Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er det bedste jeg har gjort at købe deres produkter til min lille hund. Probiotics mælkesyrebakterier, hun har aldrig tynd mave, joint and Mobility for at vedligeholde muskler og led, og til sidst... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik gebruik al een hele tijd suppdog dental formula. Heel tevreden over het product. Mijn 12-jarige hond heeft nog steeds een goed gebit. Er kan wel aanslag op komen, maar die is zo zacht dat het simpe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na net 2 pups te hebben geadopteerd bleken ze geen prettige ontlasting te hebben. Via de social media kwamen we terecht bij suppdog. Waren eerst heel sceptisch, Vreemd genoeg al na 2 maanden... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij gebruikten voor onze oudste beagle probiotica van Suppdog voor haar rammelende darmen. Hielp prima. Helaas gaat zij vandaag over de regenboogbrug (17 jaar). Inmiddels gebruiken we nu probiotica v... Se mer

Företagsinformation

1. Djurskyddsförening
  2. Djurskyddsorganisation
  3. Foderbutik

Om Suppdog

Skrivet av företaget

More Info Hondensupplementen, opnieuw uitgevonden. Suppdog bespaart baasjes & honden het leed van onnodige pijn, gecombineerd met enkel de beste formules die elke hond accepteert.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professionele gemeenschap van dierenliefhebbers. We gebruiken wetenschappelijk onderzoek als leidraad voor onze ontwikkeling en bieden alles van vitaminesupplementen en verzorgingsproducten tot algemeen deskundig advies - allemaal gericht op het maximaliseren van de gezondheid en het welzijn van elk huisdier.

Onze missie

Met Suppdog willen wij de tijd die we met onze geliefde harige vrienden hebben zo gezond en gelukkig mogelijk maken. Wij willen baasjes voorzien van hoogwaardige, smakelijke hondensupplementen die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van hun trouwe metgezellen te verbeteren. Geen compromissen meer. Alleen de allerbeste zorg voor onze vrolijke harige familieleden.

Sluit aan bij de roedel!

More Info

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Prima levering

Produkt precies geleverd zoals afgesproken in het abonnement.

24 april 2025

Hi Jos,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en dat u de tijd heeft genomen om deze recensie achter te laten! We zijn erg blij om te horen dat alles zoals verwacht is geleverd met je abonnement.

Het betekent veel voor ons dat je tevreden bent - we streven er altijd naar om alles gemakkelijk en betrouwbaar te maken voor jou en je harige vriend.

Als je ooit vragen hebt of iets nodig hebt, zijn we er altijd om je te helpen.

Snelle service

Snelle service, wanneer je een vraag hebt, krijg je snel antwoord.
1 x mijn bestelling niet gehad.
Mail gestuurd en en heel snel kreeg ik als nog mijn bestelling!

Hi Hilde,

Bedankt voor uw goede beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen! We vinden het belangrijk dat je snel geholpen wordt, dus het is fijn om te horen dat je onze service snel en behulpzaam vond.

Het spijt ons dat u uw bestelling een keer niet hebt ontvangen, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je begrip en vertrouwen in ons.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, weet dan dat je altijd contact met ons kunt opnemen. We zijn er altijd voor jou en je harige vriend.❤️

Resultaat valt tegen

Ondanks gebruik sinds pup, bouwt tandsteen zich gewoon op. Terwijl ik hier naast nog watertoevoeging en kauwstaven geef die ook zouden moeten helpen tegen tandsteen.
Ik heb daarom mijn abonnement beëindigd.

23 april 2025

Hi Jacob,

Bedankt voor het delen van je ervaring en voor het uitproberen van Suppdog. Het spijt ons te horen dat je hond niet de verwachte resultaten heeft behaald, ondanks het gebruik van onze supplementen samen met watertoevoeging en kauwstaven. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en waarderen je geduld.

Onze producten bevatten de krachtigste natuurlijke ingrediënten, maar we realiseren ons dat ze niet altijd bij elke hond het gewenste effect hebben. Als je geen verbetering hebt gezien na het gebruik van Suppdog, kan het inderdaad nuttig zijn om met je dierenarts te overleggen om eventuele dieperliggende oorzaken uit te sluiten.

We hopen dat je snel de juiste oplossing vindt voor jouw hond en staan altijd open voor verdere vragen of ondersteuning. Bedankt voor je feedback, en we wensen je en je hond het allerbeste!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

alles ok maar voor deze keer maar de helft ontvangen en toch voor twee betaald

geheel tevreden maar deze morgen maar de helft ontvangen kan dat

21 april 2025

Hi Gino,

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback! We zijn blij om te horen dat je over het algemeen tevreden bent over onze producten. Het spijt ons echter dat je deze keer maar de helft van je bestelling hebt ontvangen, vooral nadat je het volledige bedrag hebt betaald. We hebben u een e-mail gestuurd en willen u graag helpen dit probleem op te lossen.

