Flexsock Omdömen 141

TrustScore 3 av 5

2,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bleek een verkeerde maat, maar fijn contact gehad met klantenservice. Ze stuurde alsnog juiste op. Deze zitten heerlijk, niet te strak. Leuk onder uniform zorg Leuke kleuren, goede ondersteuning.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had een paar kousen gekocht voor 91 jarige moeder... Ze heeft altijd dikke kuiten,en met deze kousen,heeft ze daar geen last meer van...ze was daar zo enthousiast over,dat ik voor haar meteen de... Se mer

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet de service en kwaliteit die je mag verwachten

Allereerst duurde het heel lang voor mijn bestelling geleverd werd. Vervolgens zijn de sokken niet in de juiste maat. Toegelicht werd dat de maat 3XL op de verpakking gelijk staat aan Flexsock maat L, maar de sokken bieden geen enkele ondersteuning omdat ze te groot zijn. Daarnaast is duidelijk dat de sokken gewoon van AliExpress kwaliteit zijn en dat ik er dus veel te veel voor betaald heb. Ik hoop dat ik mijn geld terug ga ontvangen.

10 april 2026

Hallo A. Phaff,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Onze standaard levertijd is doorgaans 5-12 dagen, maar er kunnen soms vertragingen optreden, afhankelijk van de transporteur.

Wat betreft de maatvoering, we begrijpen de verwarring. Zoals vermeld op onze website, komt Flexsock maat L overeen met 3XL op de verpakking. We beseffen dat dit niet altijd voor iedereen de perfecte pasvorm oplevert, daarom bieden we een 60-dagen pasgarantie.

Als de sokken niet de juiste ondersteuning bieden, ruilen we ze graag gratis om voor een andere maat, zodat u verzekerd bent van een betere pasvorm.

Neem gerust contact met ons op via info@flexsock.nl, dan lossen we dit zo snel mogelijk voor u op.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had een paar kousen gekocht voor 91…

Ik had een paar kousen gekocht voor 91 jarige moeder...
Ze heeft altijd dikke kuiten,en met deze kousen,heeft ze daar geen last meer van...ze was daar zo enthousiast over,dat ik voor haar meteen de aktie 2+2 erbij moest bestellen.

7 april 2026

Hallo Roelie,

Hartelijk dank voor uw fantastische feedback. We zijn ontzettend blij te horen dat de kousen zo'n positief verschil hebben gemaakt voor uw 91-jarige moeder, met name voor het comfort rond haar kuiten.

Het betekent veel voor ons dat ze zo enthousiast is dat u zelfs de 2+2 aanbieding voor haar heeft besteld. Uw vriendelijke woorden worden zeer gewaardeerd en motiveren ons team elke dag.

Het Flexsock-team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

heb maat s/m besteld en krijg XXL

heb maat s/m besteld en krijg XXL. als ik wil reageren oi krijg is retour met opgave dat adres niet bestaat. Als ik telefonisch bel krijg ik iemand aan de lijn die van niets weet. Onbetrouwbaar en als ik de revieuws lees zijn er meerderen die de verkeerde grote maat XXL krijgen. Ik wil gewoon de juiste maat of mijn geld terug. verder geen gezeur en anders beschouw ik jullie als oplichters.

9 april 2026

Hallo Mrs. Arkep,

Het spijt ons te horen over uw ervaring en eventuele verwarring met betrekking tot de maatvoering.

Houd er rekening mee dat onze maat S/M overeenkomt met XXL op het productlabel vanwege een ander maatsysteem, wat helaas verwarrend kan zijn. We begrijpen uw bezorgdheid en willen dit graag voor u rechtzetten.

Neem contact op met onze klantenservice via info@flexsock.nl. We helpen u graag verder met een vervanging of terugbetaling.

Het FlexSock-team

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie lange sokken.

Keurige nette bezorging en de sokken zitten prima. Mooie lengte,vallen net onder de knie. En gemakkelijk aan te trekken.

7 april 2026

Hallo Petra,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie! 😊

We zijn erg blij te horen dat de sokken goed passen, de juiste lengte hebben en makkelijk aan te trekken zijn. Veel plezier ermee! We stellen uw steun enorm op prijs!

