STRATO Sverige Omdömen 1 572

TrustScore 4 av 5

4,1

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 582 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med företagets kundservice och personal, som beskrivs som hjälpsam, kunnig och professionell. Många uppskattar den snabba och smidiga hanteringen av ärenden, samt den utmärkta servicen som erbjuds. Användare tycker att tjänsterna är intuitiva och användarvänliga, och att det är enkelt att bygga hemsidor. Dock upplever vissa att webbplatsen kan vara rörig och att det är svårt att ändra i mallarna, vilket kan leda till en hög inlärningströskel. En del kunder har också haft problem med att få tillgång till domäner eller med att vissa funktioner inte fungerar som förväntat, vilket har lett till frustration.

Ämnen som oftast nämns

Website

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med webbplatstjänster. Vissa konsumenter uppskattar den logiska... Se mer

Customer service

Konsumenter tycker att kundtjänsten är positiv. Många upplever att supporten är hjälpsam, kompetent och... Se mer

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen. Många konsumenter uppskattar den kunniga och... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service. Många kunder uppskattar den snabba och smidiga servicen, den... Se mer

User experience

Kunder hade positiva upplevelser med användarupplevelsen. Många uppskattar att tjänsten är enkel, smidig och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Det var en positivt att det var lätt att bygga hemsida. Jag kan i princip ha många tjänster igång via STRATO. Gillar att det är ett Europabaserat företag eftersom jag bor i Europa. Det jag tycker... Se mer

Jag har använt Strato i två perioder senaste åren, och båda gångerna har det gått väldigt bra. Det går snabbt och smidigt att registrera domän och installera Wordpress på dem. Kundtjänsten är lättillg... Se mer

Jag använder STRATO för två domäner samt en VPS med Linux, och hittills har allt fungerat väldigt smidigt. Gränssnittet är enkelt att navigera, installationer går snabbt och VPS:en har varit stabil ut... Se mer

Hjälparen i luren var lösningsfokuserad och intelligent med ett bra bemötande. Han förklarade inte massa onödig smörja som om jag hade varit bakom, utan förklarade det som var relevant. Han var förstå... Se mer

1. Nr. 3 av de 4 bästa företagen i Webbhotell

STRATO är ett tillförlitligt webbhotell för alla som vill lyckas på nätet. Vi tillhandahåller webbhotellstjänster på ett rättvist och enkelt sätt – till bästa möjliga pris och utan onödiga krusiduller. Produktutbudet innehåller allt från domäner, e-post, hemsidor och servrar till verktyg för onlinemarknadsföring och en av Europas största molnlagring HiDrive. Förutom det omfattande utbudet av erbjudanden kan kunderna dra nytta av flexibla avtalstider, en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti och den professionella kundtjänsten. STRATO grundades 1997 och är nu en av Europas största webbhotell med över 4 miljoner domäner och mer än 2 miljoner kundkontrakt. STRATO har cirka 500 anställda och driver två TÜV-certifierade datacenter med över 100 000 fysiska och virtuella servrar i Berlin och Karlsruhe, Tyskland. STRATO var bland de första företagen i webbhotellbranschen som blev klimatneutralt år 2021. STRATO AG är ett företag inom koncernen United Internet Group.

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Utmärkt och väl anpassade produkter!

Utmärkt och väl anpassade produkter och svensk support

24 februari 2026

Svar från STRATO Sverige

Tack för ditt omdöme. Vi försöker att ge våra kunder den bästa servicen.

Enkelt och bra pris

Enkelt och bra pris. Rekommenderar till alla. Ai gör ett bra jobb i det.

24 februari 2026

Svar från STRATO Sverige

Hej och tack för din fina feedback!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset och användarupplevelsen. Det är också härligt att du uppskattar vårt AI-stöd! Tack för din rekommendation och vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse.

Strato-teamet

Website Plus

Har bara ett litet paket, Website Plus, men det är fullt tillräckligt för mina behov. Jag tyckte att det var enkelt att bygga hemsidan. Närmar mig slutet på "gratis året" och ville veta kostnaden för kommande år, så jag ringde supporten. Behövde inte vänta länge för att få svar på min fråga. Jag tycker fortfarande att Strato har bra priser. Ett trevligt bemötande från supporten ger dessutom plus i kanten.

Svar från STRATO Sverige

Tack för ditt omdöme Hans. Vi försöker att göra våra kunder nöjda med snabba, raka svar.
Med vänlig hälsning, Strato Sverige

Jag rekommenderar verkligen Strato och…

Jag rekommenderar verkligen Strato och kundtjänst som jobbar de är fantastiska löser allt så snabbt och tydligt. Verkligen ett nöje att jobba med.

Svar från STRATO Sverige

Tack för ditt omdöme Kristina. Vi försöker att göra våra kunder nöjda.
Med vänlig hälsning, Strato Sverige

Finns lixom inget annat som Strato

Finns lixom inget annat som Strato, pris och funktionalitet är enastående

Svar från STRATO Sverige

Stort tack för de fantastiska orden! Det gläder oss verkligen att du uppskattar både priset och funktionaliteten, det är precis den kombination vi vill erbjuda.

Tack för ditt förtroende!

Kundtjänst 10/10

Jag hade problem med att säga upp ett paket som jag inte använde och fick en faktura på 600kr. Kundtjänsten hjälpte till att rätta till det. 10/10

Svar från STRATO Sverige

Stort tack för din fina recension och 10/10! Vi är glada att vår kundtjänst kunde hjälpa dig att reda ut situationen och lösa fakturan.

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Strato

Lite krångligt att se avtalen och kunna…

Lite krångligt att se avtalen och kunna se hur man kan säga upp dom. Men en klockren kundtjänst idag som hjälpte oss på telefon.

