Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er det bedste jeg har gjort at købe deres produkter til min lille hund. Probiotics mælkesyrebakterier, hun har aldrig tynd mave, joint and Mobility for at vedligeholde muskler og led, og til sidst... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik gebruik al een hele tijd suppdog dental formula. Heel tevreden over het product. Mijn 12-jarige hond heeft nog steeds een goed gebit. Er kan wel aanslag op komen, maar die is zo zacht dat het simpe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na net 2 pups te hebben geadopteerd bleken ze geen prettige ontlasting te hebben. Via de social media kwamen we terecht bij suppdog. Waren eerst heel sceptisch, Vreemd genoeg al na 2 maanden... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij gebruikten voor onze oudste beagle probiotica van Suppdog voor haar rammelende darmen. Hielp prima. Helaas gaat zij vandaag over de regenboogbrug (17 jaar). Inmiddels gebruiken we nu probiotica v... Se mer

Företagsinformation

1. Djurskyddsförening
  2. Djurskyddsorganisation
  3. Foderbutik

Om Suppdog

Skrivet av företaget

More Info Hondensupplementen, opnieuw uitgevonden. Suppdog bespaart baasjes & honden het leed van onnodige pijn, gecombineerd met enkel de beste formules die elke hond accepteert.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professionele gemeenschap van dierenliefhebbers. We gebruiken wetenschappelijk onderzoek als leidraad voor onze ontwikkeling en bieden alles van vitaminesupplementen en verzorgingsproducten tot algemeen deskundig advies - allemaal gericht op het maximaliseren van de gezondheid en het welzijn van elk huisdier.

Onze missie

Met Suppdog willen wij de tijd die we met onze geliefde harige vrienden hebben zo gezond en gelukkig mogelijk maken. Wij willen baasjes voorzien van hoogwaardige, smakelijke hondensupplementen die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van hun trouwe metgezellen te verbeteren. Geen compromissen meer. Alleen de allerbeste zorg voor onze vrolijke harige familieleden.

Sluit aan bij de roedel!

More Info

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastische service en supplementen

Buiten het feit dat de supplementen die onze Skye krijgt voor haar pijnlijke gewrichten, zijn wij ook over de service die Suppdog geeft echt mega tevreden en dat is nog zacht uitgedrukt.
Skye is een Friese Stabij van 8 jaar oud en zij heeft helaas heel veel last van haar heupen en knietjes. Ze krijgt nu al bijna een jaar de supplementen van Suppdog en eigenlijk direct al merkten wij verandering. Ze huilt niet meer in haar slaap en ze is soepeler met het naar buiten gaan, ook het spelen met onze Barry, haar zoon, is weer voor haar fijn.
Toen wij wat problemen hadden met de levering vanwege de postbezorging hebben we samen met de klantenservice van Suppdog echt een goed contact gehad waarin alles super is opgelost. Netjes en fijn geregeld allemaal. Wij zijn super tevreden en Skye is mega blij met Suppdog .. en nee we hebben geen aandelen ;)

16 april 2025

Hi Liza! Wauw, wat een prachtige review – die raakt ons echt! 💛
Wat ontzettend fijn om te horen dat Skye zoveel baat heeft bij de supplementen en weer lekker kan spelen met haar zoon Barry – daar doen we het voor! 🐶💕

Dankjewel voor je warme woorden over onze service, we vinden het superbelangrijk dat jullie goed geholpen worden, zeker als er iets misgaat met de levering.

Geef Skye en Barry een dikke knuffel van ons – we zijn blij dat we een steentje mogen bijdragen aan hun geluk! 🐾✨

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De bestellingen zijn altijd keurig op…

De bestellingen zijn altijd keurig op tijd het is fijn om een abonnement te hebben en worden altijd keurig op de hoogte gehouden vriendelijk benaderd altijd je kunt altijd alles vragen en onze arlan doet het goed op de brokken liefs

10 april 2025

Hi Dineke! Wat een lieve review – dankjewel! 💛
Zo fijn om te horen dat alles naar wens verloopt en dat Arlan het goed doet op de brokjes! We blijven altijd voor jullie klaarstaan, met liefde en aandacht.

Geef Arlan een dikke knuffel van ons! 🐾🥰

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vlotte reactie en netjes verpakt

Vlotte reactie, nadat ik dacht geen email ingevuld te hebben. Vrijdag besteld, dinsdag ontvangen.was netjes verpakt. Of het werkt moet nog blijken ( stinkende adem poes)

11 april 2025

Svar från Suppdog

Hi Klant! Wat fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en het pakketje netjes is aangekomen! 😊
Dankjewel voor je review – we zijn benieuwd of het ook gaat helpen bij de adem van je poes.