Het FlexSock-team

Willen geen retouren

Terugsturen want passen niet.
Eerst 10% korting tien 20% nee dank je ZE PASSEN NIET. 15% retourkosten. Belachelijk. Niet hier bestellen

3 april 2026

Hallo Onne Dekker,

Het spijt ons te horen dat de sokken niet pasten en dat je niet tevreden bent over je ervaring. Dat is absoluut niet wat we onze klanten gunnen.

Neem contact met ons op via info@flexsock.nl en vermeld je bestelnummer, zodat we je situatie kunnen bekijken en een passende oplossing voor je kunnen vinden.

Tevreden, maat en service

Bleek een verkeerde maat, maar fijn contact gehad met klantenservice.
Ze stuurde alsnog juiste op.
Deze zitten heerlijk, niet te strak. Leuk onder uniform zorg Leuke kleuren, goede ondersteuning. Zelfs aan te doen met reumavingers.

1 april 2026

Hallo Nicole,

Hartelijk dank voor uw review op Trustpilot!

Fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen en dat uw vervangende sokken perfect passen. Geweldig om te weten dat ze comfortabel en ondersteunend zijn, en geschikt voor uw situatie – zelfs met reumatische vingers.

Uw feedback betekent veel voor ons en helpt ons onze service en producten te blijven verbeteren.

19 maart een bestelling geplaatst

19 maart een bestelling geplaatst, nog niets ontvangen, zelf de knop om je bestelling te volgen werkt niet.

19 mars 2026

Hallo Ellen,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen over uw ervaring.

Neem alstublieft contact met ons op via info@flexsock.nl onder vermelding van uw ordernummer, zodat we de details kunnen controleren en u zo snel mogelijk een update kunnen geven. We staan ​​klaar om u te helpen en zullen dit snel voor u oplossen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en uitstekende…

Snelle levering en uitstekende kwaliteit. Zelfs na meerdere wasbeurten blijven ze mooi in vorm.

Hallo Joyce,

Bedankt voor uw vriendelijke feedback! We zijn blij om te horen dat je blij bent met de snelle levering en de kwaliteit van de sokken, zelfs na meerdere wasbeurten.

Ik was sceptisch

Ik was sceptisch, maar wat een verschil! Mijn benen voelen lichter aan en ik merk echt meer ondersteuning tijdens het lopen.

Hallo Karen,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat de sokken zo ' n positief verschil hebben gemaakt en dat je meer steun voelt tijdens het lopen.

Uw feedback betekent veel voor ons.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super comfortabele sokken met precies…

Super comfortabele sokken met precies de juiste druk. Geen knellend gevoel, geen afzakkende rand. Gewoon perfect.

Hallo Ferdie,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn erg blij om te horen dat de sokken comfortabel zijn en de perfecte hoeveelheid druk bieden zonder uit te glijden of te knijpen.

Uw tevredenheid betekent veel voor ons.

Great service

I ordered a wrong size of socks because I had not seen that the factory uses a special size table. I sent an email to customer service and they sent me the complete delivery in the right size without further costs.

Hallo Karin,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij dat we u konden helpen de juiste maat te krijgen zonder extra kosten. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld en we kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na een lange werkdag voelen mijn voeten…

Na een lange werkdag voelen mijn voeten veel minder vermoeid. De kwaliteit is top en ze zijn verrassend makkelijk aan te trekken. Heel blij mee.

Hallo Melissa,

Bedankt voor uw vriendelijke feedback! We zijn blij te horen dat de sokken je voeten minder vermoeid laten voelen en dat je ze gemakkelijk in gebruik vindt. Uw tevredenheid betekent veel voor ons!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eindelijk sokken die écht doen!

Eindelijk sokken die écht doen wat ze beloven. Ze zitten heerlijk, geven fijne ondersteuning en blijven perfect op hun plek. Ik bestel zeker opnieuw!