Svar från STRATO Sverige

Tack för din ärliga feedback. Vi tar med oss att det ska vara tydligare hur man hittar och hanterar sina avtal.

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp av vår kundtjänst på telefon, det uppskattar vi verkligen!

Strato

Jag har haft mycket problem med https

Jag har haft mycket problem med https. Jag har fått gå igenom massor med inställningar manuellt men ännu inte fått det att fungera..

SLL har strulat.. Många kan inte ens se sidan jag gjort..

Den påstådda minneskapacitet och utrymmet får jag ständigt meddelande att det slut eller överstrider... Men ändå är. Mina databaser minimala och jag använder typ 2 % av 100gig utrymmet..

31 januari 2026

Svar från STRATO Sverige

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra att du har haft så mycket problem . Det ska självklart inte kännas krångligt eller otydligt att använda våra tjänster.

Det låter frustrerande att du behövt gå igenom inställningar manuellt utan att få det att fungera som du tänkt samt att vissa inte kunnat se sidan du skapat. När det gäller SSL-problemet och tillgängligheten kan det ibland bero på spridningstid (DNS/SSL-aktivering), cache eller specifika serverinställningar men vi vill självklart undersöka exakt vad som hänt i ditt fall.

Angående meddelandena om minne och utrymme förstår vi att det känns förvirrande, särskilt när du endast använder en liten del av det totala lagringsutrymmet. I vissa fall kan sådana varningar bero på andra resurser än diskutrymme, exempelvis PHP-minne, inodes eller databaskopplingar. Men det är något vi gärna tittar närmare på tillsammans med dig så att det blir tydligt vad som faktiskt orsakar begränsningen.

Vi vill väldigt gärna hjälpa dig att få allt att fungera som det ska. Kontakta oss gärna direkt via vår support med ditt kundnummer så prioriterar vi ditt ärende och går igenom det steg för steg tillsammans med dig.

Tack igen för din feedback.
Mvh Strato

Jag tycker det ska vara lättare att…

Jag tycker det ska vara lättare att navigera och hitta.

22 februari 2026

Svar från STRATO Sverige

Tack för din feedback. Vi uppskattar att du säger till, det är viktigt för oss att det ska vara enkelt att navigera och hitta rätt. Vi tar med oss din synpunkt i vårt förbättringsarbete.

Snygga hemsidor av amatörer

Bra funktioner för att kunna göra egna hemsidor utan att ha kunskap på området.

22 februari 2026

Svar från STRATO Sverige

Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar funktionerna och att det känns möjligt att skapa en egen hemsida även utan förkunskaper.

Paketet

Paketet. Ett bra paket för åtminstone rimliga pengar. Vi är många som börjar smått och växer. Ibörjan har man inte guld i fickorna :)

21 februari 2026

Svar från STRATO Sverige

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar prisvärdheten – vi vet att många börjar i liten skala och vill kunna växa i sin egen takt.

Strato

bra pris till rätt kvalitet

bra pris till rätt kvalitet!
man kan nå supporten!

21 februari 2026

Svar från STRATO Sverige

Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att du upplever att du får rätt kvalitet till bra pris och att du känner att vår support är lätt att nå. Det betyder mycket för oss.

Svårt med php ramverk

Svårt att komma igång med att sätta egen domän. Inte lätta att gör egen php programmering. Speciellt om man vill jobba med ett php ramverk som yii2 eller laravel. Yi22 lättar att få ingång än laravel

20 februari 2026

Svar från STRATO Sverige

Tack för din feedback. Vi förstår att det kan vara utmanande att komma igång med egen domän och PHP-ramverk som Yii2 eller Laravel då de kräver särskilda serverinställningar.

Vi hjälper dig gärna att kontrollera att allt är rätt konfigurerat så att det fungerar som det ska. Kontakta oss med din domän så tittar vi på det direkt.

Mvh

Väldigt kompetent och trevlig

Väldigt kompetent och trevlig, fick hjälp med det jag behövde.

20 februari 2026

Svar från STRATO Sverige

Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss att du upplevde vår support som både kompetent och trevlig och att du fick den hjälp du behövde.

Inget krångel

Inget krångel, bra pris.

Svar från STRATO Sverige

Tack för din feedback. Vi är glada att du är nöjd med din produkt.
Med vänlig hälsning, Strato Sverige

Webbhotellet funkar bra och är mycket…

Webbhotellet funkar bra och är mycket prisvärt.
Men om du försöker få kontakt med Strato annat än per telefon är det helt kört

Svar från STRATO Sverige

Hej Johan. Ja, vi är medvetna om att vår mail-länk är svår att hitta. Jag vidarebeordrar ditt meddelande internt. Tack för din feedback.
Strato Sverige

Jag använder Strato både via mail men…

Jag använder Strato både via mail men också webbplats. Allat underlättar när man har allt på samma ställe. Inget som är krågligt eller sånt. Allt smidigt. Men också billigt. Jag rekomenderar!!!! Super!!!

Svar från STRATO Sverige

Tack för din feedback. Alltid kul att höra när våra kunder är nöjda med sina produkter.

Toppenservice.

Aldrig om jag skulle gå med någon annan än STRATO.
Super hjälp, korta kötider och bra pris.

Kul att höra, Adam!
Strato Sverige

Mycket trevlig och snabb support

Mycket trevlig och snabb support, fixade jobbet medan jag var i luren!

Svar från STRATO Sverige

Bra att vi kunde lösa det snabbt åt dig, Robert. Tack för din feedback och trevlig helg.

Jätte skön snubbe

Jätte skön snubbe, ville verkligen hjälpa mig.

Svar från STRATO Sverige

Vi gillar att ge service till våra kunder. Tack för din feedback, Alexander.