Studio Lienne Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke webshop met super leuke travelkleding van goede kwaliteit. Wordt super netjes verstuurd met een leuke attentie erbij. Bij vragen krijg je gelijk netjes antwoord van Lienne. Wat ik wel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een super klantvriendelijke webshop! In verband met mijn vakantie werd mijn traveljurk dezelfde dag nog verzonden. Er werd zelfs gecontroleerd of het verzendproces goed verliep. Bij Studio Liene... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Supervriendelijke mensen, hele fijne service en de kleding is altijd geweldig. De maat klopt (bijna) altijd en ik heb hier al heel veel mooie kleding gekocht. Ik sta regelmatig op een podium en dr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Travel kleding: Prachtige kleding van duidelijk hoge kwaliteit. Ook na enkele dagen dragen geen “knieën” in de broek. Zachte stof en goede pasvorm. Fijne en zeer correcte klantenservice bij vrage... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Damklädesbutik
  2. Haute couture-modehus

Skrivet av företaget

Onze missie: Studio Lienne staat voor veel persoonlijke aandacht en service, met een trendy en betaalbaar assortiment. Met onze ervaring, kennis en passie voor mode, is het onze missie om klanten van de nieuwste en mooiste mode te voorzien, met een uitstekende service. Zo ervaar je bij ons eenvoudig en veilig online shoppen. Leveringen: Als je iets hebt gezien wat je graag wil hebben, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk dragen en dat snappen wij! Wij doen dan ook ons uiterste beste om jouw bestelling z.s.m. te laten bezorgen. Indien jouw bestelling op werkdagen vòòr 12:00 uur is geplaatst, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Veilig online winkelen: Bij Studio Lienne kun je eenvoudig en veilig online shoppen. Zo bieden wij meerdere betalingsmogelijkheden aan, waaronder IDeal, achteraf betalen met Klarna, Bancontact of creditcard. Na een afgeronde bestelling worden onze klanten uitgebreid geïnformeerd over de status van hun bestelling en ontvang je een zendingsnummer waarmee je jouw bestelling eenvoudig kan volgen. Op de hoogte blijven: Wil jij ook op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en de laatste trends in dameskleding? Meld je dan direct aan voor de Studio Lienne nieuwsbrief of volg ons op Social Media.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

232 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele mooie goed afgewerkte kleding

Hele mooie goed afgewerkte kleding. Soepele stoffen die makkelijk te dragen zijn op vakantie. Zeer vlotte service. De maten zijn correct.
Enkel de blouse met strik valt ruim.
De broeken zitten als gegoten en zijn leuk om te dragen.
Hele mooie kleur blauw!
Ik ben fan ♥️

27 mars 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

In eerste instantie verkeerd artikel…

In eerste instantie verkeerd artikel ontvangen, netjes opgelost alleen bij juiste levering niet thuis waarna DHL het retourneert omdat ik het ‘geweigerd’ zou hebben, uiteindelijk een maand na besteldatum ontvangen maar helaas te klein. Retourtermijn verlopen ook opgelost, €10 aan verzendkosten kwijt, voor mij geen bestelling meer op deze site, veel te duur in verzenden, ook extra kosten voor achteraf betalen, jammer

20 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had mijn oog laten vallen op een…

Ik had mijn oog laten vallen op een handtas. Helaas was deze lange tijd niet voorradig. Ik werd direct ingelicht toen er wel uitgeleverd kon worden en ontving de tas binnen 2 dagen. TOP.

18 mars 2026

Mega leuke kleding!

Altijd snelle een levering, en ik ben altijd heel erg tevreden met alle kleding! Ik raad het iedereen aan.

21 februari 2026

Super mooi

Goede kwaliteit, mooie kleding en super snelle levering! Daarnaast ook hele snelle en vriendelijke service.

16 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling broek €79,95

Bestelling broek €79,95
Retour gestuurd volgens de richtlijnen van Studio Lienne.
De retour werd geweigerd met de mededeling dat er vlekken op zouden zitten.
Ik betwist dit; de broek is alleen gepast en de vlekken zijn niet door mij veroorzaakt.
Ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Mijn vriendin heeft recent exact hetzelfde probleem gehad met een blouse van deze webshop .
Eerder alleen maar goede ervaringen gehad met Studio Lienne, maar helaas nu niet.
Ik verwacht dat Studio Lienne dit zo snel mogelijk oplost .

11 mars 2026
Logotyp för Studio Lienne

Svar från Studio Lienne

Beste Jacqueline,

We vinden het vervelend om te lezen dat je deze situatie zo hebt ervaren.

Wanneer een artikel bij ons retour komt, controleren wij dit altijd zorgvuldig bij binnenkomst. In dit geval hebben wij helaas vlekken op de broek geconstateerd. Volgens onze retourvoorwaarden kunnen wij alleen artikelen accepteren die ongedragen, onbeschadigd en in originele staat worden geretourneerd, zodat wij de kwaliteit voor al onze klanten kunnen waarborgen. Wanneer een artikel vlekken of andere gebruikssporen bevat, kunnen wij dit niet opnieuw verkopen en zijn wij daarom genoodzaakt de retour te weigeren.

Wij willen daarbij ook benadrukken dat onze artikelen vóór verzending zorgvuldig worden gecontroleerd en niet met vlekken worden verstuurd. Om die reden kunnen wij deze retour helaas niet accepteren.

Het andere artikel uit je retourzending, dat wel in originele staat bij ons is aangekomen, hebben wij uiteraard wel verwerkt voor terugbetaling. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat het bedrag daadwerkelijk op je rekening zichtbaar is, in verband met de verwerkingstijd van het betalingssysteem.

Wij behandelen elke retourzending individueel en volgens dezelfde voorwaarden, zodat we voor al onze klanten dezelfde kwaliteits- en retourstandaarden kunnen blijven waarborgen.

Team Studio Lienne

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.