Hallo Maarten,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat de sokken comfortabel, ondersteunend en op hun plaats blijven. We kijken ernaar uit u binnenkort weer van dienst te zijn!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

DIT BEDRIJF IS GEEN ENKELE STER WAARD…

DIT BEDRIJF IS GEEN ENKELE STER WAARD DUS BESTEL HIER NOOIT! Ze leveren maat XXL terwijl ik op basis van de maattabel maat S/M heb besteld. Na vijf keer mailen bieden ze geen oplossing om dit conform wettelijke regels te corrigeren middels omruilen voor de juiste maat of retourneren en geld terug.
De foute levering is duidelijk te zien aan het verschil tussen de bestelbevestiging en de maat die in de sokken staat. Bij nameten blijkt dat de maattabellen die ze op de website gebruiken niet kloppen.
Contact via het e-mailadres levert niets op. Ze zeggen doodleuk dat volgens hun specificaties maat S/M hetzelfde is als maat XXL en dat ze dus wel de goede maat hebben geleverd. Daarna bieden ze 15% korting aan wat het probleem van niet draagbare sokken niet oplost.
Helaas kwam ik er te laat achter dat dit een LOUCHE, CHINESE website is. Dat bleek pas toen de bestelling te lang duurde en de route van de levering inzichtelijk werd.

1 mars 2026

Hallo Femmy,

Onze excuses voor het ongemak.

Stuur ons een e-mail naar info@flexsock.nl met uw ordernummer, zodat ons team uw geval kan bekijken en een passende oplossing kan bieden. Wij doen er alles aan om dit voor u op te lossen.

Slechte kousen

Het duurde heel lang voordat het geleverd werd. 4 paar sokken ontvangen 2 zwarte 1 beige en 1 blauwe. In de zwarte stond 3xl in de blauwe 8xl en in de beige 6xl. Heb voor alles L besteld. Heb ze op elkaar gelegd en ze hadden allemaal een ander formaat. Heb ze gedragen maar mijn benen werden in de loop van de dag dikker en in de avond 6 cm dikker dan de ochtend. Doet dus niets. Dezelfde bij temu besteld zijn daar veel goedkoper.

28 februari 2026

Hallo Diana,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons zeer voor het ongemak dat u met uw bestelling heeft ondervonden. Het ontvangen van andere maten dan u besteld heeft, is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Bij Flexsock bieden we een pasgarantie van 60 dagen en een gratis vervanging als een klant de verkeerde artikelen ontvangt.

Wij verzoeken u vriendelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@flexsock.nl en duidelijke foto's van de sokken met de maatlabels mee te sturen. Zodra we het bewijs hebben ontvangen, zullen we de zaak direct onderzoeken en een passende oplossing voor u vinden.

We bieden onze oprechte excuses nogmaals aan voor het probleem en begrijpen uw frustratie. Wij hopen dat u ons de kans geeft om dit voor u op te lossen.

Het Team Flexsock

Maat L besteld

Maat L besteld, maar een sokken ontvangen waarop XXXL staat vermeld. Volgens de klantenservice komt dit overeen met hun interne maatvoering maar de sokken zakken echter van mijn kuiten.

Ik heb meerdere keren contact opgenomen om de bestelling te retourneren. Tot op heden heb ik nog geen kosteloos retourlabel ontvangen en wordt er gesproken over een restocking fee, terwijl het product naar mijn mening niet conform verwachting is geleverd.

De communicatie verloopt traag en oplossingsgerichtheid ontbreekt

Aanvulling nav de reactie:
Ik heb uiteindelijk inderdaad een adres gekregen. Verzendkosten zijn voor mij en ik krijg niet het hele bedrag terug ivm ‘restockingfee’. Op grond van consumentenwetgeving kan een restocking fee niet in rekening worden gebracht wanneer een consument binnen de bedenktijd de overeenkomst ontbindt en het product slechts heeft beoordeeld zoals toegestaan.

Algemene voorwaarden of retourbeleid kunnen dit wettelijke recht niet beperken.

Ik blijf via de mail in een cirkeltje mailen. Krijg geen inhoudelijke reacties alleen maar hetzelfde AI? Gegenereerde riedeltje.
Echt een hele slechte zaak

26 februari 2026

Hallo Roos,

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de frustratie die deze situatie heeft veroorzaakt.

Het verschil in etikettering is te wijten aan een wijziging in het etiketteringssysteem van de fabriek, waardoor maten zoals L op het productetiket mogelijk overeenkomen met XXXL. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Zoals u gevraagd heeft, hebben we het retouradres met u gedeeld. Onze retourvoorwaarden, inclusief de herbevoorradingskosten, staan ​​beschreven in ons beleid, maar we begrijpen uw zorgen en betreuren het dat dit tot ontevredenheid heeft geleid.

Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op via info@flexsock.nl, zodat we uw geval opnieuw kunnen bekijken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. We willen dit graag naar behoren voor u oplossen.

