi er glad for at høre, at du synes om processen i at sælge ud. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores serviceniveau - det betyder meget 💚

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God hjælp i butikken og fint salg :-)

17 november 2025

Hej Kathrine

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og er glade for, at du har haft et fint salg ♻️

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elsker at konceptet de har ❤️både i…

Elsker at konceptet de har ❤️både i forhold til at købe genbrug samt salg af tøj
Lille hyggelig butik

15 november 2025

Hej Cecilie

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi ser frem til at hilse på dig i fremtiden 💚

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.