Bedankt voor je geduld en we kijken ernaar uit om dit snel voor je op te lossen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bestellingen zijn steeds in orde en…

De bestellingen zijn steeds in orde en op tijd geleverd. Ook als er iets fout loopt bij de levering staan ze steeds paraat om zo vlug mogelijk te helpen, blij dat het echte mensen zijn en geen computer waar je terecht kan. En ons Loena is echt geholpen met de producten, een blije hond is een blij baasje.

28 april 2025

Hi Ann,

Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn blij om te horen dat de bestellingen op tijd en in goede staat zijn gekomen en dat ons team je heeft kunnen helpen wanneer dat nodig was. Het is geweldig om te weten dat Loena zich beter voelt en dat onze producten een positieve impact hebben gehad. We waarderen je vriendelijke woorden over onze klantenservice - het betekent veel voor ons dat je de persoonlijke benadering die we nastreven waardeert.

Als je in de toekomst ooit hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om je te helpen. We wensen jou en Loena nog veel gelukkige momenten toe!

één verbeterpuntje

Op zich ben ik heel tevreden met de producten van suppdog, daar ligt het niet aan, ik blijf producten dus gewoon bestellen. Er is één verbeterpuntje en dat is de bezorging. 1 keer helemaal de bestelling niet gehad en deze keer staat er een heel ander adres bij mij naam, het adres staat wel goed in mijn account. Dus ook mijn bestelling niet gehad. Hoe ze aan dit adres komen? Moet wel zeggen dat het steeds goed opgelost wordt door suppdog. Maar het kost mij extra werk en Nero zit een paar dagen zonder zijn product. Ik hoop dat suppdog wat met de feedback doet want dan krijgen ze zo een ster of twee erbij, want nogmaals aan de producten ligt het niet.

23 april 2025

Hi Monique,

Hartelijk dank voor uw attente feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten - dat betekent veel voor ons. 🙏

Het spijt ons te horen over de leveringsproblemen die u hebt ondervonden. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden en we waarderen het dat je dit onder onze aandacht brengt. We zullen de situatie bekijken om te voorkomen dat dit in de toekomst nog eens gebeurt.

Aarzel in de tussentijd niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt met je bestelling. We zijn er om je te helpen! 🐾

Nogmaals bedankt voor je steun en we kijken ernaar uit om jou en Nero van dienst te blijven!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Probiotica werkt prima voor onze hond

Probiotica werkt prima voor onze hond. Zijn ontlasting is veel beter en het overgeven een heel stuk minder. Goed product. Wij gaan er zeker verder mee.

Hi Paul,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw geweldige feedback te delen! We zijn zo blij om te horen dat de Probiotics+ goed heeft gewerkt voor je hond en dat je verbeteringen hebt gezien in zowel zijn ontlasting als braken. 🙌

Het is geweldig om te weten dat u doorgaat met het product - we zijn verheugd om deel uit te maken van de wellnessreis van uw hond! Als je ooit iets nodig hebt, of het nu voor advies of hulp is, voel je vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om u te helpen. 🐾

Nogmaals bedankt dat u voor ons hebt gekozen en we kijken ernaar uit om u en uw hond in de toekomst te blijven ondersteunen!

Hoopvol

Mijn kater James van nu 15jr ging in Coronatijd niesen en hoesten. Antibiotica en andere middelen hielpen niet.
Nu zie ik al verbetering bij James en hij is ook wat activer.
Nu ben ik al meer tevreden over het resultaat.

16 april 2025

Hi GM! Wat geweldig om te horen dat James al verbetering laat zien! 🐾
We zijn blij dat hij zich wat actiever voelt en hopen dat hij zich elke dag nog beter gaat voelen.

Dankjewel voor je vertrouwen in onze producten en voor het delen van je ervaring! Geef James maar een dikke knuffel van ons. 💛

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De bestelling van probiotica en…

De bestelling van probiotica en gebidssnoepjes voor mijn kat was snel geleverd. Wel erg jammer dat er dan hondensnoepjes als cadeautje bij doen. Hierin kan je niet kiezen helaas. Ook 3 snoepjes per dag vind ik erg veel als er maar 90 inzitten. Dan is 40 euro voor 1 maand wel duur.

15 april 2025

Hi A.,

Bedankt voor uw feedback! 😊

We begrijpen je frustratie over het ontvangen van hondensnoepjes als cadeau volledig. Hoewel we deze verrassingen op dit moment niet altijd kunnen aanpassen, waarderen we je mening en zullen we deze zeker in gedachten houden voor de toekomst!

Wat betreft de snoepjes, we begrijpen dat 3 per dag als veel kan aanvoelen. De prijs weerspiegelt de kwaliteit en samenstelling van de producten, die zijn ontworpen om effectieve gezondheidsvoordelen te bieden. We hopen dat dit de waarde helpt verklaren!

