Sushi Factory Omdömen 84

2,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas på. De prøver bevidst at skjule, at de ikke har styr på deres allergener. Jeg har cøliaki og tåler ikke gluten. Der sad rester af wasabi på bakkerne, som de havde gemt under ingefæren og der var g... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Har her til aften modtaget mad fra dem i Gentofte. Maden blev levet 15 minutter for sent i forhold til aftalt tid. Sushien var varm. Både det varme og kolde mad blev leveret samme pose og er ikke bl... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Sushi Factory Amager. Vi mødte desværre en restaurant, hvor der var beskidt på gulvet, bordbenene og stolesæderne. Toilet området, var der meget beskidt på væggene i rummet ved håndvasken. Sushi sty... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Besøg på Sushi Factory Amager: Jeg bruger af og til sushi factory som take away hverdagssushi, som jeg egentlig synes er ok. Deres “dine in” restaurantoplevelse derimod er altid lidt til den skuffen... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skaller i maden og dårlig service

Vi bestilte maden leveret hjem til, men de kom 25 min. senere end "lovet". Dernæst fandt vi skaller fra den indbagte reje i Tun Dragon og nogle af rullerne klistrede fuldstændigt sammen, så de skilte ad og kunne ikke spises med pinde. Min mand mistede fuldstændig appetitten efter at have tygget i først en skal og dælme også i den næste. Det er bare for ringe. Jeg ringede til stedet for at klage over maden, men personalet talte så dårligt dansk og engelsk, at jeg endte med at lægge røret på. Dér spiser vi aldrig igen.

8 januari 2016
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste sushi i København

Vi har fået rigtig meget sushi gennem årene, og prøvede idag take-away sushi fra Sushi Factory. Det var virkelig en super lækker gastronomisk fornøjelse, og den absolut bedste sushi vi nogensinde har fået. Vi kan på der varmeste anbefale deres sushi, og som en ekstra bonus er personalet super søde, venlige og serviceorienterede.
Eneste forslag til forbedring er en opgradering af hjemmesiden, der har visse mangler primært omkring menukortet (rent grafisk).

3 november 2015
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.