Ik heb de fout gemaakt om vooraf geen reviews van deze webshop te lezen, en daar heb ik nu spijt van. Mijn advies: bestel hier niets. Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een e-mail dat d... Se mer
Företaget har svarat
We hebben de stuntstep via de site gekocht. Fijne service via de whatsapp button. Kregen goed advies een aanbevelingen. We zijn erg tevreden over deze snelle service. Hebben een goede keuze gemaakt en... Se mer
2 keer een bestelling gedaan. 1e bestelling duurde de levering een paar dagen langer dan beloofd maar dat was voor ons geen probleem. De 2e bestelling was door een fout van het koeriersbedrijf zoek ge... Se mer
Företaget har svarat
Wij werven niet actief voor reviews op Trustpilot. Ons bedrijf maakt gebruik van Judge.me als partner voor het verzamelen van klantbeoordelingen. De reviews die op onze website te zien zijn, worden door Judge.me gecontroleerd en geverifieerd op echtheid. We merken dat negatieve ervaringen vaak spontaner en sneller gedeeld worden dan positieve ervaringen. Hierdoor kan het beeld op externe platformen zoals Trustpilot afwijken van de gemiddelde klanttevredenheid die wij in werkelijkheid ervaren. Stuntstepexpert.nl is dé specialist in stuntsteps en stepaccessoires in Nederland en België. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan stuntsteps van topmerken, geschikt voor beginners tot ervaren riders. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je stuntstep-ervaring naar een hoger niveau te tillen, van complete steps tot losse onderdelen, bescherming en accessoires.
Nederländerna
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
2e keer step besteld, dit keer een DDS Stuntstep. De levering was tijdig ondanks mail dat het druk was wegens pasen.
Mijn advies: bestel hier niets. Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een e-mail dat de step van het merk NKD die ik had besteld van slechte kwaliteit zou zijn en daarom niet meer verkocht wordt. Opvallend genoeg staat dit merk nog steeds in allerlei varianten op hun website.
Er werd een alternatief aangeboden, maar daar had ik geen interesse in. De gegeven reden vond ik niet overtuigend. Sinds 30 maart probeer ik via Klarna mijn geld terug te krijgen, maar zonder resultaat. Er wordt niet gereageerd en je voelt je als klant totaal niet serieus genomen.

Svar från https://stuntstepstore.nl/
Goede informatie gekregen via whatsapp. Niet gericht om te verkopen maar juist om goed te informeren!
Erg blij met de stunt step!!
Goede service, ons was niet duidelijk dat de lagers niet vochtig mochten worden… Dit resulteerde in een slecht lopend achterwiel. Samen met de eigenaar tot een heel goed passende oplossing kunnen komen en kan onze zoon weer genieten van de step.
Donderdag een step besteld, deze zou vrijdag of zaterdag binnen zijn. Vrijdag kreeg ik een mail dat de step die wij besteld hadden, bij hen voorlopig niet geleverd wordt. We kregen netjes een alternatief aangeboden, met de toezegging dat deze vrijdag mee zou gaan met de bezorging. Helaas geen track en trace gekregen vrijdagavond en dus geen step zaterdag. Gelijk contact opgenomen. Werd mij gisteren, maandag, gezegd dat door het mooie weer het druk is en het daardoor langer duurt, maar dat de step echt vandaag met de post mee zou gaan en de track en trace zou komen. Maar helaas, wederom geen track en trace. Het is jammer dat dit bedrijf zijn afspraken niet nakomt. Nu de order annuleren en bij een ander bedrijf bestellen dat wel levert.
Mijn zoontje kreeg in september een nieuwe step. In januari was zijn wieltje afgebroken. Heel snel, maar kan gebeuren. Vervolgens een nieuw wieltje besteld. Toen werd er nog fijn meegedacht, want ik had de verkeerde maat. Na een week het wieltje binnen. Deze kon ik helaas niet bevestigen, want er zat geen asje bij. Hier contact over opgezocht via whatsapp en de mail. Nooit meer wat gehoord. Nu heb ik een wieltje waar ik niks mee kan en zit mijn zoontje al die tijd zonder step
Klopt inderdaad dat het asje er niet bij hoorde. 30 januari laten weten via de app. Daarin werd gezegd dat het besteld zou worden. 5 februari een bericht terug gehad dat het besteld moest worden. Sindsdien niets meer gehoord
Het heeft lang geduurd maar op 10 maart heb ik eindelijk het asje ontvangen. Deze is kosteloos naar mij toegestuurd