Laat je ons weten hoe het gaat? We duimen mee voor frisse snuitjes! 🐱💛

Team Suppcat
🐾

De bezorging was super

De bezorging was super . Helaas lusten onze honden hun eten niet als ik dit door hun eten mix .
Maar ik ga nog even door . Misschien is het wennen

5 april 2025

Hi Martha,

Dank je wel voor je fijne feedback over de bezorging – super om te horen dat dat goed verliep! ✨

Wat betreft het wennen aan de snoepjes: helemaal begrijpelijk. Veel honden moeten even de smaak leren kennen, vooral als er iets nieuws door hun eten zit. Fijn dat je het toch blijft proberen – vaak helpt een klein trucje al!

Hier zijn wat handige tips die vaak goed werken:
🐾 Meng het met voer: Verkruimel de snoepjes en meng ze met het vertrouwde voer. Grote kans dat je hond de superingrediënten niet eens doorheeft.
🐾 Maak er een lekkernij van: Wikkel het snoepje in iets waar je hond dol op is, zoals een stukje kaas of kip.
🐾 Gebruik het als beloning: Geef het snoepje als tussendoortje of tijdens het trainen. Zo wordt het iets positiefs!

We hebben ook een korte video met meer tips: https://f.io/V6BSzIVP

Laat het vooral weten als we met je mee kunnen denken!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je krijgt gelijk een reactie op je…

Je krijgt gelijk een reactie op je vraag.
Onze hond is erg opgeknapt van de probiotica .

Hi Ineke,

Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie hond zo goed is opgeknapt dankzij onze Probiotics+! 🐾 Precies daarom doen we wat we doen – zodat honden zich weer lekker in hun vel voelen en volop kunnen genieten van het leven. Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt, dat betekent echt veel. Mocht je ooit vragen hebben of gewoon even wil sparren over wat extra tips, wij staan voor je klaar! ❤️

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mijn honden reageren er goed op !

Mijn honden reageren er goed op !

Hi Jacq,

Wat geweldig om te lezen dat jullie honden zo goed reageren op Probiotica+! 🐶✨ Dat is voor ons het mooiste compliment. Gezonde darmen, een blij buikje én een kwispelende staart, daar doen we het voor. Bedankt voor het delen van je ervaring. Geef je viervoeters een extra knuffel van ons! ❤️

Geweldige klantenservice

Onlangs via de mail contact gehad met de klantenservice omdat ik mijn lidmaatschap niet kon activeren. Ik kreeg snel en netjes antwoord en mijn lidmaatschap was snel geactiveerd! Geweldige service! Oprecht complimenten voor de gegeven service!

12 april 2025

Hi Anneke,

Wauw – jouw lieve woorden toveren hier grote glimlachen op onze gezichten! 😊 Superfijn dat we je snel en goed hebben kunnen helpen, en dat alles nu lekker loopt met je lidmaatschap. We doen er alles aan om onze service warm, menselijk én vlot te houden – en jouw review laat zien dat we op de goede weg zitten. Dank je wel voor je vertrouwen! ❤️

Super service

Zodra je je meld met wat dan ook wordt het opgelost in zeer korte tijd

8 april 2025

Hi Erika,

Wat een mooie review, dank je wel! ❤️ We vinden het heel belangrijk dat je ons altijd makkelijk kunt bereiken en dat we snel tot een oplossing komen die écht werkt. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst – en we zijn blij dat dat ook zo wordt ervaren. Suppport zoals het hoort, toch? 😄 Bedankt dat je dit met ons en anderen deelt!

Frissere adem.

Snelle reactie qua levering en vraag. Nadat ik het geme gd heb met yoghurt eet mijn hond het op. Nu al, na 5 hele doses in 10 dagen, merk ik een frissere adem. Nu nog het tandsteen probleem. Hopelijk komt daar ook verbetering in.

2 april 2025

Hi Suus,

Wat fijn om te horen dat de adem van je hond al frisser is na de eerste doses! 😊 Het is geweldig dat het zo goed werkt in combinatie met yoghurt, dat maakt het voor je hond natuurlijk een stuk makkelijker om het te nemen. We hopen inderdaad dat het tandsteenprobleem ook binnenkort verbetert — dat kan soms wat langer duren, maar we vertrouwen erop dat je nog meer positieve resultaten zult zien!

Laat het gerust weten als je nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alles was goed behalve dat mijn…

Alles was goed behalve dat mijn pakketje moest toekomen in een postpunt en mijn naam was niet vermeld. Gelukkige is het mijn vast postpunt en wisten ze dat het voor mij was

7 april 2025

Hi Michel,

Hartelijk dank voor uw feedback! Even voor de duidelijkheid: de naam die op je account staat, is precies wat we op het afleverlabel afdrukken. Je pakketten zouden dus altijd onder die naam moeten aankomen.

