Jaren vaste klant, fijne producten, alleen maat komt niet altijd overeen maar dat weet ik zelf inmiddels met bestellen. Sinds een halfjaar geen contact meer te krijgen met bedrijf en tot op heden mij... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik ben oprecht verliefd op Stylizh Gym! Prachtige producten en wat laten deze items mij zeker voelen! Maten zitten perfect (tenzij in de beschrijving van de site anders staat, dan neem ik een L ip... Se mer
Heel veel verschillende merken qua sportkleding al geprobeerd maar nog nooit ergens zo enthousiast over geweest als over Stylizhgym. De kleding zit zo mooi, echt een instant confidence boost, echt onw... Se mer
Waar moet ik beginnen.. Zooo onwijs tevreden over Lize en der sportkleding. 1 maand geleden mijn eerste bestelling gedaan, en de dag erna meteen in huis! Sindsdien zijn we 10 orders verder, e... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super fijne service en producten
Super fijne service en producten. Zocht al een tijdje naar goede sportkleding die ik met mijn lengte ook pas en niet kinderachtig worden. De sportkleding van Stylizhgym is top en zit fantastisch. Als ik een probleem of een vraag had over de levering of producten werd ik snel en goed geholpen. Zou het iedereen aanraden hier de sportkleding te halen.
Kleding zit super lekker
Kleding zit super lekker! En is snel geleverd, heel erg fijn. Zeker een aanrader om hier je kleding te bestellen. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Top winkel
Erg fijne kleding (goede kwaliteit en zit heerlijk) en een hele goede communicatie. Ze reageert altijd op mijn vragen 🤍 Echt een top meid en hoop dat ze erg ver komt met haar bedrijf
Fijne sportkleding
Goede sportkleding, leggings zitten heel fijn en website heeft een leuke collectie! Heb wat problemen gehad met een artikel maar dit heeft Lize top opgelost. <3
Superservice!
Snelle verzending wanneer op voorraad. Nabestellingen worden duidelijk gecommuniceerd. Klantvriendelijk en goede service. Kleding zit heel lekker en rekt lekker mee met je curves.
Tevreden
Fijne leggings, bij de zwarte liet het logotje los maar Lize heeft het snel en goed opgelost!
Super tevreden van mijn aankoop!
Ik ben super tevreden van de sportkleding die ik besteld heb! Ik koop nooit nog iets anders! Superzachte stof, past perfect! Ik heb meteen zin om te gaan fitnessen!
Leuke, mooie en lekker zittende sportkleding...
Leuke, mooie en lekker zittende sportkleding. Eerst ging er iets niet helemaal goed met mijn bestelling en is dit uiteindelijk op een fijne manier opgelost. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe sportoutfits en met de service die geboden is!
Topservice!
Ik heb 2 setjes weten te bemachtigen bij Lize, echter ging het de eerste keer fout qua kleuren maar na retour sturen is dit zo opgelost! Bleek er uiteindelijk ook een klein gaatje in de andere legging te zitten, ookal meldde ik dit niet dezelfde dag, werd dit toch meteen opgepakt! Ik heb een nieuwe legging in ruil gekregen, en ik heb er zelf meteen een set van gemaakt omdat de kleding verder echt top zit! Het contact was verder heel fijn en ik ben blij dat het zo opgelost is.
Stylizhgym is top❤️
Waar moet ik beginnen?
1x besteld ongeveer een half jaar geleden..
HET IS FANTASTISCH..
Mijn halve kledingkast is gevuld met stylizhgym, lize is een super lieve meid die mee denkt maar haar klanten, de kleding is ook van super goede kwaliteit! Ze doet leuke acties waardoor je niet niet kan shoppen, ik raad stylizhgym zeker aan, ook als je een maatje xl hebt kun je bij lize terecht! Echt super!
1 woord: GEWELDIG!
Waar moet ik beginnen.. Zooo onwijs tevreden over Lize en der sportkleding.
1 maand geleden mijn eerste bestelling gedaan, en de dag erna meteen in huis! Sindsdien zijn we 10 orders verder, en zowat alle artikelen op de website heb ik haha.
De items zitten geweldig, vallen zoals benoemd en zien er prachtig uit. Lize helpt je altijd voor het beste advies.
Door Lize haar sportsetjes ben ik weer gaan sporten, de setjes hebben me motivatie gegeven en ga nu weer volop naar de sportschool.
Zoveel zelfvertrouwen door de setjes gekregen. 1 woord: GEWELDIG!
Snelle levering en zit perfect
Geen snelle verzending
Hele leuke sportkleding. Alleen heb ik nu al twee keer bijna 2 maanden moeten wachten op mijn bestelling! De eerste was een nabestelling, wat langer duurde dan verwacht maar niet doorgegeven was aan mij. De tweede wacht ik nu nogsteeds op, terwijl ik ondertussen wel allerlei promoties van de roze zet op Instagram zie en ook zie dat meiden het binnenkrijgen. Jammer had graag mijn setje willen ontvangen.. maar ga niet elke keer 2 maanden wachten
Goede service mooie kwaliteit
Al een paar keer bij Lize besteld. Laaste keer was het pakketje helaas kwijtgeraakt bij post.nl maar Lize heeft het super opgelost!! Heb een nieuwe legging toe gestuurd gekregen! Kwaliteit is ook super van de sportkleding en het zit ook echt fantastisch!! Bij twijfel gewoon wat bestellen het gaat je zeker niet teleurstellen!
Ik heb mijn order nog niet binnen na 10…
Ik heb mijn order nog niet binnen na 10 dagen en heb geen order bevestigings mail gekregen. Waar kan ik contact opnemen?
Super!
Ik heb voor het eerst hier besteld en het was de volgende dag gelijk in huis super! De legging zit super en de kwaliteit is erg goed!
De eerste keer dat ik hier bestelde en…
De eerste keer dat ik hier bestelde en ben zeer tevreden. Pakket was heel snel in huis en de broek zit FAN-TAS-TISCH! Super comfy, zacht en stretchy, ik ga hier zeker vaker bestellen!
Love
ik ben ontzettend blij met de service van Lize! ze heeft mij goed geholpen met het uitzoeken van de maat en de volgende dag was het pakketje al binnen. gelijk gepast natuurlijk en ik heb nog nooit zo’n sportlegging gevonden, perfect! en nog een leuk kadootje erbij omdat ik in de live was. Thanks Lize! :)
Fijn opgelost en klantvriendelijk
Ik had 3 tops besteld en kreeg daar een legging bij. De legging had ladders en bij een top was het logo los. Vind het erg jammer want het zag er leuk uit en zat mooi.
Vandaag contact gehad met stylizhgym en het is fijn opgelost en ze is erg klantvriendelijk. Nu moet ik zeggen dat ik ook wel erg precies ben maar voor derest ben ik zeker tevreden! :)
Zeker een aanrader
Super fijne sportkleding
De legging zit echt mega lekker en het shirtje ook
Heel fijn advies gehad waar je ook iets aan hebt
En ik kijk elke keer met plezier naar de live's die je doet op tiktok
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.