Als je nog vragen of suggesties hebt, neem dan gerust contact met ons op - we helpen je graag verder. Nogmaals bedankt voor je steun! 🙌

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer snelle en efficiënte reactie.

Zeer snelle en efficiënte reactie.
Zeer tevreden

Hi Sophie! Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😊
We doen ons best om altijd snel en duidelijk te helpen, dus super fijn dat je dat zo hebt ervaren. Geef je hondje een knuffel van ons! 🐾💛

Flexibiliteit is fijn!

Jullie hebben een heel goed gepersonaliseerde aanpak.

Hi Marian,

Bedankt voor je mooie woorden en fijne review! 🌟
Wat fijn om te horen dat je onze flexibiliteit waardeert en blij bent met onze gepersonaliseerde aanpak – dat is precies waar we het voor doen. We willen dat elke klant zich gehoord en geholpen voelt, dus jouw feedback betekent veel voor ons.

Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, weet dan dat je altijd welkom bent om contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar!

Super

Mijn honden vinden het allemaal lekker en zien er nog gezonder uit dan voorheen.

Hi M.P.,

Bedankt voor je geweldige review! 😊 Het doet ons zo goed om te horen dat je honden niet alleen van de Probiotics+ Zonder Vlees genieten, maar dat ze er ook nog gezonder uitzien. Dat is precies wat we willen bereiken!

We zijn blij dat we je en je honden kunnen ondersteunen en staan altijd klaar voor je als je vragen hebt of ergens mee geholpen wilt worden. Laat het ons gerust weten als we iets voor je kunnen doen!

Snelle leveringen

Snelle leveringen, vragen worden direct beantwoord en een goed product!

8 april 2025

Hi Marya,

Hartelijk dank voor je positieve review! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent over onze snelle leveringen, de klantenservice en de kwaliteit van ons product. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste, en we waarderen het dat je dit met ons deelt.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens mee geholpen wilt worden, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Stukjes

Van de 30 stuks die in de verpakking zouden zitten waren er amper 18 niet stuk. Voor de rest allemaal stukjes en kruimels. Na een mail een nieuw pakje opgestuurd gekregen maar is net hetzelfde.

Hi Carina,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons heel erg te horen dat de producten beschadigd zijn aangekomen en dat de vervangende bestelling hetzelfde probleem vertoonde. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden, en we begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn.

We zullen je per e-mail benaderen om dit verder te onderzoeken en het probleem op te lossen. We willen ervoor zorgen dat je de kwaliteit ontvangt die je van ons mag verwachten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We kijken ernaar uit snel van je te horen, zodat we dit probleem kunnen oplossen.

Geweldige producten

Geweldige producten, was eerst erg sceptisch maar zag na enige weken duidelijk resultaat!
De klantenservice antwoord ook binnen enkele uren als er vragen zijn.
Zéker een aanrader voor iedere dierenvriend!

18 april 2025

Svar från Suppdog

Hi Struijs! Wat een fantastische review – dank je wel! 💚 We snappen die gezonde dosis scepsis helemaal, en vinden het geweldig om te horen dat je na een paar weken echt resultaat zag. Ook fijn dat je onze klantenservice waardeert. We blijven ons best doen voor jou en je viervoeter! 🐾🐶

Svar från Suppdog

Hi L.! Dank je wel voor je fijne review! 💚 We zijn blij dat je tevreden bent met de supplementen – geef je hond een knuffel van ons! 🐶

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd, resultaat moet nog even wachten begrijp ik, maar ziet er uit als een goed product.

4 april 2025

Svar från Suppdog

Hi M.! Dank je wel voor je mooie woorden! 🙏 Fijn om te horen dat alles er keurig verzorgd uitziet. Geef het product vooral even de tijd – we zijn benieuwd wat je straks van het resultaat vindt! 💪🐾 Laat je het ons weten?

Snelle levering.

12 april 2025

Hi Monica! Bedankt voor je mooie review! 🚀
Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. We staan altijd klaar om jouw hondje snel te helpen aan wat hij nodig heeft 🐶💛

Goed product

Goed product, onze Duitse Herder gaat er goed op. Betrouwbaar en betrokken bedrijf.

6 april 2025

Svar från Suppdog

Hi Klant! Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie Duitse Herder zo goed reageert op ons product! 🐶💚

Dankjewel voor je vertrouwen en de lieve woorden — we doen het met alle liefde en blijven ons inzetten om jou en je hondje de allerbeste zorg te bieden. Geef 'm een knuffel van ons! 🐾

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dankjewel voor de snelle reactie en…

Dankjewel voor de snelle reactie en oplossing 😊

16 april 2025

Hi Cindy,

Hartelijk dank voor je vriendelijke feedback! 😊 We zijn blij om te horen dat het antwoord en de oplossing snel voor je kwamen. Dat is precies waar we voor gaan: duidelijke hulp zonder wachten.

We zijn er altijd als je ons weer nodig hebt!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.