Företaget har svarat
En så fin butik, kunderne i focus og behjælpelig med alt. Stor ros, fik kvit og frit en låne sofa da vores var forsinket. Betaling når møblet leveres hvad der også er unikt Kan kun anbefale en tur t... Se mer
Företaget har svarat
Rigtig fin og pålidelig handel Møbelringen har været hurtige til at svare og melde tilbage, da der til at starte med var forlænget leveringstid. Men alligevel blev min stol leveret før forventet og e... Se mer
Företaget har svarat
Kig ind i vores 1200m2 butik, hvor du både finder nye og brugte velholdte kvalitetsmøbler. Vi køber restpartier direkte fra producenterne – du sparer helt op til 70%. Betal over 10 eller 20 måneder – helt uden renter..... og du kan klare det hele hjemmefra. Følg vejledningen på vores hjemmeside www.møbelringen.dk Vi leverer i hele Danmark - på nær ikke brofaste øer. Husk at vi altid er friske på en byttehandel – vi tager dine gamle møbler i bytte og modregner dem i prisen. Nemmere, hurtigere og billigere får du ikke ny stue. Åbningstider: Torsdag og fredag kl. 10.00-18.00 Lørdag og søndag kl. 10.00-15.00 Møbelringen * Hovedgaden 2 * 4261 Dalmose Følg os på Facebook ''Møbelringen''.
Hovedgaden 2, 4261, Dalmose, Danmark
Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Har hos Møbelringen i Dalmose købt en Hjort Knudsen hjørnesofa, fantastisk betjening, super information omkring muligheder, stof, læder, højre, venstre vendt og den blev leveret til tiden, så de bedste anbefalinger herfra.
Michael
Fantastisk service! De var foran på leveringen, så fragtmanden ringede og spurgte om vi var hjemme, men da vi ikke var ville han gøre alt for at sætte sofaen et sted den ikke kunne ses fra vejen. Dertil billede af placering, som var i vores garage, så ville ønske jeg kunne give mere end 5 stjerner! Hurtig levering og ingen tvivl undervejs 🙏🏼

Svar från Møbelringen
Kan kun anbefale en tur til Møbelringen i Dalmose. Oven i hatten fik vi chokolade som tak for handlen. TAK 🙏

Svar från Møbelringen
If I can give minus - 100 ⭐️ I will do it!
Never ever buy in this company again!
If you want to experience the worst of waiting delivery time and customer service then ignore this message!
Goodluck!!!

Svar från Møbelringen
Mega lækre møbler! Jeg har både købt lænestol, sofa og puf, og service er absolut i top! Super flinke i butikken og super flinke til levering. Kan klart anbefales.

Svar från Møbelringen
Virkelig rar og god service i forretningen, samt god vejledning. Og da de kom med møblerne var det rare flyttefolk. Og hjælpsomme.

Svar från Møbelringen
Jeg ville virkelig gerne kunne give langt mere end 5 stjerner, vanvittigt fantastisk kundeservice!! Leveringstid helt i top, får en SMS, omkring Leverings tidspunktet mon passer ind i MIT, deres egen fragtmand, helt fantastisk serviceminded forklare omkring samling af sofaen - jeg er ovenud tilfreds!! 😊

Svar från Møbelringen
Vi har haft den bedste service med stort overskud i butikken og derefter hjælp til levering og få vores møbel leveret helt ind i stuen, med flinke og smilende medarebjder der kunne svare på alt hvad vi havde behov for.

Svar från Møbelringen
Super oplevelse og mine ting kom som aftalt

Super god kundeservice.
Info om leveringstid på sms personligt
Fleksibel levering

Svar från Møbelringen
Virkelig god kommunikation fra jeg lagde ordren til varen blev leveret. Fin pris og leveringstid. Varmeste anbefalinger herfra!

Svar från Møbelringen
Flinke mennesker i Dalmose.
Frs kontakt og bestilling til levering godt en uge, og det var en levering i Århus.
Bedst på pris og leveringes aftalen holdt som aftalt.
Møbel i fin kvalitet og der var først betaling ved levering.
100 % positivt herfra. 🙂

Svar från Møbelringen
Fantastisk service og søde og flinke sælgere
Punktlig levering af hjælpsom chauffør

Svar från Møbelringen
Vi fik god og hjælpsom vejledning i butikken og vi tog endda det tilbud vi havde fået med på sofa, 10 stole og spisebord til en anden butik som forhandlede samme møbler og de kunne ikke engang matche prisen. Så vi var ret sikre på at vi havde fået en rigtig god pris og det er jo altid skønt.
Levering på bordet blev forlænget lidt, men det var leverandøren der var kommet bagud og ikke en fejl fra møbelringen.
Rigtig god oplevelse og næste gang vi skal handle møbler besøger vi møbelringen som det første.

Svar från Møbelringen
Super god service, venlig og imødekommende fragtmand, kan kun give min bedste anbefalinger.

Svar från Møbelringen
Bedre service skal man lede længe efter:
Hurtig svar på Messenger.
God rådgivning og vejledning
Levering søndag.
Meget flink chauffør.
Betaling ved levering.
Jeg kan kun anbefale Møbelringen med 15 ud af 10 stjerner.

Svar från Møbelringen
Vanvittig god hjælp og vejledning da vi skulle vælge ny sofa. Service i top og godt humør.

Svar från Møbelringen
Flinke og serviceminded folk i butikken. Leveringstiden var helt som de havde sagt - og levering af møbler gik fint og helt til tiden. Her var det også en venlig medarbejder der hjalp med med at bære ind/ud.
Vil klart anbefale denne butik til andre.

Svar från Møbelringen
Levering i løbet af 8 dage og til tiden. Et par flinke fyre klarede indbæring og samlede. Absolut intet at klage iver

Svar från Møbelringen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.