ZEER SLECHT!!

ZEER SLECHT!!

Ontvang na 5x mailen eindelijk retour adres. Krijg ik week later het pakket gewoon terug gestuurd met retour afzender.. echt nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt. Oplichters niet aan beginnen want naar mijn geld kan ik dus fluiten.. en maatvoering van sokken klopt niet vallen veel te groot uit! Maar eerlijke retour en kosten terug ontvangen is er niet bij. Strijken zich het geld op en jij zit met sokken die veel te groot zijn en slecht kwaliteit!!!

Echt niet kopen niks nooit niet!!

26 februari 2026

Hallo Jill,

Het spijt ons zeer te lezen over uw ervaring en we bieden onze oprechte excuses aan voor de frustratie die deze situatie heeft veroorzaakt. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We betreuren het dat er problemen waren met het ontvangen van het retouradres en dat uw pakket is teruggestuurd. E-mails kunnen helaas soms in de spamfolder terechtkomen, wat mogelijk tot een vertraging in de communicatie heeft geleid. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest.

We willen u laten weten dat het nooit onze bedoeling is om klanten te negeren of terugbetalingen te weigeren. We willen dit graag naar behoren voor u oplossen. Neem rechtstreeks contact met ons op via info@flexsock.nl met uw bestelgegevens, dan zullen we uw geval persoonlijk bekijken en samenwerken aan een eerlijke oplossing.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak en we stellen de kans op een oplossing zeer op prijs.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De sokken zijn goed, maar.....

De sokken zijn goed. De verzending via PDN express was zeer slecht. Er werden als bewijs van arriveren van pakketje foto's gemaakt. Pakket was kwijt toen ik na tijdje wachten niets hoorde bij mijn voordeur, ben ik naar beneden gegaan en pakket nergens. Er werd niet naar voordeur gebracht. Lift aanwezig naar 2e verdieping. De foto irriteerde mij, de dienst is geleverd. Pakketje op grond gegooid (zichtbaar op foto!)Ik was thuis, er wordt gebeld, maar pakketje in de gang gesmeten. Na lang zoeken wel gevonden. Maar de manier waarop je sokken krijgt is lastig nog eens te gokken met deze dienst.

25 februari 2026

Hallo Els,

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback en het delen van uw ervaring.

Het spijt ons zeer te horen over de slechte bezorgervaring met de transporteur. Dat is absoluut niet de service die wij onze klanten willen bieden. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn geweest om naar uw pakket te zoeken, vooral omdat u thuis was.

We stellen het zeer op prijs dat u desondanks de kwaliteit van de sokken hebt erkend. Uw feedback over de bezorging is genoteerd en we zullen dit probleem met de transporteur bespreken om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Bedankt voor uw geduld en dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Het Flexsock-team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb de verkeerde maat ontvangen

Ik heb de verkeerde maat ontvangen, ik kan helaas geen contact krijgen met de firma. Order nr.14061

20 februari 2026

Hallo Consumer,

Onze excuses voor het ongemak.

Omdat wij elke klant 60 dagen pasgarantie bieden, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@flexsock.nl onder vermelding van uw bestelnummer (#14061). Wij sturen u dan zo snel mogelijk een gratis vervangend exemplaar in de door u gewenste maat.

Wij hopen dit snel voor u op te lossen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niets kopen bij deze website!

Wat gaat er niet mis bij dit bedrijf! Leveren sokken in maat XXXL ipv de maat L die ik besteld had, voor terugsturen rekenen zij 15% en als je de veel te grote sokken houdt krijg je 25% korting. Wat een oplichters. Niets kopen hier, kost veel geld tijd en irritatie

22 februari 2026

Hallo Mona Wijs,

Het spijt ons zeer dat u zich zo voelt. We willen graag verduidelijken dat uw bestelling in de juiste maat is verzonden. Het verschil dat u hebt opgemerkt (L versus 3XL) is te wijten aan een verschil in etikettering tussen fabrieken, niet aan een verschil in fysieke maat. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en bieden onze excuses aan voor deze verwarring.

Zoals vermeld op onze website bieden wij een pasvormgarantie van 60 dagen. Wij bieden u graag een gratis vervangend artikel in de maat die u het beste past.

Neem rechtstreeks contact met ons op, zodat wij dit voor u kunnen oplossen. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.