Als je wilt dat we de naam op je account bijwerken (bijvoorbeeld om een voor- en achternaam toe te voegen of een nuttige referentie), laat het ons dan weten - we passen het graag meteen voor je aan om verwisselingen in de toekomst te voorkomen. Stuur ons gerust een e-mail via: info@suppdog.nl.

Echt blij om te horen dat je gebruikelijke postpunt je deze keer herkende - dat helpt zeker! 😊

Zeer goed

Altijd heel goed ook op email en andere vragen

6 april 2025

Hey Linda! Wat een mooie woorden – dankjewel daarvoor! 🥰
We doen het met liefde en zijn blij dat je zo tevreden bent. We staan altijd voor je klaar, ook via mail of waar je ons maar nodig hebt! 🐾💌

Gewoon top!

Hey Karolina! Wat leuk om te lezen – dankjewel! 🐶💛
We zijn superblij dat je tevreden bent. Geef je hondje een extra knuffel van ons!

Top kwaliteit!!

Alles wordt netjes op tijd geleverd. En wat het allerbelangrijkste is, dat de supplementen echt werken bij onze hond!!

10 april 2025

Hi R,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat onze Probiotics+ echt een verschil maakt voor uw hond. Het is altijd onze hoogste prioriteit om producten van hoge kwaliteit te leveren die niet alleen resultaten opleveren, maar ook een positieve invloed hebben op de gezondheid van uw hond. We zijn blij om te horen dat de tijdige levering en effectiviteit aan uw verwachtingen voldoen.

Als u ooit nog iets nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je harige vriend gelukkig en gezond blijft.

Nogmaals bedankt dat je voor Suppdog hebt gekozen en we kijken ernaar uit om jou en je hond te blijven ondersteunen!

Super Rufi jest szczęśliwy

Super Rufi jest szczęśliwy

Hey Elżbieta,

Cudownie to słyszeć!🥰

Jeśli Rufi jest szczęśliwy, to my też! Dziękujemy, że nam ufasz i dbasz o zdrowie swojego pupila razem z Suppdog.

Daj mu ode mnie dużego buziaka w nosek! 🐶

Z przyjazną łapką,

Zespół Suppdog 🐾

Voorzichtig positief

Na een paar keer flinke diarree op aanraden van andere mensen dit maar besteld en moet zeggen ben voorzichtig positief.

29 mars 2025

Svar från Suppdog

Hey Mathilde! Wat fijn om te horen dat je voorzichtig positief bent!💚

Diarree kan echt vervelend zijn, dus we hopen dat je hondje zich snel helemaal beter voelt. Onze Probiotica+ zit vol met natuurlijke ingrediënten die de darmen op een zachte manier ondersteunen – dus blijf het vooral even volhouden.

Als je ergens vragen over hebt of advies wilt, staan we altijd voor je klaar. Geef je hondje een dikke knuffel van ons! 🐶🐾

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Probleem met de betaling en binnen no…

Probleem met de betaling en binnen no time opgelost. Snelle service 💪🏻

8 april 2025

Hi Benny,

Wat ontzettend fijn om te horen, dank je wel voor je positieve feedback! 😊 We doen ons best om problemen zo snel mogelijk op te lossen en het is geweldig om te weten dat je tevreden bent met onze service. 💪🏻🐶

Mocht je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen – we helpen je met alle plezier verder! 🐾

Alles ok

Alles ok, geen problemen

1 april 2025

Hi Christel,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen! We zijn blij om te horen dat alles goed gaat en dat er geen problemen zijn. We streven er altijd naar om onze producten en diensten aan uw verwachtingen te laten voldoen, dus het is fijn om te weten dat we op de goede weg zijn.

Als je ooit vragen, zorgen of suggesties hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima bedrijf alles keurig geregeld

Prima bedrijf alles keurig geregeld, heel goed product Dental formule +

27 mars 2025

Hi Ronald,

Bedankt voor je mooie woorden en fijne feedback! Wat fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat je tevreden bent over onze Dental Formule+. Daar doen we het voor! 😊 Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten.

Probiotica

Mijn hondje is enorm vooruit gegaan met de probiotica !

Hi Herma,

Bedankt voor je geweldige feedback! ❤️ We zijn ontzettend blij om te horen dat je hondje zulke positieve resultaten heeft geboekt met de Probiotics+! Het is fantastisch om te weten dat ons product een verschil maakt in het welzijn van je viervoeter. 😊 We hopen dat je hondje nog veel meer vooruitgang boekt! Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima communicatie flexibel in levering…

Prima communicatie flexibel in levering echt een aanrader

Hi Koenen,

Bedankt voor de mooie woorden over onze communicatie en flexibele levering! 😊 We doen altijd ons best om het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken, en het is fijn om te horen dat je dat hebt ervaren. We stellen je aanbeveling zeer op prijs en staan altijd klaar voor je als je ons nodig hebt! 🐾

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.