Duidelijke webshop met super leuke travelkleding van goede kwaliteit. Wordt super netjes verstuurd met een leuke attentie erbij. Bij vragen krijg je gelijk netjes antwoord van Lienne. Wat ik wel... Se mer
Det här tycker kunderna
Wat een super klantvriendelijke webshop! In verband met mijn vakantie werd mijn traveljurk dezelfde dag nog verzonden. Er werd zelfs gecontroleerd of het verzendproces goed verliep. Bij Studio Liene... Se mer
Supervriendelijke mensen, hele fijne service en de kleding is altijd geweldig. De maat klopt (bijna) altijd en ik heb hier al heel veel mooie kleding gekocht. Ik sta regelmatig op een podium en dr... Se mer
Nou, er gaat niks terug hoor! Jullie hebben er een klant bij👌🏻Erg netjes afgewerkt en zit FANTASTISCH🥳🥳🥳 Ik was bekend met Studio A*** en LaDr*** maar ben blij verrast met de kwaliteit, pasvorm e... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Onze missie: Studio Lienne staat voor veel persoonlijke aandacht en service, met een trendy en betaalbaar assortiment. Met onze ervaring, kennis en passie voor mode, is het onze missie om klanten van de nieuwste en mooiste mode te voorzien, met een uitstekende service. Zo ervaar je bij ons eenvoudig en veilig online shoppen. Leveringen: Als je iets hebt gezien wat je graag wil hebben, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk dragen en dat snappen wij! Wij doen dan ook ons uiterste beste om jouw bestelling z.s.m. te laten bezorgen. Indien jouw bestelling op werkdagen vòòr 12:00 uur is geplaatst, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Veilig online winkelen: Bij Studio Lienne kun je eenvoudig en veilig online shoppen. Zo bieden wij meerdere betalingsmogelijkheden aan, waaronder IDeal, achteraf betalen met Klarna, Bancontact of creditcard. Na een afgeronde bestelling worden onze klanten uitgebreid geïnformeerd over de status van hun bestelling en ontvang je een zendingsnummer waarmee je jouw bestelling eenvoudig kan volgen. Op de hoogte blijven: Wil jij ook op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en de laatste trends in dameskleding? Meld je dan direct aan voor de Studio Lienne nieuwsbrief of volg ons op Social Media.
Kontaktuppgifter
Noordweg, 2, 3732 HT, de Bilt, Nederländerna
- info@studiolienne.nl
- studiolienne.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bedankt voor de mooie blouse
Bedankt voor de mooie blouse, ben erg tevreden en zoals altijd mooi ingepakt. Gr Helga

Svar från Studio Lienne
Studio Lienne, omdat stijl een gevoel is..
Duidelijke communicatie, pakket goed te volgen. Artikel netjes en zorgvuldig ingepakt, verpakt en verzonden. Kwaliteit zoals beloofd. Dikke pluim voor Studio Lienne en DHL ✅

Prachtige kleding
De kleding is prachtig en de hulp bij een moeizame bezorging (oorzaak bij dhl) superfijn

Goede kwaliteit
Goede communicatie, snelle levering.
Goede prijs kwaliteit

Svar från Studio Lienne
Mooie kleding voor een betaalbare…
Mooie kleding voor een betaalbare prijs!
Ik had de bestelling nog niet ontvangen.een berichtje gedaan en netje een antwoord terug gekregen.
Het pakketje is mooi verpakt ben er erg blij mee.

Svar från Studio Lienne
Top winkel Bestel altijd bij studio Lienne / krijg…
Bestel altijd bij studio Lienne / krijg het snel en heel netjes ingepakt / ben dol op mi piace goeie kwaliteit en goeie pasvorm en heel belangrijk als je vragen hebt gewoon appen en ze helpen je prima . Dank je studio Lienne👍

Goede snelle service
Goede en snelle service, retour ook snel verwerkt

Super goed geholpen
Super goed geholpen, top service!
Ze hadden gelukkig nog 1 exemplaar van de broek die ik wilde liggen, dus ben erg blij!!
Vindt het ook heerlijk spul dat travelstof, zit heerlijk!👍😍
Gr Caroll

Goede online site
Fijne online site, krijgt heel snel antwoord als je wat vraagt.
Al vele pakken van travel stof gekocht. Hele goede kwaliteit.
Blijft super mooi ook na vaak wassen.

Hele mooie kleding
Hele mooie kleding, en als het niet past of goed zit, geen probleem met retourneren.

Svar från Studio Lienne
Goede en betrouwbare webshop.
Goede ervaring bij deze webshop.
Bestelling en levering perfect! Kleding van goede kwaliteit, goede pasvorm. Kleur komt overeen met de webshop.
Retour en terugbetaling perfect!
Kortom ik ben een tevreden klant.

Studio Lienne: top
Studio Lienne is een overzichtelijke site, mooie kleding (van travelstof) met een uitstekende service. Ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer, in dit geval, de jas op weer op voorraad was.

Top service!
Mooie producten en een fijne en persoonlijke service van dit bedrijf! Toen ik vroeg of het mogelijk was om mijn pakketje zsm te versturen, kreeg ik gelijk een vriendelijke mail terug dat dit geen probleem was en mij werd verzekerd dat mijn pakje al onderweg weg. Echt een aanrader, wat een top service!

Tevreden klant
Zowel de levering kwaliteit en maten van de producten zijn prima.

Kwaliteit is top
Kwaliteit is top! Echt heel mooi!
Daarnaast via de email onwijs goed geholpen en geïnformeerd en daardoor mijn bestelling op tijd voor mijn feest! Top!

Goede ervaring!
Snelle communicatie, snelle levering en nette verzending. Hier werken mensen met ❤️ voor de zaak!

Fijne online site
Fijne online site. Travelkleding en andere artikelen van mooie kwaliteit. Heeft ook leuke aanbiedingen waar je goed van op de hoogte wordt gesteld. Als je pre order kiest houden ze je ook op de hoogte. Wordt netjes verpakt met een persoonlijke touch. Bestel gerust!

Compliment voor de bezorging
De bestelde broek was niet voorradig. Ze hebben erg hun best gedaan om deze voor mijn vakantie te bezorgen. En.. dat is gelukt! Het app-contact hierover verliep zeer vlot! Bedankt!

Mooie kleding
Snel geleverd, netjes verpakt. Altijd mooie kleding.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.