RAS , et réponse rapide
Ils ont répondu assez vite et correctement à ma question.

Svar från Supergame.be
Supergame.be is an online casino in Belgium where players can enjoy a wide range of casino games in a safe and user-friendly environment. We focus on providing a smooth gaming experience, transparency, and responsible gambling within a regulated framework. Customer service and reliability are at the core of everything we do.
Belgien
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Ils ont répondu assez vite et correctement à ma question.

Svar från Supergame.be
Vroeger enorm veel geld in gestoken en nu terug een paar dagen gespeeld en het casino geeft werkelijk niks . Ik speelde op de laagste stake , deed toch wel voldoende stortingen maar ondanks het random games zijn heb ik daar mijn gedacht van.
Je kan niet altijd verliezen , hier kan dat wel .
Zonder 1 winstspel ga je van 20 euro naar de mooi nul
Beter een ander casino nemen en als dat ook niet gaat ook stoppen . Ik wil niet meer zoveel geld geven aan casino s waar niks inzit

Svar från Supergame.be
Snelle uitbetaling, fijne platform en klantenservice was heel prettig

Service directement disponible, rapide et efficace. Merci Sabrina 👌🏼

Svar från Supergame.be
de medewerkster met naam sabrina heeft me perfect geholpen

Svar från Supergame.be
le casino le plus gourmand de Belgique,en plus ils sont des escrocs, pendant le jeu, vous venez de jeter du jeu et du site,!!!il suffit de jouer et pendant le jeu vous jette à l'extérieur du site, j'ai des captures d'écran, je ne jouerai plus jamais sur votre site! et je ne conseille à personne de jouer ici, ils n'ont pas de retrait instantané, alors que la plupart des casinos en Belgique peuvent retirer des fonds instantanément, vous êtes juste une bande d'escrocs c'est tout !!!

Svar från Supergame.be
Site de voleur !!! Lag comme jamais. Achat de bonus qui paye 1€. 400€ jouer en 2 h aucuns bonus. Aucuns gains. ARNAQUE!!! Commissions des jeux prévenue. Site a vérifier

Svar från Supergame.be
dit is het meest walgelijke en hebzuchtige casino in België, zodra het spel een beetje begint te spelen, word je gewoon van de site gegooid onder het voorwendsel van een time-out, schaam je je niet voor jezelf??? Gewoon rennen! Speel nooit in dit casino, het zijn oplichters

Svar från Supergame.be
Ils méritent même pas une étoile. Bonde de voleurs. Fuyez ce site ,si vous voulez vous faire plumer allez jouer chez eux .

Svar från Supergame.be
Super laggy also looks like dog and after like 500 spins nothing didnt expect much of this site to begin with but this is atrocious dont play here trust me on this one

Svar från Supergame.be
Knoeien constant met de server om de mensen te bestelen,en dan de schuld op een ander steken