Svar från https://stuntstepstore.nl/
Na eerdere goede ervaringen en adequaat advies, wederom hier een stuntstep besteld. Was goed verpakt en werd snel geleverd. Niets op aan te merken.
Snelle levering en snelle reactie via de app. Step de volgende dag geleverd. Super blij mee.
Stuntstep besteld. 2 weken voor pakjesavond.
Na een week nog geen verzendbevestiging. Er wordt niet gereageerd op e-mail en whats app. Behalve dat het druk is.
Geen tijdige levering en geen communicatie. Ben bang dat het niet meer op tijd komt.

Svar från https://stuntstepstore.nl/
Ik kocht een tijd geleden 2 steps aan. Ik had een hele vlotte communicatie en ben heel tevreden over hoe alles verliep! Dankjewel
21 oktober een stuntstep besteld, nog steeds geen gehoor??

Svar från https://stuntstepstore.nl/
Zoals ik bij andere reviews lees is er waarschijnlijk een slechte review nodig om reactie te krijgen van deze shop. Ik heb inmiddels 11 dagen geleden een step besteld. Deze moet ik voor aanstaande zaterdag binnen hebben, want dan viert mijn zoontje zijn verjaardag. Helaas nog niks binnen. Al gemaild, geen reactie. Een paar uur geleden geappt, geen reactie. De track & trace geeft enkel aan dat mijn zending is voorbereid door de verzender. Prima, ik begrijp dat het mis kan gaan. Maar 11 dagen later niets horen en geen snelle reactie op mail en whatsapp is echt héél erg vervelend als je op een (duur!) cadeau voor je zoon zit te wachten!
Na app contact over de juiste step voor van zoon waarbij is onze wensen kon aangeven. Vandaag de step ontvangen. Onze zoon zo blij, hij is nog mooier dan de foto! Nee echt top service en levering. Dus super aanrader.
Op woensdag een step besteld. Geschatte levering was donderdag of vrijdag. Helaas geen step ontvangen en ook geen verzendbevestging. Op zaterdagavond werd door de winkel het pakket pas aangemeld bij dpd. Inmiddels is het dinsdag en heeft dpd het pakket nog niet ontvangen...
Er wordt ook niet gereageerd op mijn mail.

Svar från https://stuntstepstore.nl/
Op goed vertrouwen een step via de website besteld. We kregen korting omdat we er twee kochten. Ook nadat bleek dat de step niet op voorraad was, een alternatief samen uitgezocht. Contact verliep fijn en op vertrouwen ontvingen we twee prachtige steppen voor onze kinderen
Slechte service, waardeloos communiceren, komt afspraken niet na. Een verjaardag zonder step.
Step besteld voor mijn zoons verjaardag! Snel geleverd, echter was er iets mis met de step. Na wat hulp op afstand van de shop was het helaas niet op te lossen. Maar met de superservice hebben wij een vergelijkbare step gekregen, en stept mijn zoon weer lekker rond!
Email vergeten door te geven waardoor geen bevestigings mail. Maar met een WhatsApp berichtje via de site binnen korte tijd antwoord en werd dit uitgezocht. Snelle levering. Mooie degelijke step! Mijn dochter is er blij mee.
Na de eerste zoon blij gemaakt te hebben met een fijne stevige step. Zoon twee aan de beurt. Wederom super geholpen. Reactie op de mail is super snel. Twijfelde in het maken van de juiste keuze, Jordi heeft ons hierin goed geadviseerd! Step werd ook nog snel geleverd. Kortom aanrader!
Step besteld maar kwam iets later binnen dan 3 werkdagen. Contact gezocht en al snel kregen we een antwoord! Goede service!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.